burdaki konuları okuyunca evlenmekten korkuyorum diyenler...

seiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
98
1
26
yahu bu nedir böyle bu adamlara evlenince ne oluyo anlamadım konuları okudukça insan ilersi için korkuyor valla

benim gibi düşünen var mı ?

hadi sevmeden tanımadan evlenenler neyse ama sevenlerde çok kötü şeyler anlatıyo

evlilik herkesin harcı değil evliliğin temelinde aşk bile olsa insanların karakteri sağlam değilse yuva kutsallığı onlar için birşey ifade etmiyorsa ve özgürlüğüne düşkünse evlilik biter.evleneceğiniz kişinin anne ve babası arasındaki ilşki az da olsa kişinin ilerki evlilik hayatı hakkında bize bilgi verebilir kesin değil ama cocuklar genellikle baba ve annesini model alır,erkek cocukları da özellikle babasını.aile hayatlarını inceleyin derim ben

Kader heralde , ne kadar düşünsen , mantıklı karar versen de mutsuz olacağın varsa oluyorsun
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın , sadece esle de bitmiyor , aileler de cok önemli

bende severek sevilerek evlendim ama aldatıldım boşandım,seviğim adamı boşanırken tanıyamadım.anne babası arasınaki ilişkiye baktığımda babasının annesini defalarca aldattığı hikayelerini duymuştum ,yaşlanınca durulduğunu falan.ben onu ayrı bir birey olarak değerlendirmiştim ama yanlış yapmışım.aile hayatlarına dikkat edin.birde bişeyden çabuk sıkılma huyu varmı,elinde uzun bir iş varken nasıl davranıyor siz dışındaki insanlara ailesine nasıl davranıyor bunlara bakın sonuçta sizde ilerde ailesinden biri olacaksınız onlarla sizi aynı kefeye koyacak

evlilik herkesin harcı değil evliliğin temelinde aşk bile olsa insanların karakteri sağlam değilse yuva kutsallığı onlar için birşey ifade etmiyorsa ve özgürlüğüne düşkünse evlilik biter.evleneceğiniz kişinin anne ve babası arasındaki ilşki az da olsa kişinin ilerki evlilik hayatı hakkında bize bilgi verebilir kesin değil ama cocuklar genellikle baba ve annesini model alır,erkek cocukları da özellikle babasını.aile hayatlarını inceleyin derim ben

çok doğru söylemişsiniz benede evlilik her insanın harCı değil.

burdaki insanlar evlendikten sonra eşlerini tanıyamadıklarını söylüyorlar konuları okuyuna insan ilersi için korkuyor yani

bide aslında sevgiliykende söylenen küfürleri bağırmaları örmemk lazım çünkü çwevrwemsdew böylwe insan çok sevgilisinin dövdüğünü gülerek anlatanları bile duydum... tabi evlenine daha kötüsü olaağını düşünmek lazım

allahtan benim aşkımmm bu konuda çok saygılıdır 3 yıldır sanane dediğini bile duymadım çok sabırlıdır ben ne kadar kızsamda o sakin olur inşallah hep böyle devam eder seviyorum onu

Kader heralde , ne kadar düşünsen , mantıklı karar versen de mutsuz olacağın varsa oluyorsun
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın , sadece esle de bitmiyor , aileler de cok önemli

amin canım

tabiki ailelerde çok önemli allah merhametli ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi

Ben evliyim ben bile korkuyorum ya :(

bende severek sevilerek evlendim ama aldatıldım boşandım,seviğim adamı boşanırken tanıyamadım.anne babası arasınaki ilişkiye baktığımda babasının annesini defalarca aldattığı hikayelerini duymuştum ,yaşlanınca durulduğunu falan.ben onu ayrı bir birey olarak değerlendirmiştim ama yanlış yapmışım.aile hayatlarına dikkat edin.birde bişeyden çabuk sıkılma huyu varmı,elinde uzun bir iş varken nasıl davranıyor siz dışındaki insanlara ailesine nasıl davranıyor bunlara bakın sonuçta sizde ilerde ailesinden biri olacaksınız onlarla sizi aynı kefeye koyacak

ailesi iyi insalar şimdilik tanıdığım kadarıyla babsı hemen herşeye bağırır ama sözlüm onun tam tersi bi tek ben değil herkes böyle süşünyo

bisde işinde o kadar çok sıkıntı çekiyoki çalışma arkaaşları yüzünden bide gurbette 3 yıldır aileden benden uzak ben olsam şimdiye kadar istifa etmiştim ama o çok sabreder ki orda çalışması gerektiğini ilersi için iyi olağını bildiği için duruyo

