Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

arkadaşlar burada albümler falan da var ya ben arkadaşıma demiştim 'ya buraya koyuyolar bu güven nerden geliyor..evlenmiş koymuş fotosunu falan..ben bile beğensem pcye kopyalarım' demiştim içimemi doğmuş ne..ben foto konmasında güvenemem açıkcası..keşke koymasaydın sende..ama en başlarda arkadaşın dediği gibi iyiy yüzün yok..bedava reklam ohh..izinsiz kullanamaz kardeşim öğren git sonuna kadar..senin yüzün görünmesi şart değil sensin o ya daha ne olsun..bırakma peşini..

aa şimdi baktımda millet inanıp yorum bile yapmışlar..yuhhhh..yapılacak işmi bu..

arkadaşlar burada albümler falan da var ya ben arkadaşıma demiştim 'ya buraya koyuyolar bu güven nerden geliyor..evlenmiş koymuş fotosunu falan..ben bile beğensem pcye kopyalarım' demiştim içimemi doğmuş ne..ben foto konmasında güvenemem açıkcası..keşke koymasaydın sende..ama en başlarda arkadaşın dediği gibi iyiy yüzün yok..bedava reklam ohh..izinsiz kullanamaz kardeşim öğren git sonuna kadar..senin yüzün görünmesi şart değil sensin o ya daha ne olsun..bırakma peşini..

aa şimdi baktımda millet inanıp yorum bile yapmışlar..yuhhhh..yapılacak işmi bu..

Evet haklısınız...
2 sene once bunu dusunememıstım...
Hallolacak ıns...

İnsanların ınanması ayrı bır trajedı zaten...

Evet haklısınız...
2 sene once bunu dusunememıstım...
Hallolacak ıns...

İnsanların ınanması ayrı bır trajedı zaten...

inşallah..ama olan sizin moralinize olmuş yani..neyse düzelir..sıkmayın kendinizi derim..sadece izin verir gibi sessiz kalmayın..valla o inanan insanlara da yazık..hadi tamam sizin görüşleriniz doğruda reklamı yapan siz değilsiniz sonuçta kandırılmışlar yorum yapmış yorum almışlar sonuçta..insanları aptal yerine koymuşlar orada yani..olan bi size değil onlarada olmuş..dediğim gibi düzeir umarım..ama çalındı die başlık açılmış artık oranın güvenli olmadığı anlaşılır..

Çok geçmiş olsun. Sanal alemde her çeşit tip var.

Photosopla neler neler yapılıyor, resimleri paylaşırken yardım olsun diyoruz, kötülükleri aklımıza getirmiyoruz ama bir gün başımızı başka bir vücudun üzerinde uygunsuz görürsek ne yapacağız bilmiyorum!!

Hadi oda değil, kendimiz resmimizi koymasak, resmimizin olduğu birileri netten geniş geniş paylaşıyorlar.

Sosyal paylaşım siteleri vs.lerde başkasına ait birinin profili içinde kendi resmimize rastlayabiliyoruz!!

Benden izin aldın mı? YOK!
Peki beni tanıyor musun? YOK!
Tesadüfler olmasa haberimiz olacak mı? YOK

Benimde resmimi lüzumsuzun birisi bir mekanda çekip (farkedip yüzümüzü kapatmıştık arkadaşla, çekme dedik, yemeğimizi de rezil etmişti) , derginin birinde, o mekanın tanıtım yazısının yanında benim resmimi kullanmış !

