Buradaki ilk konum yardımlarınızı bekliyorum;(

Gizmigiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
372
186
33
31
Merhabalar kızlar 3 senelik evliyim ilk iki yılım vajinusmus ile gecti bi yıldır korunmasız ilişki yaşamama rağmen hamile kalamıyorum ben çok istiyoruz olmadıkça yıpranıyoruz. Ben doktora gittim üc ayrı doktora her şey normal iki küçük miyom var onlar da gebeliğe engel değil dendi. Eşimin sperm sayısı ve hızı çok iyi biraz morfoloji düsük o da engel değil dendi. Artık ciddi bi yerde tedaviye başlamak istiyoruz ama nasıl nerden başlamalıyız ikimizi muayene edebilecek doktor var mı ? Bu arada İstanbul Anadolu yakasında oturuyoruz

sebepsiz infertilite diye de bisey var hicbir sorun yok ancak bebek olmuyor. tahlillerinizi yaptirin ve istediginiz bir merkeze gidin sizin ve esinizin degerlerine doktor bakip ona gore bir tedavi şekli onerir. kadinda amh fsh lh prolaktin tsh testlerini gormek istiyorlar oncelikle.rahim filmi de onemli ama yaptirmadiysan doktor isterse yaptirirsin. erkek de sperm testi yetiyor.

Asla olacak mı olmayacak mı diye Stres yapmayın çünkü rahim çok etkilenir stresten.. Ayrıca İlişkiye girerken çocuk düşüncesiyle girmeyin zevkinize bakın zaten Rabbim zamanı geldiyse verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…