• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burada nasıl vakıt gecer gelelı 2 ay oldu ve onumde gecmesı gereken 5 yıl var....

Fatma aykal

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
209
2
296
Bursa
mrb arkadaslar esımın tayını dolayısıyla erzıncanın tercan ılcesındeyım :((( bursadan sonra burası...evet her yer vatan topragı ama burda zaman gecmıyor...gezılıcek ne bır yer nede esımle hadı bu aksam yemege cıkalım dıyebılecegımız bır yer yok...fımo hamuruyla ılgılenıyorum evde kendı kendıme takı falan yapmaya calısıyorum.bır ıkı arkadasım var bazen onlar gelıyor ben gıdıyorum ama zaman gecmıyor.benım gıbı evde oturmak zorunda olan arkadaslar zamanınızı nasıl gecırıyorsunuz neler yapıyorsunuz bana tavsıyelerınız nelerdır?....

Allah yardımcın olsun canım bende mesleğimiz dolayısı ile memleketimden uzaktayım 3 yıl erzurumda kaldım 2 ay öncede siirte tayinimiz çıktı siirttede 1 yıl kalacam ama ben lojmanda olduğum için komşularımla falan zaman geçirmeye çalışıyorum yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım bende mesleğimiz dolayısı ile memleketimden uzaktayım 3 yıl erzurumda kaldım 2 ay öncede siirte tayinimiz çıktı siirttede 1 yıl kalacam ama ben lojmanda olduğum için komşularımla falan zaman geçirmeye çalışıyorum yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun

canım bıze ıns seneye cıkıcak lojman...ama burada lojmandakı hanımlar ıyı anlasamıyorlarmıs yanı bırlık yok...ıkı tane bayan memur ark var onlarda tum gun calısıyorlar bazen aksamları bır araya gelıyoruz...

Kitap okuyun filmler seyredinn . Bebişiniz varsa onunla iliglenirsniz ne güzel fırsat:) .
Yeni yemekler öğrenin onları yapın eşinize .

Kk'da olduktan sonra vakit geçer arkadaşlarınızda olur iyi ve kötü günlerimi bu sayede geçirdim insanoğlu her daim yalnızdır önemli olan neyle meşgul olduğundur

halk eğitimin güzel kursları oluyor onlara başvurabilirsiniz..

bu ilçeyi de insanlarını da çok iyi bilirim evet dar ortamda yaşamak zordur ama öyle yerlerde de daha sıkı dostluklar kurulabiliyor bence alışırsınız çevreniz olur ve zaman geçer oradan ayrılırken de üzülürsünüz Tercan ERZURUM merkeze çok yakın arada gidersiniz bence şu an Bursa dan ayrılmanın burukluğu içerisindesiniz yoksa kesinlikle alışırsınız.

o ilçeyi de insanlarını da çok iyi bilirim küçük yerlerde yaşamak zordu hele de büyük şehirden geldiyseniz ama emin olun alışacaksınız küçük yerlerde daha sıkı dostluklar kurulabiliyor bence çevre edindikçe mutlu olacaksınız ev işleri ,el işi yemek derken zaman akıp gidecek Ayriyeten tercan Erzurum merkeze çok yakın arada gidersiniz emin olun ki tercandan ayrılırken belki de zorlanacaksınız ALLAH SABIR VERSİN

Sizi çok iyianlıyorum arkadaşım...Biz de devletmemuruyuz ve rotasyona tabiyiz..Eşimle doğuda tam 4 yılımız geçti...Büyükşehirden sonra doğu illleri insana gerçekten zor geliyor...Ama insan alışıyor zamanla...Önemli olan eşinizle mutlu olmanız...

mrb arkadaslar esımın tayını dolayısıyla erzıncanın tercan ılcesındeyım :((( bursadan sonra burası...evet her yer vatan topragı ama burda zaman gecmıyor...gezılıcek ne bır yer nede esımle hadı bu aksam yemege cıkalım dıyebılecegımız bır yer yok...fımo hamuruyla ılgılenıyorum evde kendı kendıme takı falan yapmaya calısıyorum.bır ıkı arkadasım var bazen onlar gelıyor ben gıdıyorum ama zaman gecmıyor.benım gıbı evde oturmak zorunda olan arkadaslar zamanınızı nasıl gecırıyorsunuz neler yapıyorsunuz bana tavsıyelerınız nelerdır?....

biri benı mı yazmıs dıyecektım://///// bizimde geldıgımız yerde dogrudurust kımse yok eşimin ark ları kendı havasında tek basımayım sabahtan akşama kadar kafayı yememek ıcın ugrasıyorum.....

bu ilçeyi de insanlarını da çok iyi bilirim evet dar ortamda yaşamak zordur ama öyle yerlerde de daha sıkı dostluklar kurulabiliyor bence alışırsınız çevreniz olur ve zaman geçer oradan ayrılırken de üzülürsünüz Tercan ERZURUM merkeze çok yakın arada gidersiniz bence şu an Bursa dan ayrılmanın burukluğu içerisindesiniz yoksa kesinlikle alışırsınız.

esım erzurumlu canım gıdıyoruz erzuruma evet gunduz ıyı gezıyorum ama gece esımın aılesı hatta sulalesıyle gorusuyorum :(

bende batı illerinden hakkariye geldm eşimin tayini dolayısıyla çok sıkıcı sokağa çıkamıyoruz bile.kış 5ay sürüyo kar yerden kalkmıyo diolar.lojmanda herkesle deil 2arkadaş edindm onlarla gidip geliorum.yemek yapıorm.kitap okuyorm bide kış günleri için örgü öğrenip örmeyi planlıorm
bebeğimde yok daha. bide öğretmenm yarım günde öle geçio sabredicez arkadaşım Allah kolaylık versin bizlere

Back
X