burcların enlerı.

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
haydı bakalım ben baslıyorm..cınsıyet fark etmıyor ama ıstersek beltırebılırız.

en ınatcı koc burcları..

en tembel balık burcunun erkeklerı bence :D

en evıne baglı ve calıskan akrep erkeklerı..

en hep bılmıs/cok bılmıs yay kızları..kova erkeklerı..

en aglak ve dengesız yanı süreklı ruh halı degısken de yengecler özelıklede disi yengecler:D

en kıbar ve sevecen/anlayıs sahıbı basaklar :P

en pohpohlanması gerekenlerde aslanlar ..

Ennn kiskanc sevgili: akrep erkekleri
Enn parayi seven, tek muhabbeti is guc para olan: Oglak erkekleri
Sevgilisini kralice gibi hissettiren, ihtirasli sevgili: Aslan erkegi
Mantik abidesi, aski bile mantikla yasayan dolayisiyla yasatamayan hiyari (cok ozur dilerim en son ayrildigim sevgilimin burcu hala o yuzden uyuz oluyorum :D ): Basak erkegi :D

simdilik bu kadar :1:

görselliği en iyi kullanan ve bloglarını takip etmeyi sevdiğim burçlar TERAZİ(kızları)
En bir anı bir anına tutmayanı,bugün kızdığı olayı belli etmeyip 7 ay sonra hesabını soranı YENGEÇ
En özgürlüğüne düşkün,eğlenmeyi bileni KOVA
En gıcığı,titizi,kuralcısı BAŞAK
En romantiği,hayalgücü genişi ve hassası BALIK (erkeği)
En benmerkezci,hep bana hep banacısı ASLAN
En erkek-kadın delisi olan,aklı hemen başka şeylere kayanı AKREP
En deli dolu,eğlenmeyi en seven,ama kibiriyle kaprisiyle insanı bunaltan İKİZLER (kızı)
diğerleriyle çok haşırneşir olma imkanım olmadı,ne söylesem yalan olur :)

Ennn kiskanc sevgili: akrep erkekleri
Enn parayi seven, tek muhabbeti is guc para olan: Oglak erkekleri
Sevgilisini kralice gibi hissettiren, ihtirasli sevgili: Aslan erkegi
Mantik abidesi, aski bile mantikla yasayan dolayisiyla yasatamayan hiyari (cok ozur dilerim en son ayrildigim sevgilimin burcu hala o yuzden uyuz oluyorum :D ): Basak erkegi :D

simdilik bu kadar :1:

cok ıyı tespıtler tebrık ederım ozellıkle sonuncusu:1:
yalnız aslanlar konusunda bıraz daha farklı dusunuyorum aslanlar komplekslı ve en ustun olma derdınde oluyorlar genelde:19:

en cekici erkekler: akrepler.. :16:

en cekılmez erkekler: ıkızler :4:

en duygusal/hassas erkekler: yengecler :37:

en bogazına düskün erkekler: boga :56:

en pratık/becerıklı kızlar: ıkızler :6:

en parasını ıyı kullanan kızlar: bogalar :15:

en kafası ve ruh halı karısık kızlar: yengecler :30:

en süslü ve kendını star sanan: aslanın hem erkeklerı hem kızları :4:

Son düzenleme:
en dengelı erkekler: terazi :31:

en uzak durulması gereken erkek: kova :40:

en agzı güzel laf yapan: yayın hem kızı hem erkegı :52: :52:

Son düzenleme:
En bir anı bir anına tutmayanı,bugün kızdığı olayı belli etmeyip 7 ay sonra hesabını soranı YENGEÇ

Bayıldım bu cümleye.Yengeç kimseye güvenmiyorda ondan bırak 7 ayı 7 asır sonra bile sorabilir sen bana bunu böyle demiştin diye hahahahah

en farklı,en özgürlüğüne düşkün ,en yaratıcı,en zeki burç KOVA... ne de olsa benim burcum. :103:

en çabuk sıkılan : yay

en derli toplu, düzenli : başak

en çenesi düşük : ikizler

en otoriter, dediğim dedik: koç

en alıngannnn: balık

haydı bakalım ben baslıyorm..cınsıyet fark etmıyor ama ıstersek beltırebılırız.

en ınatcı koc burcları..

en tembel balık burcunun erkeklerı bence :D

en evıne baglı ve calıskan akrep erkeklerı..

en hep bılmıs/cok bılmıs yay kızları..kova erkeklerı..

en aglak ve dengesız yanı süreklı ruh halı degısken de yengecler özelıklede disi yengecler:D

en kıbar ve sevecen/anlayıs sahıbı basaklar :P

en pohpohlanması gerekenlerde aslanlar ..

