Burada İlk Günüm ^_^

gamzesel22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
5
0
1
Eveeeet ablalarım akran dostlarım herkese Merhaba :) Öncelikle bu yazımı okuyan canlarımdan özür dilerim zamanlarından aldığım için sadece biraz yazmak istedim çünkü bu benim ilk üyeliğim ilk konu açma eylemim :) Yeri gelecek sizden yardım isteyeceğim yeri gelecek sizinle bir şeylerimi paylaşacağım bu yüzden tanışmak istedim sizlerle. Buraların biraz yabancısıyım günlerdir takip ediyordum bugün üye olmak aklıma geldi :KK15: Deneyimlerinizden faydalanmak benim için bir mutluluk olacaktır bu yüzden şimdiden herkese teşekkürler :) Kusura bakmayın biraz gereksiz yere konu oluşturdum sanırım ama içimden geldi işte bir merhaba derseniz bin sevinirim öpüyorum hepinizi :) :KK200:

Hoşgeldin Gamze.. :KK33:

Hoşgeldin de bu bir "dert" değil dolayısıyla BDV'ye uymuyor. Aklında bulunsun. :KK73:

Gamze'ciğim buralarla alakalı bilmen gereken ilk şey, yazdığın mesajların ağlasan da yalvarsan da asla silinmeyecek oluşu, ikincisi de olur da bi gün konu açıp bi derdini paylaşırsan her türlü sert / yumuşak yoruma hazırlıklı olman gerektiği, üçüncüsü, açtığın konular başka bölümlere taşındıkça okypete'e kızmaman gerektiğidir.
Ve son olarak Tanrı seni Mune'ün cımbızından, Kazen'in laflarından korusun.
Amen.

Back
X