Muhabbetim olmayan birisinden günler sonra tesadüfen öğrendim, bana dergiyi gösterdi. Şaşırdım, sinirlendim ama yapacak birşey yok.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar siteler istediği kadar korumalı olsun, bir fotoğrafı kopyalamak dünyanın en kolay işi.
Hiç bi şey bilmiyosan "print screen" dersin oldu bitti işte.
Nette öyle güvenlik falan yok yani o yüzden siz siz olun koymayın fotoğraflarınızı sanal aleme.

ay benimde beraber çalıştığım abi dediğim kişi ile resim çekilmişiz.benim abime arkadaşlık yollamış o görmüş.söyle kaldırsın resmini ben muhatap olmak istemiyorum bide arkadaşları beğenmiş yorum yapmış diye fırçalamıştı.adama kaldır abim kızdı dedim kaldırmamış,açtım tehlikelerini,rahatsız olduğumu söyledim bana kullandığı cümle benim albümün kimseyi ilgilendirmez dedi.kendi bacının karının resminide koy o zaman,oymuşum zaten diyor.hani nerde ben niye görmüyorum diyorum dalga geçiyor.kaldırttıramadım bi türlü.allahım sen bana sabır ver yarabbim.ben profil resmi bile yapmazken arkadaşlarım boy boy resimlerimi paylaşıyor.en sevdiğim şey fotoğraf çekilmek,ondan bile yavaş yavaş soğuyorum....

ay benimde beraber çalıştığım abi dediğim kişi ile resim çekilmişiz.benim abime arkadaşlık yollamış o görmüş.söyle kaldırsın resmini ben muhatap olmak istemiyorum bide arkadaşları beğenmiş yorum yapmış diye fırçalamıştı.adama kaldır abim kızdı dedim kaldırmamış,açtım tehlikelerini,rahatsız olduğumu söyledim bana kullandığı cümle benim albümün kimseyi ilgilendirmez dedi.kendi bacının karının resminide koy o zaman,oymuşum zaten diyor.hani nerde ben niye görmüyorum diyorum dalga geçiyor.kaldırttıramadım bi türlü.allahım sen bana sabır ver yarabbim.ben profil resmi bile yapmazken arkadaşlarım boy boy resimlerimi paylaşıyor.en sevdiğim şey fotoğraf çekilmek,ondan bile yavaş yavaş soğuyorum....

Ben çoktan soğudum. 5-6 yıldır elimden geldiğince fotoğraf çektirmiyorum. Fotoğrafların içinde yer almamaya çalışıyorum. O kadar paranoyaya bağladım ki, yolda birileri resim çekilirken uzaktan bile geçiyor olsam elimi yüzüme götürüp çaktırmadan yüzümü kapatıyorum.

Bende fotoğraf çektirmeye bayılıyordum ama deneyimlerle artık kendimce önlem almaya çalışıyorum ama yine de % 100 çözüm değil biliyorum. Haberin olmadan bir şekilde fotoğrafını çekebiliyorlar.

Asla kimseye kamera açmıyorum. Kamera açtığım eski bir arkadaşımda resimlerimi çekmiş. Bir gün bana resimlerine bakıyorum dedi şaşırdım!! Msni sadece mecburi durumlar için kullanıyorum ve listemdekilerde ailem. Face v.s sosyal paylaşım siteleri kullanmıyorum! Sosyalliği batsın zaten, haberim olmadan sosyal olmak istemiyorum.

Evet resim çalmak çok kolay. Siteler bu konuda önlem alamazlar. print screen yerine artık bilgisayarlarda "ekran alıntısı aracı" var. Ekranda ki görüntünün alıntısını yapmak daha kolay.

Msn e koyduğunuz resimlere de dikkat edin.
Arkadaş listesine ekli olanlar ve onların arkadaşları vs ( sizin yaptığınız gizlilik ayarlarına göre de değişebilir) sizin msn resminizi görebiliyor.

Son düzenleme:
Hakkatten ya millet bide yorum yazmis 30 gunde 30 kilo.
Adminde ne guzel cevapliyoo sanki yapmis gibii.
Demekki bu internetteko diYet olaylarndan uzak durmaliymisizz. Bende bazen girip bakipdum 1 hftada 1 kilo falan diye ama hicbirini yapmadim suana kadr iyikde yapmamisim.
Buyuk gecmis olsn bence sayfaya gir ve yaz calinti oldugunu ama sayfayi doldurarak hep yaz bence insanlarda anlar barii

Back
X