BURDAKİ DERTLERİN YANINDA HİÇ AMA Bİ BAKIVERİR MİSİNİZ? GERÇEK DOSTUM KİMM?? BEN Mİ DOST SANIYORUM

hımm sen kac yasındasın ? bence yasa takılma benım komsularımın bırı dul bı abla bır dıgerı dort tane erkek anesı yaslı teyze ama yıne de ıyı vakıt gecırebılıyom :) en azından arada bırlıkte bı kahve ıcmek bile ıyı geliyor bana :)

MAŞALLAH SANA YA VALLA KOMSUM BNM Bİ TANE 80 YASINDA TEYZEM VAR ONA GİDİORUM ARADA ODA YAYLADAKİ EVİNE GİTTİ BİDE suriyeli komsum var bi kere evmde agırladım esi ile ...bi kerede oğluyla (2 yasında) gezmeye gttk arabayla hep ben adım atıorum o hiç kapımı calmıo.neyse artık bakıcaz bişiler...

Valla ailede cenaze var. Yine de kirmamis senin düğününe gelmiş. Ben açık söyliyeyim trip attıktan sonra başlarım düğünün de sana da derdim. Gelmezdim o dugune. Neyse bir de ilkokulda ailesi bize göndermezdi demişsin. Onun konuyla bir alakası yok.

Şimdi ben karşılıklı olarak iyi arkadaşlar olduğunuzu düşünmüyorum. Yani onlar ne kadar arkadaşsa sana sen de onlara o kadar olmuşsun. O sebeple çok takılacak bir şey yok. Karşılıklı fedakarlık yapmadan gül gibi geçinip gidiyorsunuz iste. Gerçi o ailesinde cenaze varken hele bir de intihar aile için sarsıcı olmuştur kalkmış senin eğlencene gelmiş. Bence daha fazlasını bekleme.

canım benim tek tek yazayım ilçe ile köy arası 7km 15 dk yarım saat görünmemek için kabul edilemez bi sebep kaldıki 2 gün de gelsin demedim birinden birine gelse yeterli. ilkokul konusu ise ailesi pimpirikli kızı hiç biyere yollamıo ilkokul lise hep aynıydılar.düğünede aynı şekil yollamama düşündesindeydiler bence.

annesinin amcasının kızı cenaze nin ilk günü değildi 7 si değil 40 ı değil 3.gün o gun gtmeyebilrdi.neyse yorumlarındır saygı duyarım belkide dediğin gibidir ne kadar kıyma o kadar kötedir belki aramızda ki ilişkiler...

Siz arama konusunda beklentiye giriyorsunuz diye dedim onu yani siz arayınca huzursuzluk hissediyorsunuz

anladım sizi dışardan bakınca öle ama insan sevnce beklenti içine girio başka arkadaslarımda var bayram da seyranda yolda denk geince görüştüğüm bu 3ü onlardan değil ki

calısıyorum 8-5 bide aöf den ön lisans okuyorum

Şehir neresi söylersen belki yasitlarinla iletişim kurabilen için buradaki hanımlar sana öneride bulunabilir.

Diğer yandan esin geç geldiği için sıkıldığını yazmışsın. İngilizce kursu ya da spora yazılman yönünde. Farklı şehirdeki arkadaşlar ile zaten sadece telde butun gun de konuşsan bir işe yaramaz. Kendine acil çevre yap.

Diğer önerim ise eşinin polis arkadaşlarından yaşı size uygun olanlar ile haftasonu aktiviteleri yapıp onların eşleri ile tanışman. Zaman içinde de onların eşleri ile arkadaş olursun zaten.

Şehir neresi söylersen belki yasitlarinla iletişim kurabilen için buradaki hanımlar sana öneride bulunabilir.

Diğer yandan esin geç geldiği için sıkıldığını yazmışsın. İngilizce kursu ya da spora yazılman yönünde. Farklı şehirdeki arkadaşlar ile zaten sadece telde butun gun de konuşsan bir işe yaramaz. Kendine acil çevre yap.

