Burdaki yazıları okuyunca evliliği bir daha düşündüm yardım!!!

olumsuzluklardan ders alicaz canım :)) aynı hataları yapmamaya calisicaz..esimizi bu kötü örneklerden aldığımız derslere göre secicez..annem bana bazen ne kdr sanslisin yaşanabilecek en kötü seyleri gördün diyor..belkide doğru..her olasılığı artık görebiliyorum,yapmaz diyip körü körüne güvenmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için açık kapı bırakıyorum,toz pembe bakmıyorum..belki kötü belki iyi henüz bilmiyorum yasadikca gorucem :) ama en basitinden erkek arkadasımdan önce artık ailesine daha çok dikkat ediyorum,aile iliskilerine,ben bu aileyle yapabilirmiyim diye..evlencegim erkeğin ailesinin ne kdr önemli olduğunu öğrendim artık :)))

orası kesin zaten ailesiyle 2 senedir görüşüyoruz ALLAHa skür simdiye kadar bi sorun yasamadık hattaaa bütün akrabaları herkese böle gelin nasip etsin diolar kaynanama elimden geldigince ii gecinmeye calısırım zaten öle gecimsiz deilimdir kimseyi kırmamaya özen gösteririm eger bu şekilde giderse sonuc ii olur sanırım tabiiiii zamanla nelerin deişcegi bilinmezzz

hakkinda hayırlısı olsun :)
abimlerde anneannemle altli ustlu oturuyolar yengem ve Abi'm ilk zamanlar istememişti anneannem ben karismiyim ama diyipte karışan cinsten :))) ama o kdr memnun kaldılar ki abimler :) şimdi de taşınacakları için üzülüyorlar :)) o yüzden şimdiden sıkma canını belli mı olur belki çok memnun kalırsın :) anneannem yemek yapıp yollardi mesela çok hoşlarına giderdi veya abimler tatile gittiklerinde evlerini temizlettirirdi..e yengeminde hosuna giderdi..şimdi cocuk oldu çok rahat anneanneme bırakıyorlar fln..
destek olabilir yani kayınvaliden tabii köstek te olabilir ama denemeden bilemezsin..bu devirde kendi evinin olması büyük şans kira parası vermiyceksiniz :)))

yıllar önce duymuştum bu lafı ''erkek kadınla değişmez umuduyla evlenir ama kadın değişir, kadında erkekle değişir umuduyla evlenir ama erkek değişmez'' diye bence çok doğru bir laftır.Ben eşimle değişir diye umutla evlenmiştim.Hem de bu lafı bildiğim halde..sırnaşık şey Benim eşimde kıskançtı evlenince geçer onun olduğumu anlayınca biter dedim.Daha beter oldu.Ailesine hiç düşkün değildi Onların lafıyle haraket etmezdi.Evlendik annesinin gazlarına gelip evde defalarca kavga çıkartıp beni tartakladı.Kendisi ilgilenmedi ama kendi ailesiyle hep benim ilgilenmemi istedi.Herşeyi beraber yaparız yardımcı olurumlar evlenmeden önceydi.Evlendikten sonra her gün çok yorgunumlar başladı.Yapamazsınlar edemezsinler arttı.Sonunda da boşanma geldi zaten.Sevdiğimiz halde ayrıldık.Hiç birşeye pembe gözlüklerle bakma canım.Evlilik pembe gözlüklerle bakılacak birşey değil.Tamamen mantıklı düşünmeye çalışın.Şimdi sana çekilebilir gelen huylar davranışlar evlendikten sonra seni hayattan bile soğutabilir.Umarım çok mutlu olursun.Hayatta bol şans.

inş. sende cok mutlu olursun ablacım bunlar hayatın hep kötü yanları bunları duydukca insanın evlilikten soguması gelioo hatta ölede oluyoo sanırım yasımdan dolayı daha seffaf bakıorum hayata görmek istedigim yaşamak istedigim gibi bakıorum belki dogru belki yanlıs bilmiorum ama ALLAH kimseye 2. bi yastık nasip etmesin evlenmedende bişeyler anlaşılmıooo demek ki insanlar tanınmıyo inş. kötü bi tecrübeyle karsılaşmam ALLAH hayırlısıysa versin demekten baska bişey diyemiorum :(:gitme:

eşini değiştirmeye sakın çalışma derim onu olduğu gibi kabul edersen sende oda rahat eder kayınvalidenle aynı apartmanda oturmak çokda sorun değil bence millet aynı eve gelin alıyor senin en azından kapın ayrı oturacağın ev senden ve eşinden sorulucak bi misafir geldinde kayınvalidene tabiki yardıma gidiceksin sonuçta gelinsin kaynananda mutlu olur hem mutluluklar dilerim canım

Back
X