burcların enlerı.

Diğer burçları sizin yaptığınız gibi yerin dibine batırmam. :)) Kova burcunun olumlu yanlarından bahsettim bu kadar rahatsız olmanıza ,celallenmenize gerek yok. ;) Değişmesin fikriniz ne yapayım yani ? :)) Değişsin diye mi yazdığımı sanıyorsunuz yoksa ? :)

hehehe cok güldüm sen benim fikrimi değiştiremezssin zaten canım ayrıca biz yerin dibine batırmıyoruz sonucta kimse mükemmel değil herkesin bir kötü yanı var ve biz açıkca söylüyoruz
iyileri söyleyip kötüleri saklamaktan iyidir neyse bida bu kova falan dı filan di birşey yzamayacağım .grsrz

En alingan, duygusal - Yengec, ozellikle erkekleri
En romantik, agzi guzel laf yapan, sair ruhlu burc - Balik
Anlasmasi zor, asabi, sustumu konusmayan, konusmaya baslayincada susmayan burcu - Koc
En kararsiz, dusunceli, en ince ayrintilari bile dusunmek isteyen zavalli burc - Terazi (bende bunlardan biriyim.. :D)
Yeni dusuncelere en acik, hayat gorusu genis olan burc - Boga :54:

:8:

Yengeç kızları çok duygusal, hassas, karşısındakini kırıcam diye ödü kopar, bide yengeçlerin yolda yürürkende yengeç gibi yana doğru kaydıklarını duymuştum ne derece doğru bilmiyorum..

evet malesef özellıkle sevdıklerımı kırıcam dıye malesef hep kendımı paramparca etmeyı tercıh edıyorum =D

yürürken yana kaydıgımı düsünmüyorum :60: ama belkı gercekten vardır örneklerı :60:

en ısınde gücünde, kompleksız: balık kadınları (annem, teyzem)

en mutlaka herkesle ama herkesle anlasan/arkadaslık kurabılen: ıkızler

en kafam gelmeyen/mümkünse uzak dursun: akrep ve koc kadınları.. :27:

en gızemlı: akrep erkeklerı.

en telase memuru/acelecı: koc erkeklerı

en romantık, ınce düsüncelı ve hıslı: yengec erkeklerı

evet malesef özellıkle sevdıklerımı kırıcam dıye malesef hep kendımı paramparca etmeyı tercıh edıyorum =D

yürürken yana kaydıgımı düsünmüyorum :60: ama belkı gercekten vardır örneklerı :60:

Benım fransadaki kuzenlerım yengeç burcu dayım yolda yürürken göstermişti baksana yengeç olduklarını nasılda belli ediyolar yandan yandan karşı yola doğru gidiyolar diye gerçekten öyleydi ama herkes için geçerli mi bilmem canım :))

En inatçı,ömür törpüsü,dediğim dedik, severken döven,savaşan ikizler erkeği...:ssz:

En kendine güven problemi olan Balık erkeği..

En kendini beğenmiş,burnu havada Kova erkeği..

En bencil oğlak erkeği!

En kararsız,ne istediğini bilemeyen Yengeç kadını..

En deli dolu,eğlenceli,renkli koç kadınları.

En el becerisi olan Terazi kadını

En ne istediğini bilen,net,doğrucu davut Aslan kadını..

En merhametli,iyi niyetli Yay kadını ve erkeği de öyle bence:31:

En çenesi düşük TERAZİ kadınları.
En romantik, sevdiğine düşkün, kedi gibi olan, duygusal ve hayalperest TERAZİ erkekleri.

En umursamaz, depresif ve cool takılan KOVA erkekleri.

En inatçı, sinir bozmayı seven, sıkıcı YENGEÇ kadınları.

En ağzında laf kalmayan, sır tutamayan, yalana meyilli BAŞAK kadınları.

En kurnaz, boğazına düşkün ve rahat BOĞA kadınları.

En ukala ve kendini beğenmiş ASLAN erkekleri.

En kendini bilmeyen, en alıngan, en sinirli, en kontrolsüz, en aceleci, en çocuksu KOÇ kadınları ve erkekleri.

En yuvarlak, herkesle iyi anlaşayım derdinde olan YAY kadınları ve erkekleri.

En şanssız, ne düşündüğü anlaşılmayan ve bu nedenle sinsi olabilecek OĞLAK kadınları.

En sakin, sessiz, uyumlu İKİZLER kadınları.