Diğer önerim ise eşinin polis arkadaşlarından yaşı size uygun olanlar ile haftasonu aktiviteleri yapıp onların eşleri ile tanışman. Zaman içinde de onların eşleri ile arkadaş olursun zaten.

ingilizce ve spor için braz maddi durumlar bu ara yetersiz araba aldık onu yüklü ödüoruz .genede fikrin için teşekkürler...şehir mersin hatta mersinde varmı die konu actım kimse cvp yazmadı...polis eşleriyle bağlantıya gectik eşimin işinden bi çifti aldık 5 ay oldu onlar bizi çağırmadı hiç. bide ben sosyal medyadan polis eşleriyle tanıstım birinin evine davetli oldum oda ocakda fln di sonrada ben misfr oldugum lojmandaki bayanları esleryle birlikte evimde ağırladım sonra oda tıkandı bence bizi küçük görüolar çünkü bu lojmandaki grup ta kiler genelde çocuklu grup hatta birinin cocugu bize yakın yaslarda eee şimdi ben bida ha mı cagırayım adım görmeyince adım atamıosun

ingilizce ve spor için braz maddi durumlar bu ara yetersiz araba aldık onu yüklü ödüoruz .genede fikrin için teşekkürler...şehir mersin hatta mersinde varmı die konu actım kimse cvp yazmadı...polis eşleriyle bağlantıya gectik eşimin işinden bi çifti aldık 5 ay oldu onlar bizi çağırmadı hiç. bide ben sosyal medyadan polis eşleriyle tanıstım birinin evine davetli oldum oda ocakda fln di sonrada ben misfr oldugum lojmandaki bayanları esleryle birlikte evimde ağırladım sonra oda tıkandı bence bizi küçük görüolar çünkü bu lojmandaki grup ta kiler genelde çocuklu grup hatta birinin cocugu bize yakın yaslarda eee şimdi ben bida ha mı cagırayım adım görmeyince adım atamıosun

Evet siz çok gencsiniz. Yasitlarin ile iletişime geçen lazım bir şekil ama ben de tıkandım :(

Bızımde oyle bı arkadaslarımız var
esımın arkadası aslında ama cok severım aslında ama ne olduysa oldu uzun suredır aramıyorlar daha oncede 1 sene boyunca hep bz aradık gorustuk gorusmelerde sıkıntı yok uzun zaman gecırıyoruz sabahtan yatana kadar dıyeyım ama yıne en son ekım ayından berı gorusmedık artık bu defa numaralarını sıldım gecen gun aradı bı yabancı numara ben acamadım aynı numara esımı aradı oda sılmıs numarayı (sanırım bu yuzden evlıyız) neyse esım kısa kestı ben senı arıcam eve gıdınce dedı ama aradıgını sanmıyorum esım kıncı ben olsam arardım.
Oyle kaldı bence mesafeyı cızmek gerekıyor bız cocugumuzu kaybettık amelıyat olduk ıkımızde hıc bırıne gecmıs olsuna gelmedıler bunlardan dolayı trıplıyken mesafeyı cızen onlar oldu :D

Ben arkadaşlığınızı beğenmedim.
Hepimiz evlendik tamam eyvallah stresli falan bir mevzu da, akrabası intihar etmiş ölmüş bir insan düğüne gelemiyor diye eline altın sıkıştırıp ağır sözler etmek de ne demek?
Benim yurtta aynı odada kaldığım kardeşim gibi olan arkadaşım nöbeti başkasına devredemediği için gelmedi ben canın sağolsun senin düşünmen yeter dedim. İnsanlar zaten özel günlerde yanlarında olmak isterler olamazlarsa üzülürler bir de böyle can acıtacak laflara ne gerek var?
Ben bana öyle trip atsanız ben de seni dost bildim derdim açıkçası. Ben üzgünken düğününe gelip göbek atamadım diye düşünüp aldığım hediyeye bile ters laf eden biriyle arkadaş olmazdım. Arkadaşlık bu değil yani kusura bakmayın.
Arkadaşlıklarınız bittiyse bir dönüp kendinize bakın bence. Neden sizi kimse aramıyor aramak istemiyor. Böyle hep sitem hep trip hep ağır cümlelerle karşılıyorsanız arkadaşlarınızı istememeleri normal.
Önce bir iğneyi kendinize batırın bence

