Buraya Kadarmış..

mery5685

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.243
638
333
33
Uzun uzun yazmaya gücüm yok..
Neyi nerden nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.
Tek bildiğim hissizleştim ağlayamıyorum .
2buçuk yıllık emeklerim hayallerim herşey son buldu.
Uzun süreli sancılı bir ayrılıktan sonra barıştık.
Herşey çok güzel gidiyor derken kim olduğunu bilmediğim biri hakkımda çok çirkin şeyler anlatmış.
Beyimiz hepsini tek tek sorgulamadan dinlemiş.
En acısıda inanmış. Bana sordu tabiki öyle birşey olmadığını anlattım sakinliğimi korudum ama bana inanmadı !
Kim ne maksatla bana iftira atabilirdi kim böyle bişey yapabilirdi.
Ekmeğimi paylaştığım insanla bile yakıştırılmışım en çirkinide buydu.
Canım çok acıyo gidenemi gittiğine mi bilmiyorum.
Yarın doğum günüm-dü. Böyle bir sürprizle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Ama oldu.. Doğum günümü kutladı helallik istedi ve gitti.
Cevap dahi veremedim sesim çıkmadı.
Sadece kırıldım parçalandım..

Size inanmak yerine kim olduğu belli olmayan birine inanmayı tercih eden adam için dünyanın emeğini verseniz ne fayda...

2,5 yıllık emek de gün gelir sadece bir anı olur. Emek harcadım diye başkasına inanan adamı hayatımda tutmam ben.

Size inanmak yerine kim olduğu belli olmayan birine inanmayı tercih eden adam için dünyanın emeğini verseniz ne fayda...

2,5 yıllık emek de gün gelir sadece bir anı olur. Emek harcadım diye başkasına inanan adamı hayatımda tutmam ben.
Bende onu bu saatten sonra hayatımda tutamam..
Tek istediğim kim hangi amaçla bana böyle çirkin bir iftirada bulundu öğrenmek.

Doğru olsa neden canım acısın ki ? Neden onu inandırmaya çalışayım.
Üzerimde çirkin bir iftira var.
Ve ben bunu kim ne için yaptı bilmiyorum..
O halde o kendi kendine boyle bir sey uydurmus olabilir mi?sizden ayrilmak icin......
Ikinci olarak o kisi sizi seviyorsa yuzlestirsin sizi..bakalim kim o kisi.ve size yuzunuze soylesin bakalimmm...
Ben sizin yeriniz de olsam sen buna inaniyorsan zaten benimle degilsin derim.ve o iftira atan kisiyi benimle yuzlestireceksin derdim.ne demekya hem iftiraya ugruycam hemde oyle cekip gidecek.senin gitmendense iftiraya ugramam benim canimi acitir derdim.

sana sorduğuna göre sorgulamadan inanmamış demektir. acaba tatmin edici cevap veremediniz mi? önceden yaşadığınız sancılı ayrılığın sebebi de bu tarz bir durumsa böyle tepki vermesi de normal olabilir. güven tek kullanımlıktır çünkü. sizin için anlatılanların tamamı iftira mı? yoksa abartı mı? bence her şeyi açıkça bir kere daha konuşun erkek arkadaşınızla.. yine problemler çözülemiyorsa bu sefer ayrılırsınız:)

Uzun uzun yazmaya gücüm yok..
Neyi nerden nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.
Tek bildiğim hissizleştim ağlayamıyorum .
2buçuk yıllık emeklerim hayallerim herşey son buldu.
Uzun süreli sancılı bir ayrılıktan sonra barıştık.
Herşey çok güzel gidiyor derken kim olduğunu bilmediğim biri hakkımda çok çirkin şeyler anlatmış.
Beyimiz hepsini tek tek sorgulamadan dinlemiş.
En acısıda inanmış. Bana sordu tabiki öyle birşey olmadığını anlattım sakinliğimi korudum ama bana inanmadı !
Kim ne maksatla bana iftira atabilirdi kim böyle bişey yapabilirdi.
Ekmeğimi paylaştığım insanla bile yakıştırılmışım en çirkinide buydu.
Canım çok acıyo gidenemi gittiğine mi bilmiyorum.
Yarın doğum günüm-dü. Böyle bir sürprizle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Ama oldu.. Doğum günümü kutladı helallik istedi ve gitti.
Cevap dahi veremedim sesim çıkmadı.
Sadece kırıldım parçalandım..

üzüldüm...inşallah bir an evvel toparlanırsınız...

giriş gelişme sonuç hiçbiri değildir mühim olan..yabancı bir insanın sözlerini sorgulamadan kabul ederken yıllarını paylaştığı kadına zerre-i miske kadar inanmayan adamdır asıl olan..
kıssadan hisseyi de siz çıkarın bu varsayımdan.yarın evlenseniz ilk iftira da kapının önüne söz hakkı verilmeden konulacak bir kadın var beyaz sayfanın çizgilerinde...üzülmekmidir şimdi size yakışan Rabbime şükür kurtulmuşum demek mi...
bu arada güven kurt gibidir ayrıldığı toprağa bir daha dönmez önceki ayrılığınızın sebebi neydi?

