- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
Selam kızlar benim burcum boğa esim oglak aranızda var mı boga oglak sevgili veya evli olabilirsiniz sadece merak ettim uyumlariniz nasıl burçlara biraz duskunumde hadi sohpet edelim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çünkü çook zitlar diye biliyorumBogayla oglagi bilmem de basakla kiva hiv uyusmuyor![]()
Boğa bi arkadaşım vardı. Çok zeki, düzgün, karakteri sağlam. Böyle azimli biriydi. Oğlak da var tanıdık. Dediğim dedik, kinci, azimli, geri adım atmayan, vicdanlı, dakik ve diktatörSelam kızlar benim burcum boğa esim oglak aranızda var mı boga oglak sevgili veya evli olabilirsiniz sadece merak ettim uyumlariniz nasıl burçlara biraz duskunumde hadi sohpet edelim :)))
Kovalar için derler ki orta çizgisi yoktur. Ya delidir ya çok zekiBogayla oglagi bilmem de basakla kova hic uyusmuyor![]()
Evet sevdiğim adam basakti anlaşamadık babam basak anlasamayiz dayim basak su an küs geziyor banaEvet çünkü çook zitlar diye biliyorum![]()
Evet biraz oyleyim zeka abidesi degilim ama deli oldugum dogrudurKovalar için derler ki orta çizgisi yoktur. Ya delidir ya çok zeki![]()
Evet tam da bizi tarif ettiniz ama ortak noktamiz yalanimiz yok ve sadakat zaten bnm en takıntılı oldgm nokta sadakat uyumlu olsakta çokta zirlasiriz çünkü oglak gerçekten inat ve zor damardan gircen ona.yavaş yavas:))))Boğa bi arkadaşım vardı. Çok zeki, düzgün, karakteri sağlam. Böyle azimli biriydi. Oğlak da var tanıdık. Dediğim dedik, kinci, azimli, geri adım atmayan, vicdanlı, dakik ve diktatörBu iki azimli burcun uyumuna gelirsek bence patlamaya hazır bomba parçaları
![]()
ben basaklarla süper anlasirim ya başak iyidir candir ole demeyinEvet sevdiğim adam basakti anlaşamadık babam basak anlasamayiz dayim basak su an küs geziyor banainatci bir burc dik kafali
![]()
2 yaşında oğlak veleti anamı ağlatıyo inadıyla, ne zormuşunuz kardişim, bileydim sıkardım kendimi 2 hafta dahaEvet tam da bizi tarif ettiniz ama ortak noktamiz yalanimiz yok ve sadakat zaten bnm en takıntılı oldgm nokta sadakat uyumlu olsakta çokta zirlasiriz çünkü oglak gerçekten inat ve zor damardan gircen ona.yavaş yavas:))))
Dahiler kovadan cikarmis:)))ama tanidigm kova kadınları biraz çatlak oluyor yani deli dolu bide çok dikEvet biraz oyleyim zeka abidesi degilim ama deli oldugum dogrudur![]()
Aynen öyle, tatlı dille, alttan alttan söyledikçe herşeyi yapabilir :) Kendi inandığını değiştiremezsin ama güzel güzel dolaylı yoldan anlatınca değişir herşey :)Evet tam da bizi tarif ettiniz ama ortak noktamiz yalanimiz yok ve sadakat zaten bnm en takıntılı oldgm nokta sadakat uyumlu olsakta çokta zirlasiriz çünkü oglak gerçekten inat ve zor damardan gircen ona.yavaş yavas:))))
Evet çooook inatlar gerçekten hep kendileri bilir kendileri doğrudur ama.kirmya başladım inadı durun hele:)))sncta bende boğayım:))2 yaşında oğlak veleti anamı ağlatıyo inadıyla, ne zormuşunuz kardişim, bileydim sıkardım kendimi 2 hafta daha![]()
Aynen öyle valla ama bende buna sinir oluyorum cildiriyorum hatta:))Aynen öyle, tatlı dille, alttan alttan söyledikçe herşeyi yapabilir :) Kendi inandığını değiştiremezsin ama güzel güzel dolaylı yoldan anlatınca değişir herşey :)
Farkindayim:))burda sizinle sohpet etmek istedim burası daha aktif snctaKonuyu yanlış yere açmışsınız yalnız burçlar bölümüne taşınması gerekir.
ay ben seni oğlak sandımEvet çooook inatlar gerçekten hep kendileri bilir kendileri doğrudur ama.kirmya başladım inadı durun hele:)))sncta bende boğayım:))