En büyüleyici ve enerjisiyle waow dedirten, kendine hayranlık duyan, sürprizlerle dolu, ne yapacağı belli olmayan değişken, ağzı iyi laf yapan ve tehlikeli BALIK burcu kadınları ve erkekleri.

Ama bir de bu balığın alınganları, mantıksız ve aşırı hassas davrananları var ki evlerden ırak.
Hiç sevmem ve anlaşamam. :19:
Çünkü kimseyi alttan alamam devamlı olarak.
Kendim balık burcu olmama reğmen, tipik bir balık olmadığımdan ötürü ne balıklarla ne de diğer su grupları ile aram iyi değildir genelde.:19:

Son düzenleme:
En caliskan:BASAKK-OGLAK
En sayisal zekaya sahip :İKİZLER
En Kararsiz bugun seviyorum deyip yarinn hic tanimamis gibi yapan :TERAZİ
En kompleksli takintili:BOGA
En gururlu :ASLAN
EN ailesine duskun tam bir aile babasi olabilecek::AKREP
En kilibik:KOVA
En maçosu:KOC
en ask kadini:YENGEC
En iyi anne:BASAK
En anlayisli:oglak kadini ve ikizler erkegi

en cimri,kendini dobracı sanan acımasızca laf sokan oğlak erkekleri
en değişik kova burçları :) tanımsız
en esprili (espriler soğuk da olabilir :D ),şakacı balık erkeği,hatunları da erkekleri yönetme ve etkileme konusunda çok başarılı.
en marka düşkünü ve sinsi boğa erkekleri,sessiz atın tekmesi misali :)
sevgiyi ,aşkı tattırmak konusunda en umud vadetmeyen ikizler erkeği
kendini duygusal sanan,saçma sapan ruh hali içerisinde olan yengeç erkekleri...sanki bu dünyadan değiller.hatunları da en müzevir grubunda :)
en mızmız,titiz,huysuz - başak erkeği (hatunları da sivri dilli mi oluyolar ne)
en çapkın,gözü dışarıda,uçarı,kendini beğenmiş - aslan erkeği
en neşeli,canayakın,konuşkan yay burçları-kadını da erkeği de
en hırslı akrep burçları,erkekleri iş konusunda,hatunları da hem iş hem erkekler konusunda :)
en estetik düşkünü ve yumuşak :) erkekler teraziler
en kavgacı,en eleştirel,sinirli ancak bir o kadar da entellektüel koç erkekleri,tahammül edilmez oluyolar..hatunları da çok zor oluyo (bir koç kızı olarak kendimden biliyorum :D) :31:

haydı bakalım ben baslıyorm..cınsıyet fark etmıyor ama ıstersek beltırebılırız.

en ınatcı koc burcları..

en tembel balık burcunun erkeklerı bence :D

en evıne baglı ve calıskan akrep erkeklerı..

en hep bılmıs/cok bılmıs yay kızları..kova erkeklerı..

en aglak ve dengesız yanı süreklı ruh halı degısken de yengecler özelıklede disi yengecler:D

en kıbar ve sevecen/anlayıs sahıbı basaklar :P

en pohpohlanması gerekenlerde aslanlar ..

benim yabancı çocuk balık burcu ve çok çalışkan, hiç duramaz canım. çok romantik hassas saygılı düşünceli ve daha bir sürü şey:)

en zeki en çalışkan en uyumlu en hızlıııı ikizler kadını...
en ruh hali değişken ama iyi niyetli ve çok kolay af eden sessiz çekingen yengeç kadını ...
en ben bilirim konuştumu sumak bilmeyen ama mertmi mert koç kadını...
en kurnaz işini bilen titiz kaprizlimi kaprisli tutumlu başak kadını...
en hayalci tuvat ihtiyacını bile hisleriyle anlayan kesinlikle kötü niyetli kıskanç balık kadını (iki çeşitler bi diğer çesidi sessiz ve gayet iyi niyetli ama sinsi saf götürenlerden diyim :D )
en ben bilirim asla hata yapmam diyen aslan (acip çirkin giyerler )
en laf taşıyıp aran bozuldumu seni satan oğlak kadını..
en neşeli hırslı baskasıyla sidik yarıştıran boğa kadını...
en gizli iş ceviren yay kadını..
en kötü zevksiz ve kıskanç akrep kadını ... kızmayın arkadaşlar tanıdıım kadarı ile

Back
X