- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
Sinirimden çıldırmak üzereyim...
2009 senesinde burada başlık açmıştım, konularımdan bakabilirsiniz...
Orada nasıl zayıfladığımı ve hikayemi anlatmıştım, resimlerimi koymuştum arkadaşlara motive olsun diye...
Az önce bir arkadaşın uyarısı ile karşılaştım...
Bana başka bir sitede resimlerimin olduğunu ve 30 günde 30 kilo verdim gibi bir başlıktan sözetti...
Arattım ve şoka girdim....
Kadın benim burdaki yazdığımı virgülüne bile dokunmadan sitede yayınlamış, hem de resimlerimle birlikte !!!
Çıldıracağım, kan beynime sıçradı...
Yasal olarak ne yapmam lazım, resimlerimi ordan nasıl kaldırtabilirim, bunun yaptırımı nedir, bilginiz varsa yardım istiyorum sizden...
Allah'ım bir de kalkmış 30 günde 30 kilo verdm yazmış, delireceğim, millet de inanmış...
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar, ne yapabilirim...
2009 senesinde burada başlık açmıştım, konularımdan bakabilirsiniz...
Orada nasıl zayıfladığımı ve hikayemi anlatmıştım, resimlerimi koymuştum arkadaşlara motive olsun diye...
Az önce bir arkadaşın uyarısı ile karşılaştım...
Bana başka bir sitede resimlerimin olduğunu ve 30 günde 30 kilo verdim gibi bir başlıktan sözetti...
Arattım ve şoka girdim....
Kadın benim burdaki yazdığımı virgülüne bile dokunmadan sitede yayınlamış, hem de resimlerimle birlikte !!!
Çıldıracağım, kan beynime sıçradı...
Yasal olarak ne yapmam lazım, resimlerimi ordan nasıl kaldırtabilirim, bunun yaptırımı nedir, bilginiz varsa yardım istiyorum sizden...
Allah'ım bir de kalkmış 30 günde 30 kilo verdm yazmış, delireceğim, millet de inanmış...
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar, ne yapabilirim...