• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasıda hayvan severler kulübü

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
evet arkdaslar burasıda bız hayvan sevenlerın alanı olsun onlarla ilgili düşüncelerımızı onlar ıcın yaptıklarımızı onları nasıl gözle gördugumuzu paylasalım hayvanları gercekten sevenlerı beklıyoruz topiğmize

ılk ben başlıyayım hayvanları insanlardan yuzlerce kat daha cok sevyıorum şöylekı bır hayvan canı ıcın yüz insanın canını yakabılırım aşırı derecede sevıyorum hayvanları onlar için soylenmiş en ufak kötu söze tahammulum yok

valla canım yeni gordum bu konuyu bende cok severim hayvanları evde bi tane yaramaz var bile hatta suan uyukluyo yatakta opuyorumnanaktan

bende sendenim :) oğlum benim herşeyim onu çocuğum gibi görüyorum herkes abarttığımı düşünsede benim için öyle eşimde aynı deli oluyoruz ona :) bu günlerde de insanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum sözü de ayrı bi anlam kazandı benim için ...en azından nankör değiller ekmek yedikleri eli biliyolar....bazen bütün hayvanları eve doldurasım geliyo :) allahım oğluma uzun ömür ver diye dua ediyorum hep....iyiki varsın oğlum seni çok seviyoruz :)

bir hayvansever olarak kurbanlık hayvana yapılan eziyeti kınıyorum.bu kadar da olmaz pes dedirten görüntülerdi.ceza da almış ama neye yarar o zavallı hayvanın çektiği acının bedeli var mı.

bir hayvansever olarak kurbanlık hayvana yapılan eziyeti kınıyorum.bu kadar da olmaz pes dedirten görüntülerdi.ceza da almış ama neye yarar o zavallı hayvanın çektiği acının bedeli var mı.
o göruntulerı ızlemedım ızlemekte ıstemıyorum bagzı ınsanlar işte sevaba gırım derken gunaha giriyorlar ceza alsalar ne olur 2 gun sonra unutulur bızlerın gözunde kalır sadece acısı her kurban bayramında ayrı bı felaket sankı o hayvanların canı yok bnm bıldıgım ısın ehlı bı kasap keser kurbanı artık para kazanmak ıcın herkez kesıyo olan hayvana oluyo bılmıyorum yağni
ve ben kurban kesmıyorum onun yerıne bır kurban parasını baaş etmeyı tercıh edıyorum ALLAH inşallah kabul eder

Son düzenleme:
bende sendenim :) oğlum benim herşeyim onu çocuğum gibi görüyorum herkes abarttığımı düşünsede benim için öyle eşimde aynı deli oluyoruz ona :) bu günlerde de insanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum sözü de ayrı bi anlam kazandı benim için ...en azından nankör değiller ekmek yedikleri eli biliyolar....bazen bütün hayvanları eve doldurasım geliyo :) allahım oğluma uzun ömür ver diye dua ediyorum hep....iyiki varsın oğlum seni çok seviyoruz :)
benım ıcınde oğlum çok degerlı kesınlıkle nankor degıller melek onlar ya oğlumun nefes alması bıle bana huzur verıyo cocgum gıbı degıl sahıden çocugum o bnm yagnı cocugum olsa ancak onu sevdıgım kadar sevebılırım ALLAH sızın oğlunuzada uzun ömürler versın sağlıklar versın

tüm kedilere (ama özellikle tekir sarı ve mavi ruslara), Norveç Kurtlarına ve St. Bernard köpeklerine, tavşanlara, kurbağalara ve kaplumbağalara karşı zaafım var..
pek çok taşınma nedeniyle sayamayacağım kadar çok kedi arkadaşım oldu :61: küçükken en büyük zevkim günlük planlarımı halledip koşa koşa sokaktaki kedilere fırlamaktı..
hem nedense her yeni mekanımızda teras vardı ve oralar da kedilerimin kuşlarımın ve kurbağalarımın yaşam alanları oldu. (kurbağalar nedense hep kaçardı, o kadar da böcek toplardım ama)
az büyüyünce iki köpek ve iki kaplumbağa da eklendi (köpeklerimden biri son kurbağamı yemişti), kedilerden birini araba ezdi, kuşlarımı kafese koymazdım özgürce uçarlardı ne de olsa iki muhabbet kuşuma iki kırlangıç ve altı serçe de eşlik ediyordu (anneleri yuvalarından atmıştı), serçe ve kırlangıç kafese giremez ee muhabbet kuşları onları görür de bunalıma girer diye onlar da salınırdı, neyse beşiktaşlı kedim bunlardan birinin peşinden içgüdüleriyle koşarken eziliverdi.. köpeklerden birini kaçırdılar :( diğeri de kaçırılan köpeği o kadar çok özledi ki ağzında yaralar çıktı, yaradan alınan parçayla hazırlanan aşıyı bekleyemedi ve öldü.

velhasıl geriye sadece kaplumbağalar ve beni taşındığım her yeni yerde yalnız bırakmayan kediler kaldı...

şöyle bir yazdıklarımı okudum da, bu kadar çok kaybımın nedeni onları doğal yaşamlarından koparmak istememem, onları yönlendirmemem, özgür bırakmam, eve hapsetmemem olmuş, sonuç, trafik kazaları, kaçırılmalar, birbirlerini yemeler..

Back
X