Burhan Kuzu: 'Bu Bayramda da Kazalar Rekor Kırdı, Oysa Biz Yolları Duble Yaptık'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Kurban Bayramı'nda meydana gelen trafik kazaları ile ilgili Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Bu bayramda da maalesef trafik kazaları rekor kırdı; yaklaşık 100 ölü. Oysa biz yolları duble yaptık. Demek ki tedbirsizlik had safhada" dedi.

Bayram tatilinin 8.gününde 100'den fazla kişi yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, Twitter'dan paylaştığı tweet'te, "Bu bayramda da maalesef trafik kazaları rekor kırdı; yaklaşık 100 ölü. Oysa biz yolları duble yaptık. Demek ki tedbirsizlik had safhada" dedi.

https://o nedio.com/haber/burhan-kuzu-bu-bayramda-da-kazalar-rekor-kirdi-oysa-biz-yollari-duble-yaptik--594059

yine mi duble... bi duble de ben alabilir miyim lütfen

Bir insan ancak bu kadar sacmalayabilir. Bravo gerçekten

La havle diyerek başlayayım yine söze.
Tamam güzel, yol yaptınız hemde duble eyvallah ama insan bir Başsağlığı diler değil mi? Mevzuyu duble yola bağlamanın manası yok, şu kısma katılıyorum ama tedbirsizlik var, tatil diye yola çıkanların büyük kısmı ehliyeti nereden almış bilemiyorum, küçücük bebecikler bile öldü dikkatsizlik ve tedbirsizlik yüzünden
İnşallah sayı artmaz, ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim, çok yaralı varmış, geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…