benim dışımdaki insanlarada çok iyi davranır yani herkes anlatır iyi huylarını yaşlıları çok sever bayramlarda herkezi ziyaret eder halini hatrını sorar ben sıkılrım o çok dikkatlidir benim aileme karşı çok saygılıdır kötü huyları çok inatçıdır vwe çok konuşmayı sevmez

insan okuyunca karamsarlaşıyor evet ama ben şunu farkettim hikayeleri okudukça, %90 sorunlar en başından ben geliyorum demiş. minik minik ipuçlarıyla varlığını göstermiş. ama ya görmezden gelinmiş ya değişir diye düşünülmüş, yani hep ötelenmiş. evlenmeden önce en çok dikkat edilmesi gereken şey işte o ufak şeyler.yoksa hiç kimse kusursuz değil, elbette sorunlar da olacak. ama en basiti, bir adam evlenmeden önce cimriyse, evlendikten sonra da değişmeyeceği belli. aman olsun ne güzel işte daha iyi tutumlu oluruz vs diye düşünüp bunu geçiştirirsen, yarın o adam sana mutfak için para bırakmaz, bıraktığı iki kuruşun bile hesabını sorar, gönlünce hiçbir şey alamaz olursun ne kendine ne çocuğuna vs vs.. örnekler çok.. o yüzden hem evleneceğin insanın karakterini çok iyi analiz edeceksin, hem de ailesini. armut dibine düşer genellikle..

Bende trafık kazalarını okuyunca arabaya bınmeye korkuyorumm

Hayat korkularla dolu zaten...

Evlılık zor bır kurum....

Ama etrafınızdakı evlılıklere bakarak karar vermeyın...

Sız bır bıreysınız sızın ısteklerınız farklı...

Hayattakı bazı kucuk kurallar gıbı evlılık...

Ne kadar cok hayallerınız olursa o kadar cok uzulursunuz...

Ikı farklı bırey oldugunuz her ıkınızınde farklı ısteklerı oldugunu kabul edersenız daha az uzuluyorsunuz.....

Evlenmeden once aılenın destegını almak cok onemlı......

Evlendıken sonra eşlerın degışmesı normal..Bız kadınlar da degısıyoruz ....Zaman gecıkce begenılerımız haya tarzımız bıle degısıyor...

En onemlı sey evlılıkte karşılıklı konusabılmek sorun kucukken saygı cercevesınde sorunları halletmek....

Zor olsada rısk almadan mutlulukta olmuyor......

Dılerım rabbım hepınıze hayırlı sızı sızden cok seven ve sayan eşler nasıp eder..

Bu bölümlerde konu açanlar evliliklerinde problemleri olan kişiler. Sorunsuz evliliği olanlar buralara uğramıyor canım :D.

Ben korkmuyorum banane :19: kisiden kisiye degisen bisey cunku... Coook coook coook mutlu olanlarda var tabiki vardır herkesin bi derdi ama yani ona bakarakda evlenmem demem :16:

böyle zamanlarda en iyisi yeni evleneceklerin sohbet topiğine girmek..
insanın pılını pırtını toplayıp evlenesi geliyo onlarda da=))

Burdaki konuları okuyarak korkmayın ama kendinize dersler çıkarın kızlar.
Bekarsınız ipler sizin elinizde, bunun değerini bilin.
Ve vaatlerle evlenmeyin. Önce isteyin,alın, elde edin sonra evlenin.
O sözler unutuluyor.. Siz benim kulaklarımda mı sorun var diye sorgulamaya başlıyorsunuz
kendinizi.
Bir de mümkünse ailesi olmayan yurtta büyümüş bir bey bulun. Misss olur misss :9:

Burdaki konuları okuyarak korkmayın ama kendinize dersler çıkarın kızlar.
Bekarsınız ipler sizin elinizde, bunun değerini bilin.
Ve vaatlerle evlenmeyin. Önce isteyin,alın, elde edin sonra evlenin.
O sözler unutuluyor.. Siz benim kulaklarımda mı sorun var diye sorgulamaya başlıyorsunuz
kendinizi.
Bir de mümkünse ailesi olmayan yurtta büyümüş bir bey bulun. Misss olur misss :9:

evet evet bundan ıstıorum sen cok yasa emı:)ne kıymet bılır amaaa..sıcak yemek görünce sok olur..temız kıyafetler gıyınce yere göğe sığdıramaz senı:) anası babası herseysı sen olursun oh ohhhh keyfe geldım:)

Back
X