Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında kimyasal gebelik yasadim bugun bitti ve banyo yapicam yine bu ay hamile kalabilirmiyimBen tup bebek ile hamile kaldım canım ondan önce somon balığı kabak çekirdeği ananas portakal suyu yeşil fasulye ceviz bal badem kaju bunlarla 2 ay beslendim tabi ek vitaminler de vardı doktorum tavsiye etmişti bunları. Sukur şuanda hamileyim Rabbım sanada nasıp etsin günlük 1 avuç kabak çekirdeği rahime geleceyk olan bebegin tutunmasini sağlıyormjs hakkında hayırlısı ınslalah![]()
Ben pregnacare vitamin kullanmıştım bir ay sonra hamile kaldım araştırın isterseniz ayrıca hamilelik boyunca da devam ettim vitamin değerleri iyi ithal bir ilac fiyatı diğerlerinden biraz fazla olabilirhamile kalmak icin hamilelik öncesi hangi ilac hangi vitamin hangi yiyecekler yenmeli
Canım doktor eşime demişti tam yağlı süt ürünleri tüketsin eşin ve gazlı içecekler içme bol bol sebze ye kendini sıcak tut soğuk alma çorapsız gezmehamile kalmak icin hamilelik öncesi hangi ilac hangi vitamin hangi yiyecekler yenmeli
Kalabilirsin tabıkı ama bence ara verebilirsin bir kac ay dinlensen daha iyi olabiliraslında kimyasal gebelik yasadim bugun bitti ve banyo yapicam yine bu ay hamile kalabilirmiyim