Buradakı konulardan paronaya,takıntı,kurutuntu mu yapıyorum?

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
:14: Bu konuda fıkırlerınızı gercekten merak edıyorum.
sızce buradakı acılan aldatılma ılgısızlık vs. konulardan etkılenıp takıntı kuruntu yapıyor olabılırmıyız gunluk hayatımızda??

mesela ilgisizligi nasıl hıssedersınız.?
esınızın nısanlınızın cok sıkıntılı bır donemınde sızı kendinden habersız bırakmasını anlayıslı karsılarmısınız?
yoksa sıze sımsıkı sarılmayıp kendıne cekılınce degersız mı hıssedersınız.

maddı manevı sıkıntılar ıcınde. aldatılıyorum, yada ılgısızlık dıye takarmısınız kafanıza.
yoksa ben abartıyor olabilirmiyim? sizler nasıl dusunuyorsunuz?:18:

takıntı ya da kuruntudan ziyade buradaki konular ve yapılan yorumlar gözümüzü açıyor diyebilirim :) bıraz daha süpeci yapıyor olabilir ve de neler varmış ya insanın başına her sey gelebilirmiş gibi düşündürüyor şahsen beni :)

Daha öncede senin bu konun gibi konular açılmıştı
Burdaki konuları sürekli okumaktan kaynaklanıyor, sıkıntın. Bazı yorumları kendimize yormaya, olmayan şeylerden senaryolar yazmaya başlıyoruz.
O yüzden şiddetle tavsiyem bi süre bir derdim var bölümüne uğrama zamanla geçicek ;)

buraya 1 yıldır üyeyim sanki 10 yıl olgunlaştım :))
kendime çok dersler çıkardım ibretler aldım...
bir çok şeyin insanın kendi elinde olduğunu öğrendim...

Bence de oluyor. normalde belki adam yorgun üzgün bilmem ne normal sartlarda aklına gelmeyecek şeyler

burda okuduğumuz için "aa işte aynısı" falan deyip pireyi deve yapma durumu olabiliyor.

kesinlikle bir zaman sonra normalleşiyor.hiçbirimiz artık eskisi gibi aldatma durumlarına tepki veremiyoruz.
ve bu çok kötü...

ayrıca eşe ,nişanlıya sevgiliye vs hemen" sen napıorsun ya aldatıyor musun" falan deyince resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu

düşüyor.ya kesinlikle düşünmemek gerek bu konuyu çünkü ne düşünürsek enerji dediğimiz şey işte gelir bulur bizi!

Allah korusun.

gerçekten üzülürm bir derdim var topiğindeki konulara kendımce cvp vermeye onerıde bulunmaya da gayret ederim (bu arada 3yıldır kullanıyorum kk bu yeni üyeliğm diğerini kullanamıyorum bıraz deşifre oldum da pc'de kullanıcı adım kayıtlıydı ark. gördü :34:)
ama özel hayatımda da tecrübe edinmiş oluyorum daha temkinliyim . eşimi daraltmam tabi:1::1::1:

Hem burada okuduklarım hem de çevremde duyduğum iki olay beni de etkiledi.Evliliğimde 8 yılı bitirdim , eşime baştan beri çok güvenirim.Ama dün ilk defa telefonunu gizlice kurcalarken buldum kendimi.:) Allahtan bir şey bulamadım telfonda.
Bilgisayar falan kullanmıyor.Kullansa orayı da karıştırırdım.
Ama benim de paranoyaklaştığım kesin:)
Artık herkesten ve her olaydan şüphelenebilirim.
Ama ben tatilde olduğum için çok bilgisayarda zaman geçiriyorum.
Garibim hiç sormuyor bile.

kendimi gördüm :9: canım valla bene bır derdim var bölümünü sıkça okuduğum zaman resmen paranoyak olmuştum.Acaba diyip duruyordum.Bazen burdaki konuları sevgilime anlatıp yorumlamasını istiyordum.Sen olsan ne yapardın,sen hiç böyle düşündün mü gibi sorular soruyordum.Bir süre sonra oda kızdı bana ' okuma artık şunları üyeliğini kapattıracaksın bana' dedi.:1: bende vazgeçmedim ama ara verdim.Eskisi gibi kaptırmıyorum.Okuyorum ders alıyorum yorumluyorum kendimce ama kaptırmamak kaydıyla.Çok düşününce hem kendine hem hayatındaki insana sıkıntı vermeye başlıyorsun.'Herkesin başına gelebilir evet ama kesin geliyordur değil ':34: sevgiler...

sızce buradakı acılan aldatılma ılgısızlık vs. konulardan etkılenıp takıntı kuruntu yapıyor olabılırmıyız gunluk hayatımızda??

esınızın nısanlınızın cok sıkıntılı bır donemınde sızı kendinden habersız bırakmasını anlayıslı karsılarmısınız?

maddı manevı sıkıntılar ıcınde. aldatılıyorum, yada ılgısızlık dıye takarmısınız kafanıza.

