buraya bir bakın

Can Bebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
25
1
1
32
hamile kalmak icin hamilelik öncesi hangi ilac hangi vitamin hangi yiyecekler yenmeli

Sağlık ocağına gidip kan değerlerinize bir baktirin bence . Tsh ,d vitaminin ,kan sayımı . Gebeliği çok etkiliyo eksikliği yada yüksek olması . Folik asitede baslamalisiniz gebelik dusunuyosaniz

Tamamen Allahın takdiri ama ben hamile kalmadan önce folik asite başladım.Ve bol bol kuru incir yedim fındık yedim.Bunlar sadece vesileydi Rabnim ol demese olmazdı.Allahtan tek temennim sağlıkla kucağıma alabilmek ve anne olmak isteyenlerin anne olabilmesi

Folik asit allahın emri zaten multivitamin alabilirsin kadınlar için olanından ve mutlaka balık yağı al ekmeği azalt sabahları fındık fıstık ceviz badem yumurta peynir ye avokado tüketebilirsin mükemmel bir meyve bol bol vitamin al ekmeği ne kadar azaltırsan sebzeden etten meyveden o kadar faydalanırsın yürüyüş yap kan dolaşımın artsın rahim kanla beslensin balık yağı da kan dolaşımını arttırıyor yumurta sayın belki artmaz ama kaliten artar.

Ben tup bebek ile hamile kaldım canım ondan önce somon balığı kabak çekirdeği ananas portakal suyu yeşil fasulye ceviz bal badem kaju bunlarla 2 ay beslendim tabi ek vitaminler de vardı doktorum tavsiye etmişti bunları. Sukur şuanda hamileyim Rabbım sanada nasıp etsin günlük 1 avuç kabak çekirdeği rahime geleceyk olan bebegin tutunmasini sağlıyormjs hakkında hayırlısı ınslalah 🤲

Ben tup bebek ile hamile kaldım canım ondan önce somon balığı kabak çekirdeği ananas portakal suyu yeşil fasulye ceviz bal badem kaju bunlarla 2 ay beslendim tabi ek vitaminler de vardı doktorum tavsiye etmişti bunları. Sukur şuanda hamileyim Rabbım sanada nasıp etsin günlük 1 avuç kabak çekirdeği rahime geleceyk olan bebegin tutunmasini sağlıyormjs hakkında hayırlısı ınslalah 🤲
aslında kimyasal gebelik yasadim bugun bitti ve banyo yapicam yine bu ay hamile kalabilirmiyim

hamile kalmak icin hamilelik öncesi hangi ilac hangi vitamin hangi yiyecekler yenmeli
Ben pregnacare vitamin kullanmıştım bir ay sonra hamile kaldım araştırın isterseniz ayrıca hamilelik boyunca da devam ettim vitamin değerleri iyi ithal bir ilac fiyatı diğerlerinden biraz fazla olabilir

aslında kimyasal gebelik yasadim bugun bitti ve banyo yapicam yine bu ay hamile kalabilirmiyim
Kalabilirsin tabıkı ama bence ara verebilirsin bir kac ay dinlensen daha iyi olabilir

Back
X