Burada lütfen! !!!!

Mamiko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
766
328
123
Arkadaşlar tüp bebeğe başlıyorum, ve yeniden eycan basyor (hamile kalanlar, çocuğu olanlar, tavsiyelerine ihtiyacım var! !Tabiki önce Allah !!ne yazdı o olucak!! Ama yenide bir şey sormak istiyorum! ! ! Nasıl dualar? Nasıl beslediniz? Nelere Dikkat ettiniz? Ne kadar uzandınız? ? Lütfen lütfen! ! !Yorumlarınızı bekliyorum! ! ! Şimdi den teşekürler! !

sadece destek olmak için geldim,
deneyimim yok
inşallah gönlünüzce olsun
hayırlı sağlıklı evlatlar versin Allahım size.... hatta ikizler, üçüzler...;)

meraba ben bu ay tedaviye basladim persembe opum olacak..sonuc ne okur bilmiyorum ama sana (10. tedavisi olan biri olarak) tavsiyelerde bulunucam...
ben bu ay ilk defa bu kadar caba sarfettim mevlam bos dondurmez insallah...
yumurta kalitesi icin tedaviye baslar baslamaz ari sutu tuketmeye basladim,sonra kabak cekirdegi aldim 1 haftadir hergun yiyorum (embryonun tutunmasini kolaylastiriyormus) icindeki cinko,zengin mineraller ve vitaminler sayesinde cok yararliymis...
sonra nar suyu aldim 4 gundur onu iciyorum rahim kalinligini arttirmak icin ki bugun gercekten ise yaradigini gordum ...opudan onceki son kontrolum ve rahim.kalinligi 10.3 olarak olculdu bugun...ayriyeten hergun 1 kasik keciboynuzu pekmezi iciyorum ( erkeklerde sperm sayisini arttiriyorsa bizdede 2-3 yumurtada olsa fazlalastirir diye dusundum)
son olarak hurma aldim transfer sonrasi onu yiycem hergun cunku tutunmayi kolaylastiriyormus o da...iste boyle :)

Arkadaşlar tüp bebeğe başlıyorum, ve yeniden eycan basyor (hamile kalanlar, çocuğu olanlar, tavsiyelerine ihtiyacım var! !Tabiki önce Allah !!ne yazdı o olucak!! Ama yenide bir şey sormak istiyorum! ! ! Nasıl dualar? Nasıl beslediniz? Nelere Dikkat ettiniz? Ne kadar uzandınız? ? Lütfen lütfen! ! !Yorumlarınızı bekliyorum! ! ! Şimdi den teşekürler! !
Canim şimdiden hayirli olsun inşallah olur. Lütfen sadece dua et gerisi önemli değil nasip etsin hayirli, saglikli bebegin olsun. Rabbim nasip ettiyse önünde bir şey duramaz

merabau ay tedaviye basladim persembe opum olacak..sonuc ne okur bilmiyorum ama sana (10. tedavisi olan biri olarak) tavsiyelerde bulunucam...
ben bu ay ilk defa bu kadar caba sarfettim mevlam bos dondurmez insallah...
yumurta kalitesi icin tedaviye baslar baslamaz ari sutu tuketmeye basladim,sonra kabak cekirdegi aldim 1 haftadir hergun yiyorum onun t?ini kolaylastiriyormus) icindeki cinko,zengin mineraller ve vitaminler sayesinde cok yararliymis...
sonra nar suyu aldim 4 gundur onu iciyorum rahim kalinligini arttirmak icin ki bugun gercekten ise yaradigini gordum ...opudan onceki son kontrolum ve rahim.kalinligi 10.3 olarak olculdu bugun...ayriyeten hergun 1 kasik keciboynuzu pekmezi iciyorum ( erkeklerde sperm sayisini arttiriyorsa bizdede 2-3 yumurtada olsa fazlalastirir diye dusundum)
son olarak hurma aldim transfer sonrasi onu yiycem hergun cunku tutunmayi kolaylastiriyormus o da...iste boyle :)
Allah yardımcınız olsun !! Benim 4 denemem olucak (ve anladım bizim için en önemlisi kliniğin Laboratuvarı! ben de tecrübe yaşadım (medikana beni çok üzdü (şimdi çevre tavsiyesiyle Memorial hast baş vurdum ! ! İnşallah hayal kırıklığı yaşanmaz ! !Tavsie için çok saol) )şansımıza şuan tam nar mevsimi)) kabak çekirdeği çok severim)) benim anladığım kadar sorun yumurtaları olgunlaşmamasıyle ilgi?? Bakalım doğru mu?? Çünkü bu hastahaneye hiç güveniyorum artık

Canim şimdiden hayirli olsun inşallah olur. Lütfen sadece dua et gerisi önemli değil nasip etsin hayirli, saglikli bebegin olsun. Rabbim nasip ettiyse önünde bir şey duramaz
Ben burada bir konuta gördüm bebek için duaları, ama şimdi bulamıyorum onu ((siz biliyorsanız? Çok memnun olurum, ,bide transfer sonrasında neler yaptınız? ? Onuda merak ediyorum))

Ben burada bir konuta gördüm bebek için duaları, ama şimdi bulamıyorum onu ((siz biliyorsanız? Çok memnun olurum, ,bide transfer sonrasında neler yaptınız? ? Onuda merak ediyorum))
Canim inan çok zor zamanlar geçirdim ben 4 yil bitti evliliğinde ve ilk 2 yil bebek istemedik sonrasında da o kadar yoğun bir mucadele verdim ki anlatması bile çok zor 5 kez kimyasal gebelik yasadim yapilmasi gereken tüm tahlilleri yaptirdim kimisi erken menopoz ihtimalini ver yumurtalar kalitesiz dedi kimisi esinde silinti var dedi tüp bebekte düşer sansin %5 bile değil dediler. Tum bunlari yazmamin nedeni umutlu olman icin.Ben özel bir dua etmedim, aklima geldikçe yalvardim ve tüm bebek yaoacaktik bu yaz ki benim onda da umudum yoktu ama Rabbim ol dedi kendiliğinden oldu. Seninde ve tüm isteyen arkadaslariminda olacak inşallah.

Back
X