Ooooh aynı ben :) çok etkileniyorum ben burada okuduklarımdan ama okumadan da yapamıyorum özellikle diğer arkadaşların bahsettiği gibi bir derdim var bölümü.... :)

Ben de bir süre o kısma bakmamayı düşünüyorum.

aynı şey bendede var her okuduğum konuyu kendime yoruyorum benimde öle olurmu şöle olurmu diye neyseki yanlız değilmişim :5:

aynı şey bendede var her okuduğum konuyu kendime yoruyorum benimde öle olurmu şöle olurmu diye neyseki yanlız değilmişim :5:

bende yalnız olmadıgıma cok sevındım:6:
demek ki bende bı anormallık yok. yanı sırf takan ben degılım.
mesela gecenlerde bır konu okudum yorumlar hemen aldatıyordur temkınlı ol gıbılerındeydı.
ben hemen kendıme yonttum bende dıkkatlı olmalıyım bak cogunluk oyle soylemıs dıye kendımı yedım bıtırdım sagolun kızlar:)

Bunu ben de kendimde fark ettim şu sıralar ne zaman bir derdim var başlığına girsem içime bir karamsarlık , umutsuzluk , erkeklerden tiksinti duyguları kaplıyor içimi .

Sırf bazı mağdur ablalarımın yaşadıklarını yaşamamak için yanlız ölmeyi , evlenmemeyi , bile düşündüm . :37: Burası cidden etkileyici bir topic .

Son düzenleme:
Etkilendiğim söylenemez
Benim tek sevmediğim diyelim
Bazı konu sahipleri dertlerinden çok kişisel saldırıyla karşılaşıyor

Burda sadece farklı hayatlar,farklı sorunlar,farklı beklentiler
Herşeyi görüyoruz.
Ve belkide kimseye anlatılmayacak sorunlarını çok şeffaf paylaşabiliyorlar
O doğallıktan dolayı etkilenmen çok normal

Fakat biliyorsunki herkesin kişiliği karakter farklı
Nişanlın sıkıntısı olduğunda paylaşmayı sevmeyen bir insan olabilir
Herkes kendi hayatını yaşıyor sende kendi hayatını yaşa
Yorumlarda takılı kalırsan işin zor
Fazla kaptırma kendini yazılanlara :)))

Son düzenleme:
uzun zamandır kk ne üyeyim bir derdim var bölümüne her zaman girerim.burası beni çok olgunlaştırdı gözümü açtı diyebilirim ama asla burdan etkilenip kocamı sıkboğaz etmedim fakat yine de aldatıldım:5:

Bende de aynı durum söz konusu :)) Kaynanam eşim hakkında şüpheyle yaklaşıyorum artık. Öyle ki eşim kızıyor girme şu siteye okuyup okuyup bana sarıyorsun diye:26:

Şu bı gercek kı erkek bır derdı sıkıntısı varken dun ıle alakasını kesıyor helede maddi sıkıntı ıcerısındeyse tum alaka kesılıyor.Benımle konusmak sohbetlerımız bıle onu mutlu etmıyor ve kendı kabuguna cekılıyor...Ben zaman zaman boyle olur gecer desemde o sıkıntıları cok kafaya takar senınle alakası yok uyuyunca yada yanlızken kafamı bosaltıyorum der bende ustune gıtmem oncelerı cok alınırdım bendenmı uzaklastı bahanemı edıyor dıe dusunurdum ama senelerdır artık alıstım donem donem yasıyoruz boyle seyler dert etme ustunede gıtme.

ben takıntı halıne getırmıyorum aksıne ders cıkararıyorum bazı durmlardan olaylara baska gözle bakmayı öğrenıyorum etkılendıgım tabıkı oluyor ama kuruntu edecek kadar degıl bende etkılenıp kuruntu yapıyorsan bu taraflara takılma bu aralar

özetle konuları oku ama kendine yorma,

herkes aynı olacak diye bir şey yok hayatımızı yaşatamayız düşünmekten sonra.
bazı olaylar için önceden önlem alınmalı tabi ama çoğu zaman başımıza ne geleceğini bilemediğimizden, yaşamadan yorum yapmamak lazım..

Back
X