Nixi_ ßir dilek tut.. Amy~ Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 203 3 46 Ankara 1 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #1 Davranışları ve kişiliği etkilendiğine inanılan burçların arapça karşılıklarını biliyor musunuz? Koç : Davar-ül kurban Boğa : Sığır-ül camış Ikizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya
Davranışları ve kişiliği etkilendiğine inanılan burçların arapça karşılıklarını biliyor musunuz? Koç : Davar-ül kurban Boğa : Sığır-ül camış Ikizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya
E ezberbozanlale Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 576 2 0 İstanbul 1 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #2 bunlar sallama arkadaşım.sanırım bu bilinçtesin sen de
Nixi_ ßir dilek tut.. Amy~ Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 203 3 46 Ankara 1 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #3 ezberbozanlale .!.: bunlar sallama arkadaşım.sanırım bu bilinçtesin sen de Genişletmek için tıkla... Sallama olduklarını biliyorum sadece bir yerde gördüm paylaşmak istedim canım.
ezberbozanlale .!.: bunlar sallama arkadaşım.sanırım bu bilinçtesin sen de Genişletmek için tıkla... Sallama olduklarını biliyorum sadece bir yerde gördüm paylaşmak istedim canım.