burc uyumu

Kizlar aslan kadiniyla koç erkegi uyumunu bilen varmi ?

Canim denemedim ama inceledigim bi konu bi aralar koc burcu aday vardi da :32:
Ates grubu burc ikiside o yüzden benzerlikler olabilir aralarinda müthis uyum olur yalnizz sinirli hallerinde sorun cikar cünkü aslandaki sinir durumlari saman alevi gibidir ilk basta ortaligi yakar yikar o cinsten ee koc erkegide bos duracak bi tip degil sinirli olur. Aslanda Koctada inatcilik vardir hat safhadadir.Aslan cok gururluudur ee kocta ama aslan kadar gurur yoktur
Yalniz ilginc bisi daha var simdi aklima gelen koc burcu erkeginin asiri kiskanc oldugunu söylüyorlar normal degilmis baya baya kiskanlik krizi geciriyomus.Bu da özgürlügüne düskün aslani bogabilirmis
hmm baska ne vardi dersen...tmm hatirladim koc burcu erkegi en capkin burclardan biriymis bunu aklinda tutmalisin bence ... Yani güzellik cok önplanda bu burcun erkegi icin ( genel erkekler icin desede olurdu ama nese)

Zaten aslan burcu kadiniyla en iyi anlasabilecek burclar Ates ve Hava gruplarindan cikar
Su grubuyla anlasamazsin tabiatin bile zit , Topraklada ters düssebilirsin benim gibi .. Fazla baskin davraniyorlar..

Back
X