burdaki konuları okuyunca evlenmekten korkuyorum diyenler...

BENCE EVLENMEKTEN KORKMAKTA HAKLISINIZ

NE OLURSA OLSUN EVLILIK KUMAR GIBI, 1000 YILDA FLORT ETSEN EVLENDIKTEN SONRA AYNI OLMUYOR..

guzel yanlarida var tabikide cok iyi dusunmek lazim, karsindaki insanin saygili ve durust olmasi sart.

Konulara bakıp evlenmekten korkmayın.

Evet gerçekten aldatılanlar var, sıkıntı çekenler var ama bunlar yani gerçek dertler konuların yüzde kaçı ? Çok açık yazıyorum konuların bir çoğu şımarıklık.

Gözünüzün önüne bir çarşı pazar getirin. Orada gördüğünüz belkide hiç hayatınızda olamayacak kadınların çoğunun burada yazdığını düşünün. Kimsenin kimseyle ne görgüsü bir, ne eğitimi, ne aile terbiyesi, ne çevresi. Onların herhangi birinin derdini alıp kendinize uyarlamayın.

Her evlilik kendi içinde özel, hiçbiri birbirine benzemez.

Son düzenleme:
evli değilim ama adamların dönüşümünden çok kadınların gözü kapalı "evleneyim de ne olursa olsun", "imzayı atayım da sorun olmaz" gibi hayallerine atlamaları yüzünden büyük ihmaller olduğunu düşünüyorum.

zaten sorunun sinyallerini veren ilişkileri evliliğe taşımak için her şeyi göze alınca böyle oluyor. türkiyenin büyük bir kısmı kocam olsun evim olsundan başka emelleri olmayan tonla kadınla dolu ne yazık ki. sözüm meclisten dışarı ama ekonomik özgürlüğü olan ve kendine saygısı olan çoğu insan bu durumlara daha az düşüyor. çünkü başka edindiği hedefler ve öz saygıları daha ağır basabiliyor. katlanmak zorunda mıyım sorusunu aklına getirmeyenlerin yanı sıra bunları sorgulayabiliyor. ya da sorgulamaktan kaçmıyor, hasır altı etmiyor.

burada sorun yaşayanlara da değil lafım ama fazla alttan almak ve görmezden gelmek, zaten sallanan zemine bina inşa etmek başlıca sebepler. kendini kandırmadan, gözlerini kapamadan evliliğe adım atan ve ilişki yaşayan insanların güzel evlilikleri var.

buradaki konuların da neredeyse hemen hemen hepsini okuyorum vaktim bol bu ara, gördüğüm zaten kötü bir ilişkide çocuk peşinde olanlar, şiddet görüp polisi bile aramaya tenezzül etmeyenler, gördüğü psikolojik şiddete eyvallah edenler... kadınlar böyle davrandıkça en naif adam bile güç delisi olur kendinden geçer, bir bunu bilirim bir bunu söylerim.

Kesinlikle...
Gözüm korkmuyor değil..
Bir de bizim gibi arada uçurumlar kadar farklar varken....

Valla korkunun ecele faydası yok canım.
Her genç kızın başına gelebilir:))
Her zaman derim (şiddet gösteren,işkenceci tipler hariç)"kötü insan yoktur,yanlış evlilik vardır".
Senin için kötü olan başkası için biçilmiş kaftan olabilir..
Adamın hasını bulabilirsen bal gibi de güzel gider:))
Eh 8,5 yıllık evliyken ve ikinci bebişimi beklerken aksini söylemem de abes olur demi ama:)))
Ağaç kovuğundan çıkanını bulma ihtimalimiz olmadığına göre,
ana babasını da amorti sayıcaz artık:)))

Back
X