buraya yazıyorum doğrudur inşallah :)

cambardak

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
7
0
6
35
İstanbul
öncelikle herkese merhaba:3: ben daha 1 günlük üyeyim. umarım doğru yere yazıyorumdur ve fikirlerinize ihtiyacım var.. bundan 1.5 sene önce biriyle çıkıyordum. ayrıldık sonra biz bununla. ve sonra yine barıştık. ama bu kez herşey eskisi gibi olmadı. aldatıldım. sonr abana yalvardı yakardı sevdiğimden affettim. ama bir kere güvenim gittiği için eskisi gibi olamadık yine ayrıldık.biz her ayrılışımızda aradan aylar geçer ya o yada ben bir şekilde mesaj atarız konuşuruz ve barışırdık. en son geçen mart barışmıştık. nisan gibi ayrıldık. ama kötü bi ayrılıktı ağır konuştum ben bayağı. bu ağustos ayında mesaj attım özür diledim sözlerimiçin. o da en azından fark edebilmişin dedi. neyse işte bu arife günü bana kardeşinden mesaj atmış nbr nasılsın ben orhan diye... bende bunu sabah gördüm. tanıyamadım hangi orhan dedim.oda söyledi. tmm yazdım.. 3-4 saat sonra dünkü mesajına cevap verdim iyiym sağol sen yazdım cevap vermedi. sinirlendim. dalga mı geçiyon benle bayram bayram konuşmucaksan ne yazıyon dedim. cevap yok ... dayanamadım dün akşam mrhba yazdım. cevap vermedi... şimdi bu çocuk napmaya çalışıyor böyle kii.. yazıyor cevap veriyom bana cevap vermiyor. aklımı karıştırıyor. napıcağımı şaşırdım. onun bu gelgitli hallerinden bu kadar zamandır onu unutamadım da.....:43::14:

bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider ve bahsettiğin gibi ilişkilerde her seferinde daha çirkin şekilde biter.Daha fazla zorlama bence,güzl şeyler olacak olsa çoktaaaan olurdu,sağlam duyguların önünde ne durabilir ki...
Emin ol barışırsan yine aldatılacaksın,daha ağır sözler edeceksin sonunda edecek ağır sözün bile bitecek.
Vakit kaybı...

bence de boşuna zaman kaybına gerek yok değer veren insan o mesajlara çoktan vermişti dayanamaz çünkü bende sen unutmaya baka bak biran önce onun keyfine göre yaşama kadınlar erkeklerin isteğine göre yaşayan varlıklar değildir böleler işte erkekler ben isteyince ararım sorarım hepsi aynı boşver daha uğraşma ne hali varsa görsün..

Bir ilişkinin başlangıcı nasılsa gidişatı da bitişi de genelde hep aynı oluyor.O yüzden bence daha fazla zorlayıpta kendini üzme boşa vakit kaybı yapma canım.Çünkü bu şekilde devam edecektir ilişkin.Bu da ister istemez insanı yıpratır.Değer vermek istese eğer gerçekten seni seviyor olsa zamanında zaten kıymetini bilir sevgisini de gösterirdi.Boşuna kendini üzme yorma da bence.

Back
X