Bızımde oyle bı arkadaslarımız var
esımın arkadası aslında ama cok severım aslında ama ne olduysa oldu uzun suredır aramıyorlar daha oncede 1 sene boyunca hep bz aradık gorustuk gorusmelerde sıkıntı yok uzun zaman gecırıyoruz sabahtan yatana kadar dıyeyım ama yıne en son ekım ayından berı gorusmedık artık bu defa numaralarını sıldım gecen gun aradı bı yabancı numara ben acamadım aynı numara esımı aradı oda sılmıs numarayı (sanırım bu yuzden evlıyız) neyse esım kısa kestı ben senı arıcam eve gıdınce dedı ama aradıgını sanmıyorum esım kıncı ben olsam arardım.
Oyle kaldı bence mesafeyı cızmek gerekıyor bız cocugumuzu kaybettık amelıyat olduk ıkımızde hıc bırıne gecmıs olsuna gelmedıler bunlardan dolayı trıplıyken mesafeyı cızen onlar oldu :KK70:

en mantıklıını yapmıssınız cnm bnde siliyorum öle olunca mantıklı oland bu bence

Ben arkadaşlığınızı beğenmedim.
Hepimiz evlendik tamam eyvallah stresli falan bir mevzu da, akrabası intihar etmiş ölmüş bir insan düğüne gelemiyor diye eline altın sıkıştırıp ağır sözler etmek de ne demek?
Benim yurtta aynı odada kaldığım kardeşim gibi olan arkadaşım nöbeti başkasına devredemediği için gelmedi ben canın sağolsun senin düşünmen yeter dedim. İnsanlar zaten özel günlerde yanlarında olmak isterler olamazlarsa üzülürler bir de böyle can acıtacak laflara ne gerek var?
Ben bana öyle trip atsanız ben de seni dost bildim derdim açıkçası. Ben üzgünken düğününe gelip göbek atamadım diye düşünüp aldığım hediyeye bile ters laf eden biriyle arkadaş olmazdım. Arkadaşlık bu değil yani kusura bakmayın.
Arkadaşlıklarınız bittiyse bir dönüp kendinize bakın bence. Neden sizi kimse aramıyor aramak istemiyor. Böyle hep sitem hep trip hep ağır cümlelerle karşılıyorsanız arkadaşlarınızı istememeleri normal.
Önce bir iğneyi kendinize batırın bence

senn yorumunuda anlamaya calısacagm tbiki hiç bnirimiz 4 4lük değiliz ama bu olaylardan sonra düğüne geldi ve sonra barıstık nöbet calısma zorunluluk baska konu 1.derece yakınmı sence annesnn amcasnn kızı cenaznn3.günü ve cocugunuda yanında götüreblrdi bn 2 gün kınaya da düğünede gelsn demedim bi güne gelse yeterdi sen durumu şöle anlamadın sadece cenaze deil sorun 23 yasındaki insaın ailesinn hiç bişeye izin vermememsi ve arkadasımında sartları sadece sevgilisi söz konusu olunca zorlayıp bana gelnce zorlamaması...ve sadece kendiyle ilgili bişi olunca alo demesi

Düğüne gelmeyecek arkadaş tamaen haklı, ani ölüm ve çok özel bir sebep, sizin gelme demeniz teselli etmeniz gerekiyor. Siz bu kdr yüksek beklentilere girdiğiniz için uzaklaşmış olabilirmi?
Nasıl o sebebi haklı görüyorsunuz da buraya yazıp kin güdüyorsunuz?

