Burcu Esmersoy 15 Senedir Ekmeğe Hasret Yaşıyor

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Burcu Esmersoy 15 Senedir Ekmeğe Hasret Yaşıyor
52 kilo olan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, verdiği röportajda 15 senedir ekmek yemediğini söyledi.

İtalya'da bir defile davetine katılan Burcu Esmersoy, Habertürk'ten Esin Övet'e formunu nasıl koruduğunu anlattı ve samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Esmersoy'un o röportajından bir bölüm;

"Etrafımız bikini, mayo dolu. Yaz geliyor. Diyet krizi yaşanıyor ve sen de asla bir şey yemiyorsun...

Belli bir yaştan sonra yediğin her şey yarıyor. Bunları bilerek yiyemem. Ben o dondurmayı, kebapları alıp kalçama yapıştırayım daha iyi. Yediğim her şey sanki öğütülmüyor, buralara doğru inmeye başlıyor. (Bacaklarını gösteriyor.)

Kaç senedir ekmek yemiyorsun?

Beyaz ekmek var ya, hani fırından çıkar sıcak sıcak. Ben onu 15 senedir yemiyorum. Geçen pazar yarım simit-peynir filan yedim, sonra suçluluktan gittim Belgrad Ormanı'nda koştum. Dondurmayıysa ayın sadece sinirlerimin bozuk olduğu bir gününde yiyorum.
Kaçamağın ne senin?

Triliçe. Ayda 1 kez 2 kişilik yerim. Ama triliçe yüzünden haftanın 5 günü spor yapıyorum. Su içsem yarıyor kardeşim! Dikkat etmemiz lazım, sen biliyorsun."
http://m.sondakika.com/haber/haber-burcu-esmersoy-15-senedir-ekmege-hasret-yasiyor-8337627/

Ne itici bir kadınsın sen ya.
Hele konuşmaya başlayınca iticiliğin on kat daha artıyor.
İnsanda biraz sevimlilik olur.
Güzelliği zayıflıkla insanların beynine empoze ede ede insanları da hayattan soğuttunuz.
Zayıf olabilirsin ama hiç bir güzelliğin yok.
Reel hayatta seni on kere cebinden çıkaracak balık etli kadınlar var.

Ahaha bende haftada 2-3 kişilik triliçe götürürüm :kk77:

Aramızdaki 20 kiloluk fark demek ondanmış burcucum:rolleyes:

Eee vücudunla para kazanıyorsun nede olsa olsun o kadarcıkta hem beyaz ekmek zararlı biliyosundur burcucum

yemek yiyorum ustune bi daha ekmek kopartıp yerim :KK45: spor yapıyorum ama o kadar degil mahrum kalamam ekmekten:63:

hani bir yandan doğru ekmek makarna börek çörek direkt kilo yapıyor onları azalttığım zaman direkt kile veriyorsun
ama ben yapamıyorum doğrusu
ayrıca bu hayat şekli ne böyle
pazar günü kahvaltıda sıcak ekmek yemeyeceksem de yani

Back
X