• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burhan Kuzu: 'Koalisyon Duydum mu Kaşınıyorum, Alerjim Tutuyor'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağustos 2009
Mesajlar
53.295
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, "Koalisyon duydum mu, kaşınıyorum alerjim tutuyor. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmayacak gibi, o zaman seçime gidilmeli" ifadelerini kullandı.
Programın tamamı

HDP, tıpkı önceki partiler gibi kapatmayı hukuk nezdinde bin kez haketmiştir. Öylesine kapatma gelmiş, vakti geçip gidiyorken. Asla kapatılmasını istemem, çünkü kapatılınca mağdur edebiyatı yapar" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı da eleştiren Kuzu, "Çözüm süreci konusunda Demirtaş ve ekibi zerre kadar samimi değil ve istemiyorlar. Dağ kadrosu ile birlikte çalışıyorlar. Demirtaş bir proje, Kandil ile beraber gidiyorlar, çözüm sürecine bağlı değil" ifadelerini kullandı.

"KIRGINLIĞIM OLDU KÜSKÜNLÜĞÜM OLMADI"
Kuzu, nasıl başdanışman olduğunu da açıkladı. Payzın'ın "Adalet Bakanı olacağınız yönünde bir söylenti vardı?" sorusuna Kuzu, "Bakanlık beklentimiz de Meclis Başkanlığı beklentimiz de olmuştur. Ama siyasette her zaman sizin istediğiniz şartlarda gitmiyor. Bu takdirden dolayı elbetteki kırgınlığımız oldu ama bunu küskünlüğe kadar götürmem" yanıtını verdi.

''KOALİSYON DUYDUM MU KAŞINIYORUM''
Erken seçim ve koalisyon görüşmeleri hakkındaki soruları da yanıtlayan Kuzu, ''Koalisyon duydum mu kaşınıyorum, alerjim tutuyor. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmayacak gibi, o zaman seçime gidilmeli" dedi.

Ajanslar

https://o nedio.com/haber/burhan-kuzu-koalisyon-duydum-mu-kasiniyorum-alerjim-tutuyor--559410
 
sen kaşınıyormuşun burhan kuzu,ben boğuluyorum,cinnet geçircem
 
Bir şey eksik o da enerji
Yok ki aramızda sinerji
Tutmayınca tutmuyor işte
Seninki yaptı bana alerji

Ünlü Türk düşünürü Ayşe Özyılmazel/ Enerji
 
O alerjiden değil de koalisyonu desteklersen seni feci kaşıyacak birinin varlığındandır Burhan, çok şey yapma.
 
Back
X