Buraya çekinerek konu açıyorum 😏😏

Çok yoğun stresli bir işi mi var? Ya da ciddi anlamda herhangi bir sıkıntısı? Maddi manevi vs? Depresyon etkiliyor benim eşim de bi ara işsizdi ve depresyondaydı 15 gün yapmadığımz olmuştu mesela. Bi ara da aşırı yoğun çalışıyordu sabah 5 de kalkıyordu o zman da çok yapamıyorduk. Birçok neden etkileyebiliyor cinsel yaşamı anlıcağın.

Evet yoğun ve stresli işi var malesef maddi olarak da çok iyi sayılmayız kredi borcumuz vs.ama evliliğimiz boyunca hep bunları öne sürdü. Ben maddiyatı sorun etmeyen huzurlu evlilik isteyen biriyim eşimi bu konuda üzmüyorum mesleğim var. Ayrıca kendine bakan bi çok kişiye göre çekici sayılabilecek bir kadınım ama bunu hiç bir zaman hissedemedim evliliğimde

Ya bir ilişkıyı belli kalıplara sığdırmak yanlış olur.mesala burada da görüyorum .yok efenım ılışkıye her hafta girmiyoruz neden işte aldatma olabilir,senden soğumuş olabilir vs..yani her erkek çok isteyecek diye bir sey yok bazı erkekler cinselliğe düşkün olmuyor.e ger kadınında bası ağrıyacak ıstemeyecek diye bir sey de yok.burda göruyoruz bazı kadınlar istekli oluyor bazıları isteksiz.kadınlar için gecerliyse bu erkekler için de geçerlidir.hemen yok aldatıyor basmakalıbı saçma geliyor bana.malasef bizimde öyle bir sorunumuz var.aldatma soğuma felan yok tamamen üşengeçlik uykuya yenik düşme.bi kere reddedildiyseniz tekrar gidin kocanız yanı valla bende öyle yapıyorum.hatta bu akşamda yapacagım bakalım neyle karşılaşacağımo_O

Back
X