O halde o kendi kendine boyle bir sey uydurmus olabilir mi?sizden ayrilmak icin......
Ikinci olarak o kisi sizi seviyorsa yuzlestirsin sizi..bakalim kim o kisi.ve size yuzunuze soylesin bakalimmm...
Ben sizin yeriniz de olsam sen buna inaniyorsan zaten benimle degilsin derim.ve o iftira atan kisiyi benimle yuzlestireceksinderdim.ne demekya hem iftiraya ugruycam hemde oyle cekip gidecek.senin gitmendense iftiraya ugramam benim canimi acitir derdim.
Bişeylerin bahanesine sığınacak bir adam değil bitirmek istediğini açıkça söyler yani böyle bişeye gerek bile duymaz.
İftira atan kişinin bir bayan olduğunu öğrenebildim sadece. Ama kim olduğunu asla söylemem diyor.
Artık üstüne düşmekten vazgeçtim ama içim içimi yiyor.
Farklı şeyler düşünmeye başladım..

Bişeylerin bahanesine sığınacak bir adam değil bitirmek istediğini açıkça söyler yani böyle bişeye gerek bile duymaz.
İftira atan kişinin bir bayan olduğunu öğrenebildim sadece. Ama kim olduğunu asla söylemem diyor.
Artık üstüne düşmekten vazgeçtim ama içim içimi yiyor.
Farklı şeyler düşünmeye başladım..
yarın kolunda o kadını göreceğin aşikar kimse artık...

Bence aynen sunu soyle....
Ben artik seni kaybettigime degil,ustume atilan iftiraya uzulurum.sen zaten gittin.gulegule.bana o kisiyi soyluyeceksin,ve bizi yuzlestireceksin.baska yolu yok....baska yolu yok.

giriş gelişme sonuç hiçbiri değildir mühim olan..yabancı bir insanın sözlerini sorgulamadan kabul ederken yıllarını paylaştığı kadına zerre-i miske kadar inanmayan adamdır asıl olan..
kıssadan hisseyi de siz çıkarın bu varsayımdan.yarın evlenseniz ilk iftira da kapının önğne söz hakkı verilmeden konulacak bir kadın var beyaz sayfanın çizgilerinde...üzülmekmidir şimdi size yakışan Rabbime şükür kurtulmuşum demek mi...
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum..
Üzüldüğüm tek şey atılan iftira karşısında beni savunmaması ama iftira atan kişiyi koruması oldu..
Yoksa RABBİ'ME ŞÜKÜRLER OLSUN.

erkek arkadaşınızdan hoşlandığını düşündüğünüz biri var mı? amaç sizi ayırmak çünkü. ya da sizi kıskanan çok yakın bir arkadaşınız bile bunu yapmış olabilir. sonuçta sizin tanıdığınız biri olmalı ki hemen inanmış. yani sevgilinizin de güvendiği sözüne itimat ettiği biri olmalı:KK12:

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum..
Üzüldüğüm tek şey atılan iftira karşısında beni savunmaması ama iftira atan kişiyi koruması oldu..
Yoksa RABBİ'ME ŞÜKÜRLER OLSUN.
bence sen o kadını çok yakında tanıyorsun..biraz sakinleş ve düşün sadece..

erkek arkadaşınızdan hoşlandığını düşündüğünüz biri var mı? amaç sizi ayırmak çünkü. ya ada sizi kıskanan çok yakın bir arkadaşınız bile bunu yapmış olabilir. sonuçta sizin tanıdığınız biri olmalı ki hemen inanmış. yani sevgilinizin de güvendiği sözüne itimat eden biri olmalı:KK12:
ya erkek arkadaşının bir akrabası konu sahibinin de tanıdığı ya da konu sahibinin her şeyini bilen çok yakın bir arkadaşı..ve bu kişi kimse bir kaç güne erkek arkadaşının koluna girecek orası kesin..etiketi yapıştırmış pazarlamasını çok iyi yapmış zira..(konu sahibinin anlattıklarına dayanarak tabiki)

erkek arkadaşınızdan hoşlandığını düşündüğünüz biri var mı? amaç sizi ayırmak çünkü. ya da sizi kıskanan çok yakın bir arkadaşınız bile bunu yapmış olabilir. sonuçta sizin tanıdığınız biri olmalı ki hemen inanmış. yani sevgilinizin de güvendiği sözüne itimat ettiği biri olmalı:KK12:
Paranoyak oldum iyice..
2gündür kimseye tek kelime etmiyorum telefonlarına çıkmıyorum..
Konuşmadığım aramızın kötü olduğu ortak bir arkadaşım var tek aklıma gelen kişi o ama oda yapmaz diye düşünüyorum yapsa eline bişey geçmeyeceğini bilir.
Ben şuan istesem bu adamın gitmesini engellerim ama başkalarının sözüne itibar eden bir adam yanımda olsa ne olur ki..

Back
X