Isı gücü olan insanların aramasını beklemeniz saçma. Cenazesi olan insana trip atmak daha saçma. Ne diyim garipsiniz.

senn yorumunuda anlamaya calısacagm tbiki hiç bnirimiz 4 4lük değiliz ama bu olaylardan sonra düğüne geldi ve sonra barıstık nöbet calısma zorunluluk baska konu 1.derece yakınmı sence annesnn amcasnn kızı cenaznn3.günü ve cocugunuda yanında götüreblrdi bn 2 gün kınaya da düğünede gelsn demedim bi güne gelse yeterdi sen durumu şöle anlamadın sadece cenaze deil sorun 23 yasındaki insaın ailesinn hiç bişeye izin vermememsi ve arkadasımında sartları sadece sevgilisi söz konusu olunca zorlayıp bana gelnce zorlamaması...ve sadece kendiyle ilgili bişi olunca alo demesi

Ama bu o aileyle alakalı bilemezsiniz.
Eşim teyzesini amcasını dahi tanımaz bilmez samimi değildir. Benim kuzenimin çocukları yeğenim gibidir atlar bana kalmaya gelirler. Yani annemin amcasının kızına bir şey olsa gözüm kimsenin düğününü görmez.
Düğün başka cenaze başka ayrıca. Ne olursa olsun yeni birini kaybeden bir insana trip atmanız yersiz çok bencilce.
Yani arkadaşlarınıza sitem etme hakkınız yok sizde kendi düğününüz olunca arkadaşınızı düşünmeden hareket etmişsiniz gayet.
Ben asla diyemezdim asla.
Sen bilirsin derdim.
Altınını almazsanız mecbur geleceği belli siz orada bencillik etmiş zorlamışsınız. Hoş olmamış.
Genel anlamda ilişkilerinizde hep kendi açınızdan bakıyorsanız ondan mesafe koyuyor olabilirler.

Ama bu o aileyle alakalı bilemezsiniz.
Eşim teyzesini amcasını dahi tanımaz bilmez samimi değildir. Benim kuzenimin çocukları yeğenim gibidir atlar bana kalmaya gelirler. Yani annemin amcasının kızına bir şey olsa gözüm kimsenin düğününü görmez.
Düğün başka cenaze başka ayrıca. Ne olursa olsun yeni birini kaybeden bir insana trip atmanız yersiz çok bencilce.
Yani arkadaşlarınıza sitem etme hakkınız yok sizde kendi düğününüz olunca arkadaşınızı düşünmeden hareket etmişsiniz gayet.
Ben asla diyemezdim asla.
Sen bilirsin derdim.
Altınını almazsanız mecbur geleceği belli siz orada bencillik etmiş zorlamışsınız. Hoş olmamış.
Genel anlamda ilişkilerinizde hep kendi açınızdan bakıyorsanız ondan mesafe koyuyor olabilirler.

belkide haklısın ben sadece kendmi düşünmem aslında düğün konusunda öle yapmasam gelmeyecekti..diğer arkadaslarımı genelde arar durumlarını sorarrım noldu şu konu vardı gibi... kendim yaptıgım için zaten yakınıorum yapmasam yakınmam

Düğüne gelmeyecek arkadaş tamaen haklı, ani ölüm ve çok özel bir sebep, sizin gelme demeniz teselli etmeniz gerekiyor. Siz bu kdr yüksek beklentilere girdiğiniz için uzaklaşmış olabilirmi?
Nasıl o sebebi haklı görüyorsunuz da buraya yazıp kin güdüyorsunuz?

siz ne kadar gaddar eleştiriosunuz kin tutmuyorum bn hala görüşüyorumm bi derdi oldu mu yazıo cvp veriorum sorunda tamda burda zaten derdi oldumu yazıp olmadı mı sende nabıon diyen yok genel actım konuyu diğer arkadaslarımda öle ben arayınca ii aramayınca arayannn yok kötü neysegenede tesskkr ederim yorumunuza

ya sende ne cephe oluyorsun ki burda bi derdimi yazmısım yok "komser" yok "komiser" her gün yazışma yapıyorum iş icabı burada gözden kaçmışsa şu an önemli olan bu mu sende hemen taraf tutmak zorunda mısn

KİB canımmmm :)

Back
X