• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burdaki konulari okuyup çok sukur halime diyenler

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
kizlar slm ben burda çok konuyu takip ettim simdiye kadar,kimisine cvp veremeyecek kadar sinirleniyorum.esini aldatanlar,siddet gorenler,kv çekenler neler neler bizde bazi sorunlar yasiyoruz ama bunlari okuyunca çok sukur halimize diyorum peki varmi benim gibi diyen?

ben varım canım çok şükür halime. daha bişeye şaşırmam derken burada okuduğum konulara ağzım açık kalıyor.

Evli degilim ama burayi yaklasik neredeyse hergun okuyorum butun konulara bakiyorum ozellikle bdvye azim acik bakakaliyorum telefona ne cesit insanlar nekadar sorunlar var diye herkesin hic akla gelmicek sorunlari var hayretle bakiyorum benimde yasadigim skntilarim oluyo ama okuyunca halime sukurler olsun diyorum gercekten kotu seyler bizimkiler dert degil digerlerinn yaninda ozet gecersem evlilktende korkmaya basladim cevremde hic boyle sorun yasayanlara denk gelmemistim acikcasi allahim baska dert vermesin hayatimdan artik memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet, eminim birçok kişi haline şükrediyordur. Ne derdi olursa olsun.
Aslında dert yazılmayınca yok gibi oluyor ha, bu da bir gerçek :ssz:

bazilarina o kadar çok sasiriyorum ki nasil boyle birsey oluNe nispeti ya tolin sen de bi git isine

Burdaki konulari okuyup şükür halime demek imana zarar verirmis çünkü baskasinin derdiyle dertlenmeyen tam iman etmiş olmaz diyor Allah cc. Şükür halime demek yerine içten bir dua edebilirsiniz Allah kurtarsin diye.

Dertli insanlara , sizleri okuyunca çok üzülüyorum , çok şükür yok benim böyle dertlerim demenin amacı nedir acaba ?

tabii ki allah yardimcilari olsun diyoruz ama bazen bisey yasiyosun daha beteri var kk'da okumustum buna da sukur diyosun ya onu diyorum.

konunun sonunu burdaki herkez için toplu dua edelime getirecektim

Dertli insanlara , sizleri okuyunca çok üzülüyorum , çok şükür yok benim böyle dertlerim demenin amacı nedir acaba ?

Burdaki konulari okuyunca tabiki insan olarak uzuluyoruz allah yardimcilari olsun diyoruz ama hic bole seylerle karsilasmadigimiz icin illaki karsilasmayanlar ilkkez duyanlar vardr benim gibi bunu kastederek soylendi ki bende oyle soyledim insanlar neler nelerle ugrasiyo bizimki yanlarinda sorun bile degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu gece burda derdi olan tum arkadaslarimiz için bi dua edelim iki satirda olsa olmazm

Back
X