Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma yumurta tembelliği bir şey değil herkadinda görülür Allah dermansız dert vermesin kotusunden korusun benimde öyleydi ilaç kullandım klomen sonra çatlama iğnesi vurdum şuan güzel haberler bekliyorum hayirlisiylaKızlar bugün hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sizce çocuğum olur mukendimi çok kötü hissediyorum
İnşallah canım benim ya ne olduğunu da bilmiyorumCanım korkma yumurta tembelliği bir şey değil herkadinda görülür Allah dermansız dert vermesin kotusunden korusun benimde öyleydi ilaç kullandım klomen sonra çatlama iğnesi vurdum şuan güzel haberler bekliyorum hayirlisiyla
İnşallah canım klomen verdi işte onu kullancamOlur tabii ki canım neden olmasın tıp gelişti artık. Yumurta tembelliği zor olan aşılmayacak bir şey değil. İçini ferah tut.
Rabbim en kısa sürede sanada hayırlı bir evlat nasip etsinİnşallah canım klomen verdi işte onu kullancam
Aminİnşallah canım benim ya ne olduğunu da bilmiyoruminşallah bende sende güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah canımRabbim en kısa sürede sanada hayırlı bir evlat nasip etsin![]()
Hic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki ?Kızlar bugün hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sizce çocuğum olur mukendimi çok kötü hissediyorum
Hayır 50 kiloyumHic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki ?
İnşallah canım benim ya sende demi tembellik vardıHic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki ?
Hic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi pekiKızlar bugün hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sizce çocuğum olur mukendimi çok kötü hissediyorum
Evet yumurta uyarici ilaclar var bebek istediginde hemen guzel bir hekim bularak tedavine baslarsin inan ki zor degilİnşallah canım benim ya sende demi tembellik vardı
Teşekkürler desteğiniz için saolunHic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki
Evet yumurta uyarici ilaclar var bebek istediginde hemen guzel bir hekim bularak tedavine baslarsin inan ki zor degil![]()
Kilomda sıkıntı yok demiHic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki
Evet yumurta uyarici ilaclar var bebek istediginde hemen guzel bir hekim bularak tedavine baslarsin inan ki zor degil![]()
Yok yok gayet iyiKilomda sıkıntı yok demi
Tamamdır saolun Allah razı olsun sizdenYok yok gayet iyi
Adetin 3. Günü klomen kullan 5 gün boyunca 1 tane sonra gel dedi doktorunTamamdır saolun Allah razı olsun sizden![]()
Canım okudimda genelde soğan ve çörekotu kürünü onermisler onlara baslicamYumurtlama ve rahim masajları var araştırıp yap istersen etkiliyor
ilaç bitince gidiceksin yumurtan 16 20 ml olunca çatlatma iğnesi vuruyorlar ben öyle yaptım şimdi bekliyoruz canım inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinAdetin 3. Günü klomen kullan 5 gün boyunca 1 tane sonra gel dedi doktorun