Doğuma Hazırlık burcunuz ve bebeginizin cinsiyeti??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kelebekreel

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
43
1
16
Bursa
Bir arkadasimin doktoru; üçüncüye deneme yine oglan olur, çünkü ikizler burcusun demis..bende ikizler burcuyum ve üçüncü ogluma hamileyim :)) nette baktim, oyle de yaziyor. Hatta esim kova burcu, cocuklari oglan olur yazıyor.. doğruluk oranini merak ettim, sizin burclar ve cinsiyetler???

Bir arkadasimin doktoru; üçüncüye deneme yine oglan olur, çünkü ikizler burcusun demis..bende ikizler burcuyum ve üçüncü ogluma hamileyim :)) nette baktim, oyle de yaziyor. Hatta esim kova burcu, cocuklari oglan olur yazıyor.. doğruluk oranini merak ettim, sizin burclar ve cinsiyetler???

aaa nasıl yani :53: bana özelden link verebilir misin? ablamın çocuklara bakıyım ne diyo bi kızı bi oğlu var :40: böyle bişeyi hiç duymamıştım :40:

aaa nasıl yani :53: bana özelden link verebilir misin? ablamın çocuklara bakıyım ne diyo bi kızı bi oğlu var :40: böyle bişeyi hiç duymamıştım :40:

Bildiğim bi link yok canm. .bende arkadasimdan duyunca nette aradim ve buldugum burclarla ilgili bi sitede okudum.. ozel msj hakkimda daha yok:(

Son düzenleme:
Ben merak ettim baktim nete, ama dogru oldugunu zannetmiyorum :)
Ailemde hep ters örnekleri var cünkü.

Back
X