Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik herkesin harcı değil evliliğin temelinde aşk bile olsa insanların karakteri sağlam değilse yuva kutsallığı onlar için birşey ifade etmiyorsa ve özgürlüğüne düşkünse evlilik biter.evleneceğiniz kişinin anne ve babası arasındaki ilşki az da olsa kişinin ilerki evlilik hayatı hakkında bize bilgi verebilir kesin değil ama cocuklar genellikle baba ve annesini model alır,erkek cocukları da özellikle babasını.aile hayatlarını inceleyin derim ben
Kader heralde , ne kadar düşünsen , mantıklı karar versen de mutsuz olacağın varsa oluyorsun
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın , sadece esle de bitmiyor , aileler de cok önemli
bende severek sevilerek evlendim ama aldatıldım boşandım,seviğim adamı boşanırken tanıyamadım.anne babası arasınaki ilişkiye baktığımda babasının annesini defalarca aldattığı hikayelerini duymuştum ,yaşlanınca durulduğunu falan.ben onu ayrı bir birey olarak değerlendirmiştim ama yanlış yapmışım.aile hayatlarına dikkat edin.birde bişeyden çabuk sıkılma huyu varmı,elinde uzun bir iş varken nasıl davranıyor siz dışındaki insanlara ailesine nasıl davranıyor bunlara bakın sonuçta sizde ilerde ailesinden biri olacaksınız onlarla sizi aynı kefeye koyacak
Burdaki konuları okuyarak korkmayın ama kendinize dersler çıkarın kızlar.
Bekarsınız ipler sizin elinizde, bunun değerini bilin.
Ve vaatlerle evlenmeyin. Önce isteyin,alın, elde edin sonra evlenin.
O sözler unutuluyor.. Siz benim kulaklarımda mı sorun var diye sorgulamaya başlıyorsunuz
kendinizi.
Bir de mümkünse ailesi olmayan yurtta büyümüş bir bey bulun. Misss olur misss![]()