Burcu Esmersoy: "Evliliği tavsiye etmiyorum"

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Popüler ekran yüzü Burcu Esmersoy, ‘Hadi Be’ adlı programına konuştu...
upload_2016-2-8_17-30-9.webp

Akşam'da yer alan habere göre
bugüne kadar başından bir evlilik geçen sunucu, ”Birlikte olduğum erkek arkadaşlarım benimle evlenmek istedi ve bunun hayaliyle yaşadı.

Evliliği kimseye tavsiye etmiyorum"
şeklinde konuştu.

Tamam guzel kadinsin ama, erkek fatma gibisin surekli. Senin neyinle evlenmek istemisler ki, bir de havasini atmis.

Ben de o kadar guzel olsam ve oyle param olsa her istedigim erkek benim olacak olsa kadinlar bile bana hayran olsa ben de evliligin sacma oldugunu dusunurdum:KK45:neyse ki guzel degilim ve param da yok bi de hicbir kadin bana hayran degil sevgilimi bile zor buldum da evliligin cok mantikli ve saygin oldugunu dusunuyorum:KK52: bu halde dusunmeseydim sıkınti yasardim cunku evde kaldi tipsiz falan derdi valla komsular:-)

Bende etmiyorum ama bir Burcu Esmersoy olmadığım için kimse tınlamıyor :KK45:

Havalara bak:KK45: eski sevgilileri onunla evlenme hayalleriyle yaşamışmışşşlar,kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş Burcu'cum hadi evlilik bana göre değil desen sadece anlarız da...:KK8:

Sanki kadın evlilik uzmanı. Ne demek tavsiye etmiyorum? Görende eğitimini evlilik,aile,çocuklar üzerine tamamlamış,yüzlerce araştırma yapmış,bu işin kompetanı olmuş sanacak.
Evlilik bana uygun değil diyebilirdi ama tavsiye etmiyorum kısmı anlamsız olmuş.

Tavsiye etmez tabii.. Bir gün onunla bir gün bununla. Ben de senin gibi olunmasını pek tavsiye etmiyorum.
Bu kadın bir röportajında; gençken birine platonik aşık olduğunu, adamın ona yüz vermediğini söylemişti ve o kişi için
"şimdi başını dağlara taşlara vuruyordur" gibi bir şey demişti. O günden beri çok uyuz oluyorum Ne sanıyorsa kendini!!
39 yaşına gelmiş ama en fazla 30 falan sanıyor herhalde kendini

Son düzenleme:
Back
X