• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Burak Sivaslioglu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

denizz5

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
337
108
18
iskenderun devlet hastanesi erkek infertilitesi doktoru burak sivaslioglunda tedavideyiz esim azospermi. suan da gen testi verdik sonuc bekliyoruz. benim sorum doktor.konusunda kafam net degil tek doktorla kalmak.stemiyorum ama suan sigortamizda yok. heryerden elimiz.kolumuz bagli yani.. burak hoca daha once ankaradaymis tedavi olan bilen.var.mi.arkadaslar dr hakkinda bilgi verebilecek var mi

Biz Ankaradan bi sonuc alamadik.burak hocaya gitmeyi dusunuyoruz.siz memnun kaldinizmi burak hocadan.tedavi ne asamada acaba

Ankarada KAAN hoca
İstanbulda TANSEL Hoca / Celalettin Peru
Konyada Ahmet Salvarcı...

Sonuç alamadik...

Simdi Emre hoca ile irtibata gececegiz.. genetik 47xxy ve Azo var..

Ankaradayız

benim esim de azospermi, emre bakircioglu'na gidiyoruz genetik test iyi cikarsa tese yapacak.

Merhaba şuan ne durumdasınız bende aynı yollardan geçiyorum
Merhabalar benim esimde 47xxy klinelfelter sendromu bu sayfada tanistigim bir arkadas vardi onlarda ayni sekilde Emre beye gidip daha yeni bebek sahibi oldular. Bizim tedavimiz basladiktan sonra farklı sağlik sorunlarindan dolayı yarım kaldi tekrar devam edecegiz Emre beye bizde gittik gercekten hem kendisi hemde Süleyman bey işlerinde profesyonel insanlar olduklari cok belli kesinlikle güven veriyorlar, insanlara fayda amaçlı yaptıkları cok belli insallah bizde tedavimize kaldigimiz yerden devam edeceğiz.

Merhaba şuan ne durumdasınız bende aynı yollardan geçiyorum
Eger klinefelter sendromu veya azospermi ise benim önerim Emre Bakırcıoğlu bey (istanbulda) diger doktorları bilmiyorum isimlerini duydum ama bende bu sayfadan bir bucuk yıldır arastirma yapiyorum ve kendisi bu alanla ilgileniyor sadece.

Back
X