öncelikle herkese merhaba
ben daha 1 günlük üyeyim. umarım doğru yere yazıyorumdur ve fikirlerinize ihtiyacım var.. bundan 1.5 sene önce biriyle çıkıyordum. ayrıldık sonra biz bununla. ve sonra yine barıştık. ama bu kez herşey eskisi gibi olmadı. aldatıldım. sonr abana yalvardı yakardı sevdiğimden affettim. ama bir kere güvenim gittiği için eskisi gibi olamadık yine ayrıldık.biz her ayrılışımızda aradan aylar geçer ya o yada ben bir şekilde mesaj atarız konuşuruz ve barışırdık. en son geçen mart barışmıştık. nisan gibi ayrıldık. ama kötü bi ayrılıktı ağır konuştum ben bayağı. bu ağustos ayında mesaj attım özür diledim sözlerimiçin. o da en azından fark edebilmişin dedi. neyse işte bu arife günü bana kardeşinden mesaj atmış nbr nasılsın ben orhan diye... bende bunu sabah gördüm. tanıyamadım hangi orhan dedim.oda söyledi. tmm yazdım.. 3-4 saat sonra dünkü mesajına cevap verdim iyiym sağol sen yazdım cevap vermedi. sinirlendim. dalga mı geçiyon benle bayram bayram konuşmucaksan ne yazıyon dedim. cevap yok ... dayanamadım dün akşam mrhba yazdım. cevap vermedi... şimdi bu çocuk napmaya çalışıyor böyle kii.. yazıyor cevap veriyom bana cevap vermiyor. aklımı karıştırıyor. napıcağımı şaşırdım. onun bu gelgitli hallerinden bu kadar zamandır onu unutamadım da.....