• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burada nasıl vakıt gecer gelelı 2 ay oldu ve onumde gecmesı gereken 5 yıl var....

bende batı illerinden hakkariye geldm eşimin tayini dolayısıyla çok sıkıcı sokağa çıkamıyoruz bile.kış 5ay sürüyo kar yerden kalkmıyo diolar.lojmanda herkesle deil 2arkadaş edindm onlarla gidip geliorum.yemek yapıorm.kitap okuyorm bide kış günleri için örgü öğrenip örmeyi planlıorm
bebeğimde yok daha. bide öğretmenm yarım günde öle geçio sabredicez arkadaşım Allah kolaylık versin bizlere

burdada kıs kotuymus arkadasım...bursa bu zamanda cok sıcak olurdu ama burda aksamları cok soguk....alısmaya calısyorum

cnm ben de bursalıyım we bende işim dolayısıyla 3 yıl wanın bir ilçesinde kaldım. suan bir batı ilindeyim we orayı, orada kurdugum dostlukları özlüyorum inan. küçük yerde yaşamak zordur eğer büyük bi şehirden geldiysen. ben calıstıgım için haftaiçi hızlı geciyordu tabi, ama haftasonları mutlaka arkadaslarla fln bişeyler yapardık. kendi yaş grubumuzda cok kişi wardı... öyle yerlerde en iyi çözüm çewredir. daha az sıkılmak için kendine mutlaka çewre edinmeye bak cnm. mutluluklar ayrıca :)

Canım kitap okuyabilirsin, belki bilişim alanında bile kendini geliştirebilirsin. İnternette çok kaynak var bu konuda, belki evine bile destek olabilirsin bu şekilde :54:

Back
X