burasıda benim eviimm hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz ?

yagmur59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
141
0
26
Tekirdağ
f78jm.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk yorumlardan biri benim olsun, çok güzel bi salon :) devamı yokmu :)
allah mutlu mesut oturmak nasip etsin...

Güle güle oturun inşallah.

Yatak odası takımına ayrıca bayıldım belirtmek istedim. :21:

allah huzurla oturmayı nasip etsin canım, çok dinlendirici bir dekorasyonu var evinin

Enfes bayıldım.Güle güle oturun inş.

çok güzelmiş güle güle eskitin eşyalarınızı özellikle koltuklar çok rahat görünüyorlar:) bir de hangi şehirde oturuyorsunuz bi sakınca yoksa sölermisiniz manzara falan harika

çok beğendim şıkır şıkırmış eviniz. rabbim huzur ve sağlıkla yaşamayı nasip etsin inş.

çok güzelmiş güle güle eskitin eşyalarınızı özellikle koltuklar çok rahat görünüyorlar:) bir de hangi şehirde oturuyorsunuz bi sakınca yoksa sölermisiniz manzara falan harika

tesekkurederıımm evet cok rahat hele salondakıler okadar rahattıkı oturan kalkamıo :D tekirdağda oturuorum canım evet burası cok guzel ses yok gurultu yok sakin bir yer

evin çok güzel arkadaşım ağız tadı ile otur gümüşlüğünü beğenmedim sadece modeli güzel değil bide fazla beyaz geldi bana güle güle otur

tesekkurederıımm evet cok rahat hele salondakıler okadar rahattıkı oturan kalkamıo :D tekirdağda oturuorum canım evet burası cok guzel ses yok gurultu yok sakin bir yer

belli canım benim bile burdan oturasım geldi :D şuan kuru bi sandalyede oturduğumdan mı oldu acep bileemdim :DD yayıla yayıla eskitin işalla :D

Back
X