• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burç uyumu:))

Nazar etme noluur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
612
292
18
Selam kızlar benim burcum boğa esim oglak aranızda var mı boga oglak sevgili veya evli olabilirsiniz sadece merak ettim uyumlariniz nasıl burçlara biraz duskunumde hadi sohpet edelim :)))

Selam kızlar benim burcum boğa esim oglak aranızda var mı boga oglak sevgili veya evli olabilirsiniz sadece merak ettim uyumlariniz nasıl burçlara biraz duskunumde hadi sohpet edelim :)))
Boğa bi arkadaşım vardı. Çok zeki, düzgün, karakteri sağlam. Böyle azimli biriydi. Oğlak da var tanıdık. Dediğim dedik, kinci, azimli, geri adım atmayan, vicdanlı, dakik ve diktatör :D Bu iki azimli burcun uyumuna gelirsek bence patlamaya hazır bomba parçaları :D

Boğa bi arkadaşım vardı. Çok zeki, düzgün, karakteri sağlam. Böyle azimli biriydi. Oğlak da var tanıdık. Dediğim dedik, kinci, azimli, geri adım atmayan, vicdanlı, dakik ve diktatör :KK70: Bu iki azimli burcun uyumuna gelirsek bence patlamaya hazır bomba parçaları :KK70:
Evet tam da bizi tarif ettiniz ama ortak noktamiz yalanimiz yok ve sadakat zaten bnm en takıntılı oldgm nokta sadakat uyumlu olsakta çokta zirlasiriz çünkü oglak gerçekten inat ve zor damardan gircen ona.yavaş yavas:))))

Konuyu yanlış yere açmışsınız yalnız burçlar bölümüne taşınması gerekir.

Evet tam da bizi tarif ettiniz ama ortak noktamiz yalanimiz yok ve sadakat zaten bnm en takıntılı oldgm nokta sadakat uyumlu olsakta çokta zirlasiriz çünkü oglak gerçekten inat ve zor damardan gircen ona.yavaş yavas:))))
2 yaşında oğlak veleti anamı ağlatıyo inadıyla, ne zormuşunuz kardişim, bileydim sıkardım kendimi 2 hafta daha :KK57:

Aynen öyle, tatlı dille, alttan alttan söyledikçe herşeyi yapabilir :) Kendi inandığını değiştiremezsin ama güzel güzel dolaylı yoldan anlatınca değişir herşey :)

Evet çooook inatlar gerçekten hep kendileri bilir kendileri doğrudur ama.kirmya başladım inadı durun hele:)))sncta bende boğayım:))
ay ben seni oğlak sandım
bi kova olarak ben de inadım ama pes dedim, zati babası başak az çekmiyorum takıntılı, titiz, detaycı çatlak

Back
X