olumsuzluklardan ders alicaz canım :)) aynı hataları yapmamaya calisicaz..esimizi bu kötü örneklerden aldığımız derslere göre secicez..annem bana bazen ne kdr sanslisin yaşanabilecek en kötü seyleri gördün diyor..belkide doğru..her olasılığı artık görebiliyorum,yapmaz diyip körü körüne güvenmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için açık kapı bırakıyorum,toz pembe bakmıyorum..belki kötü belki iyi henüz bilmiyorum yasadikca gorucem :) ama en basitinden erkek arkadasımdan önce artık ailesine daha çok dikkat ediyorum,aile iliskilerine,ben bu aileyle yapabilirmiyim diye..evlencegim erkeğin ailesinin ne kdr önemli olduğunu öğrendim artık :)))
orası kesin zaten ailesiyle 2 senedir görüşüyoruz ALLAHa skür simdiye kadar bi sorun yasamadık hattaaa bütün akrabaları herkese böle gelin nasip etsin diolar kaynanama elimden geldigince ii gecinmeye calısırım zaten öle gecimsiz deilimdir kimseyi kırmamaya özen gösteririm eger bu şekilde giderse sonuc ii olur sanırım tabiiiii zamanla nelerin deişcegi bilinmezzz