Burcların esler uzerınde etkısıı

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Hanımlar eskıden burc olayları yalan gelırdı ınanmazdım.ama soyle bı derıne ınınce arastırınca ınanır oldum.hele bı ara oyle bı olduku burcunu bılmedıklerımın bıle sırf yaptıgı hal hareket dusunceden,burclarını tahmın eder oldum..neyse gelelım konumuza ben balık burcuyum.esım koc.yanı ınanılmaz zıt burc zıt karakterler..hıc anladamıyoruz.ben daha ınce duygusalm.esımse tam bı odun gıbı davranır.pat dıye agzına gelenı soyler.anıden kızar sınırlenır.ben bunlara hıc gelemem kaldıramıyorum..daha bu sabah bıle onu dusunup ıyı nıyetımden atkını verım hava agzınıagzını burnunu ort dedım.bana ne dese begenırsınız.bana akılverme o zaman sen nıye hasta oldun..sasırdım yanı bu yaptıgım ona akıl vermek olarak algılıyo.sızce abartıyomuyum yanı.bunun gıbı bı cook sey sureklı tarsıyoruz..benı anlamıyor bıktım yorulduum..bızım gıbı koc balık olup cokıyı anlasan varmı cook merak edıyorum yazın lutfeen...

canım ben teraziyim 2 ay önce koç burcu biriyle görüştüm hoşlandım da aslında, bey efendi de öyleydi, ama baştan fikirlerimiz farklıydı beyfendi 32 yaşında evlilik düşünmezmiş, sadece flirt düşünüyor, bu yüzden çok acı ama başlamadan bitti, ama varya hakikaten odun ya! yazdım da zaten ona odunsun işte diye.. heralde bu burc böyle oluyor

Ben koç burcuyum esim ya yay yada koc olmali bence balik bize gore cok duygusal liderlik hirslarimizi bastiracak burclardan biri yay yada kendi esitimiz anlasamamaniz gayet normal biz hukum geciriyorsak can sıkıcı oluyor.

ben ikizlerim nisanlim Akrep. Ben ne kadar kararsizsam o o kadar degisken.
Denge unsuru diye karsilastirmis allah bizi herhalde :)

Bizde Boğa-koç koçlarda sorun var bence, idare edebilecek sürekli alttan alan birileri lazım koç erkeklerine. Yengeç kadını gibi. Annem-babam, yengeç-koç.

Burçların çok etkisi yok bence,yani hayatın her alanında veya ilişkinin tamamında Yok tabiki sadece bazı huyları baz alinabilir. Bir de çok genel ve yoruma açık bu burçların huyları. Mesela balıklar duygusaldır. E bir duygusal onlar mı ? Veya başka duygusal burç yok mu ? Bir bakıyoruz her burçta bir sürü özellik, diğerlerinde de var aynısı çok genelgeçer söylemler var. Bence çok inanmayın bunlara.
Bogalara en sadık burç,yaylara en çapkın burç derler. Aldatan yay görmedim,aldatmayan boğa görmedim. E nerde kaldı doğruluk payı.
İnaniyorsaniz da koç burcu için peygamber burcu derler,eşinizin kıymetini bilin.

bende balığım, sevgilim koç gayet iyi anlaşıyoruz :)) ama onun bu odunsu yanını törpülemek size kalıyor çünkü aynı sorun bizdede var.. ama kötü niyetle yapmıyorlar emin ol mizac meselesi sadece:)

Bendebiraz inanıyorum bu burc işine. Eşim kova ben koç. Nadiren tansiyon yükselsede güzel gidiyor.

Burc olayina cok inaniyorum. Bana sirf artistligine 'inanmiyorum yaw' diyen insanlara da burcunun özelliklerini hatmedip ona en uyan kismi yolluyorum na böyle kaliyorlar
Siz balik esiniz koçmuş.
Valla ben 20 şubat 20 nisan arasi doğmuş (balik-koç) insanlari zinhar hayatima almiyorum :)
Ciddiyim,tatli tatli flört ettigim erkek doğumgünüm mart ayinda deyince bana bir titreme geliyor,ortamdan kacarak uzaklaşasim geliyor :)
Onun dişinda ikizler ve başaklardan da hiç haz etmem :)
Var mi yay erkeği,oğlak erkeği kadar tatlışı??
:))
Size de Allah sabir versin diyorum,ama cok seviyorsunuz sanirim birbirinizi. Balik kadar hassas ve alingan bir insan Koç kadar kirici biriyle ayni evde yaşiyorsa tek açiklamasi aşk olabilirdi zaten^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…