Burayı gördükten sonra Moralim çok bozuldu

Noldea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
132
46
38
33
Arkadaşlar merhaba, kaç gündür takip ediyorum burada o kadar çok sıkıntısı derdı olan insan var ki hepsine sanki kendi derdimmiş gibi üzülüyorum. Bende buraya bi sıkıntım olduğu için üye olmuştum belki çoğu kişi hatırlar, erkek arkadaşımdan şiddet gördüm ve ayrıldıktan sonra beni daha fazla hüsrana uğrattı diye bahsetmiştim, ama şimdi burada yazılanları okudukça bir kaç hevesim vardı oda gitti yani iyi insan vardır , mutlu olurum boşver dedim dedim kendime ama , buradaki çoğu kişi mutsuzsa dışarıda onlarca mutlu olan yada bana "mutlu oalcaksın karşına iyi insanlar çıkar" diye verilen umutlar nedir... Çok soğudum herşeyden içim daralıyor sanki benimde başıma gelirmiş gibi geliyor moralim bozuluyor..Ben çok tartaklandım ilişkimde ve çokta sevdim.. ama hep kendime moral verdim , daha iyisi olur daha iyi biri çıkar.. ama ya çıkmazsa... iyi insan var mı diyorum ya hiç mi mutlu olan yok....ne biçim iş bu. Bu hesabı kapatmayı bile düşünüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum ...umudumu yitiriyorum

Mutlu olanda var mutsuz olanda..Bu şekilde düşünerek yaşayamazsın..Herşeyi akışına bırak..

Bir derdim var bölümünde mutlu insan görmeyi mi umuyordun?

Sen yanlış yerde umut arıyorsun.

Morel yazman benim de gözüme battı bu arada.

aslında ona dikkat ettim yazım hatası gösterdide , Türkçeye çok dikkat ederim ama anlarsınız diye şey yapmadım yani:)
elbette anlarız da yazının içeriğinde de aynı hatayı yapmışsın. sanki kelimeyi morel diye biliyormuşsun gibi geldi bana. neyse derdine yorum yapacak olursam senin gibi hissettiğim bir dönem oldu. berbat bir ilişkiden çıktığımda artık mutlu olamazmışım gibi hissediyordum. ama oldum. olunuyor. hatta çok mutluyum. insanın karşısına iyiler çıkıyor, buna inanıyorum. sen de inan. umudunu yitirme.

Oyle dusunme sahsim adina soyluyorum cok sevdigim esim ve mutlu evliligim var umarim sende dogru kisiyi ve mutlulugu bulursun.Ayrica eminin kadinlar kukubunde mutlu birliktelik yasayanlarda vardir ama buradi BDV formu olduu icin insanlar sikintilarini paylasiyolar bi bukadarda mutlu inaanlarda vardir diye umuyorum.

Bir derdim var bölümünde mutlu insan görmeyi mi umuyordun?

Sen yanlış yerde umut arıyorsun.

Morel yazman benim de gözüme battı bu arada.
onu düzelttimde farkettim yazım hatasını... Hayır tabiki umut aramak değil ,sadece insanların bu kadar mutsuz olması üzüyor. ben umut arıyordum ne buldum yeaaa demiyorum

Burası bir derdim var bölümü. Biz de burda kalkıp ben çok mutluyum yazmıyoruz doğal olarak. Sadece derdi olanlar yazıyor buraya. Bunu genele yaymamak, öyle düşünmememek lazım.

Muhakkak iyi insanlar var, herkesin karşısına çıkar. Burda önemli olan bizim tercihlerimiz. Bize zarar veren insanları düzeltmeye çalışmak, yolunda gitmeyen ilişkiyi yoluna sokmaya uğraşmak yerine en kısa zamanda uzaklaşmalıyız. Bizi mutlu eden ve huzur veren insanları hayatımızda tutmalıyız.

elbette anlarız da yazının içeriğinde de aynı hatayı yapmışsın. sanki kelimeyi morel diye biliyormuşsun gibi geldi bana. neyse derdine yorum yapacak olursam senin gibi hissettiğim bir dönem oldu. berbat bir ilişkiden çıktığımda artık mutlu olamazmışım gibi hissediyordum. ama oldum. olunuyor. hatta çok mutluyum. insanın karşısına iyiler çıkıyor, buna inanıyorum. sen de inan. umudunu yitirme.
Öyle diyorsanız, buna sevindim. Umarım her şey yolunda gider

Çok normal bu bölüm dert bölümü. Geyik muhabbeti falan da var oyun da var. O kısımları da inceleyebilirsiniz.

Mutsuzluklarımız tercihlerimizden kaynaklanıyor, ben mutsuzum diye senin mutluluğun imkansız değil, hatta şanslısın ki insanlar, böyle böyle birşey yaptığım için mutsuzum diyor, yani buradaki konulardan ders çıkarabilirsin.

kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor... hayat senin hayatın iyisi de kötüsü de çıkacak karşına... sadece buna hazır olman gerekiyor... ne herkes kötü diye nede herkes iyi diye düşünmeyeceksin....

Konu başlığı ''Bir Derdim Var '' .Bu yüzden sorunu,derdi olan insanların paylaşımda bulunduğu,birbirleriyle fikir alışverişinde bulundukları bir başlık.
İnsanın realde anlatamadıklarını burda anlatması biraz daha kolay geliyor tabii :)

Yani burada kötü durumlar paylaşıyor diye hayatta da bir yerlerde iyi bir şeyler yok değil ki ...Çok yanlış düşünüyorsunuz bence .
Sözlerin ve düşüncenin gücüne çok inanırım . Bu yüzden ilk önce kötü şeyler düşünmeyi bırakmalı bence insan ...

Oyle dusunme sahsim adina soyluyorum cok sevdigim esim ve mutlu evliligim var umarim sende dogru kisiyi ve mutlulugu bulursun.Ayrica eminin kadinlar kukubunde mutlu birliktelik yasayanlarda vardir ama buradi BDV formu olduu icin insanlar sikintilarini paylasiyolar bi bukadarda mutlu inaanlarda vardir diye umuyorum.
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.. inşallah

Kimse hayati boyunca dertsiz yasamiyor.
Buraya derdini paylasanda ömür boyu yillar boyu o dertle yasamiyor.
Hayat inisli cikisli.
Insanlara disardan bakinca ne mutlu diyoruz ya hani.. iste hicbirsey göründügü gibi degil.
Bunu böyle forumlar sayesinde anlamis olmalisin.
Herkesin cesitli dertleri sikintilari oluyor.. gayet normal.

Ama benide üzmüyor degil bazi konular..
fazla üzerinde durmamak gerek.
Yoksa gercekten psikolojini kötüye etkileyebiliyor.

Burası ' Bir derdim var' bölümü, haliyle hep sıkıntılar, üzüntüler...
Yoksa insanlar mutlu da oluyor mutsuz da.
Hayat pastasının bazen mutsuzluk dilimini yeriz bazen de mutluluk...
Umutsuzluğa kapılmayın:)
( bu sözü de şuan aslında üzgün bir insan yazıyor ama biliyorum ki sıra mutsuzlukta, mutluluk da gelir)

Bir ''morel'' bir ''yanlızlık'' hasta eder beni de.. Türlü türlü insanın türlü türlü derdi var işte şükret haline. .

Back
X