öhö öhö. öyleyizdir...:21:

en kavgacı :koç(erekeği özellikle
en cömert:aslan

en kendini beğenecek birseyi olmamasına rağman begenecek birşeyler bulup hava atmaya calısan kendini beğenmişi:Kova

en titizi:başak
en fesatı:akrep
en çapkını : koç
en gevezesi:ikizler
en yere bakan yürek yakanı:oğlak
En güzel çekici bakışları olan : Akrep
en mızmızı :balık :)))))
artık bilemiycem benm gözlemlerim bu

en kavgacı :koç(erekeği özellikle
en cömert:aslan

en kendini beğenecek birseyi olmamasına rağman begenecek birşeyler bulup hava atmaya calısan kendini beğenmişi:Kova

en titizi:başak
en fesatı:akrep
en çapkını : koç
en gevezesi:ikizler
en yere bakan yürek yakanı:oğlak
En güzel çekici bakışları olan : Akrep
en mızmızı :balık :)))))
artık bilemiycem benm gözlemlerim bu

Ayy ,kovaya pek özene bezene yazmışsınız ! :)Kovaların çok özellikleri var,çok şeye sahipler,hava da atmazlar ...Gerçekleri söylerler...:32:

ennn her şeyi eleştiren bir şeyi beğenmek bilmeyen gıcık burcu======= başak

ennnn çatlak deli dolu hastalık hastası ====== kova

ennnn işine geldiği gibi davranan ========== ikizler!

aklıma geldıkce yazarım artık:6:

Ayy ,kovaya pek özene bezene yazmışsınız ! :)Kovaların çok özellikleri var,çok şeye sahipler,hava da atmazlar ...Gerçekleri söylerler...:32:
suan yazdiklarin ve onceki sayfadaki yorumun bnm kova icin soyldklerimi birebir destekliyor .s hem hava atmazlar diyorssun hem kac tane yorum yaptiysan kovayim diye havasini atiyosun neyse birsey demek istemiyorum benim gorusum bu ve hic degismeyecek bu gidisle

suan yazdiklarin ve onceki sayfadaki yorumun bnm kova icin soyldklerimi birebir destekliyor .s hem hava atmazlar diyorssun hem kac tane yorum yaptiysan kovayim diye havasini atiyosun neyse birsey demek istemiyorum benim gorusum bu ve hic degismeyecek bu gidisle

Diğer burçları sizin yaptığınız gibi yerin dibine batırmam. :)) Kova burcunun olumlu yanlarından bahsettim bu kadar rahatsız olmanıza ,celallenmenize gerek yok. ;) Değişmesin fikriniz ne yapayım yani ? :)) Değişsin diye mi yazdığımı sanıyorsunuz yoksa ? :)

Çevremde gördüğüm kadarıyla burçları yorumlayayım..
Ben balığım alınganım, sakinim, duygusalım, bazen durduk yere çok sinirlenebiliyorum, sessizim, insanlarla çok konusmayı sevmem ayrıca cok konusan insanıda sevmiyorum, iyi niyetliyim ama genelde karşımdaki insanlar bu durumu kullanmaya kalkabiliyorlar.
Kova burcu sevgilim mantıklı, acayip zeki, yerine göre duygusaldır, ailesine bağlı, dürüst,sevdiği insanları acayip sahiplenir sadece sinirlendiğinde karşısındakini kırıp kırmadığını pek düşünmez olsun okadar ama dmi :)
Aslan burcundan bi kız bi erkek tanıyorum ikiside akrabam aslan kızları gerçekten küçük dağları ben yarattım havasında olabiliyor, hemen parlar verdiği tepkiler ağırdır,süslüdür, ama dobradır yalan söylemeyi sevmez dürüsttür..erkeğide ukaladır, sinirlidir, dürüsttür sevgilisine, karısına düşkün olur..
Terazi kızları çok dengesiz oluyolar, çok konusmuyorlar ve herşeyi içlerine atıyolar, tepkilerini önceden tahmın edemiyosun, genelde sakinler.
Yengeç kızları çok duygusal, hassas, karşısındakini kırıcam diye ödü kopar, bide yengeçlerin yolda yürürkende yengeç gibi yana doğru kaydıklarını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum..

Back
X