- Konu Sahibi kocasinatapiyo
evet arkdaslar burasıda bız hayvan sevenlerın alanı olsun onlarla ilgili düşüncelerımızı onlar ıcın yaptıklarımızı onları nasıl gözle gördugumuzu paylasalım hayvanları gercekten sevenlerı beklıyoruz topiğmize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o göruntulerı ızlemedım ızlemekte ıstemıyorum bagzı ınsanlar işte sevaba gırım derken gunaha giriyorlar ceza alsalar ne olur 2 gun sonra unutulur bızlerın gözunde kalır sadece acısı her kurban bayramında ayrı bı felaket sankı o hayvanların canı yok bnm bıldıgım ısın ehlı bı kasap keser kurbanı artık para kazanmak ıcın herkez kesıyo olan hayvana oluyo bılmıyorum yağnibir hayvansever olarak kurbanlık hayvana yapılan eziyeti kınıyorum.bu kadar da olmaz pes dedirten görüntülerdi.ceza da almış ama neye yarar o zavallı hayvanın çektiği acının bedeli var mı.
benım ıcınde oğlum çok degerlı kesınlıkle nankor degıller melek onlar ya oğlumun nefes alması bıle bana huzur verıyo cocgum gıbı degıl sahıden çocugum o bnm yagnı cocugum olsa ancak onu sevdıgım kadar sevebılırım ALLAH sızın oğlunuzada uzun ömürler versın sağlıklar versınbende sendenim :) oğlum benim herşeyim onu çocuğum gibi görüyorum herkes abarttığımı düşünsede benim için öyle eşimde aynı deli oluyoruz ona :) bu günlerde de insanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum sözü de ayrı bi anlam kazandı benim için ...en azından nankör değiller ekmek yedikleri eli biliyolar....bazen bütün hayvanları eve doldurasım geliyo :) allahım oğluma uzun ömür ver diye dua ediyorum hep....iyiki varsın oğlum seni çok seviyoruz :)