burhaniye/ören

zeynep215

edep ya Hu!!!
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.426
17
156
arkadaşlar sessiz sakin bir tatil geçirmek için netten uzun süren araştırmalar sonucu
Burhaniye/Ören'i buldum burası için keşfedilmemiş cennet falan deniyor
daha önce buraya giden memnun kalan arkadaşlar var mı
eğlence mekanlarına uzak kafa dinleyeceğim eşimle başbaşa huzurlu tatil geçirebileceğim bi mekan mıdır?
daha önce giden veya buralara yakın oturan arkadaşlardan öneriler bekliyorum
herkese sevgilera.s.

Son düzenleme:
canim tavsiye ederim..kafa dinlemek icin birebir..havasi zaten super soylemeye gerek yok.bol bol kaplicaya gir,suyu muhtesem..iyi tatiller dilerim..

teşekkür ederim morscum peki konaklama olarak ne tavsiye edersin
ben otel odası istemiyorum apart daire veya o tür bi yer istiyorum kapının önüne çıkıp kahvaltı yapacağım tek katlı günlük kiraya verilen evlerden

canim orada yazlik var, yer olarak kaldigim biyer yok ama orende denize yakin bahceli cok sirin apartlar,butik otellerde gormustum..cunda adasinda da kalabilirsiniz orasida guzeldir.

Son düzenleme:
süpersin morsum ya
baya bi ihtiyacımız var bu tatile çok bunaldık ne zamandır çıkamadık bi yere
o yüzden sakin olması çok önemli ve otelde istemiyorum
araştırayım kendime bi butik otel ya da apart oda falan ayarlayayım mayısta düşünüyoruz daha vakit var
sağol tatlım bilgiler için

kesinlikle öneririm çok güzel bir yer.küçük şirin havası harika çok geniş bir kumsalı var.iki kere gittim.hiç düşünmeden gidiceğim yerlerden birisi

teşekkür ederim lavinyacım
şu konaklama işini de hallettik mi mayısa burhaniyedeyiz inşallah
Allah'dan bişey olmazsa

bi yerlere kaybolma o zaman morscum zemuszemus
sen oranın yerlisi sayılırsın
gitmeden tedbiri alalımda gidince taitl kabusa dönmesin datlumyerimseniben

inş inan çok seviceksin :) konaklama konusundada seçenek çok apartlar pansiyonlar çok moteller var hatta çadırlar bile var
delikafadulden çadır olmaz gülüm bana nerede börtü böcük varsa beni bulur vallakafamçokkarıştı
apart pansiyon olabilir ya da kiralık evler oluyor 1 haftalığına kiralıyorsun
mutfağı banyosu falan sana ait yemeğini rahat pişirip yersin ne bilim daha ev ortamı işte
var mı bildiğin öyle kiralanabilir evlerCADIARZU

:D evet çadırın bazı olumsuz yanları var bizde pansiyonda kalmıştık pansiyon seçeneği çok herkes evlerini pansiyon yapmış.kesinlikle zorluk çekmezsiniz biz hatta aklımıza esmişti elimizde bavullar daha önce hiçbir yer ayarlaması yapmadan gittik orda bulduk kalıcağımız yeri o yönden rahat olabilirsin

inşallah dediğin gibi konaklamada sıkıntı yaşamayız
üstelik sakin bi zamanda gitmeyi planlıyoruz
araba kiralama falan olayı nasıl var mı öyle yerler
gerçi biz arabasız gitmeyiz ama belli olmaz
belki eşim uzun yol gitmek istemez ordan kiralayalım der

inşallah dediğin gibi konaklamada sıkıntı yaşamayız
üstelik sakin bi zamanda gitmeyi planlıyoruz
araba kiralama falan olayı nasıl var mı öyle yerler
gerçi biz arabasız gitmeyiz ama belli olmaz
belki eşim uzun yol gitmek istemez ordan kiralayalım der

sanmıyorum öle bi sıkıntı olsun ama inşbi sıkıntı olmaz. biz temmuzda gitmiştik hemde en yoğun zamanlarda. küçük bi yer gerçi akçaya felanda gitmiştik ama minibüs vardı onlarla seyahat etmiştik araba kiralama hakkımda bilgim yok

Son düzenleme:
Burhaniye zaten küçük biryer ama gene de araba olursa daha iyi olur... Oradan kiralayabilirsiniz de...
Yanlız zamanlamanız çok yanlış...
Mayıs ayında burhaniye ören eltınoluk akçay bu bölgede hiçbiyerde deniz giremezsiniz.. Rüzgardan da balkonda oturup yemek kahvaltı yapamazsınız....
Bu çevrenin sezonu temmuz başından ağustos ortasına kadardır.... Ben haziran sonunda bile akçayda denize giremyorum, çivi gibi soğuk oluyor....

Mayıs ayında tatile gideceğiniz kesinse burhaniye yerine güneyde daha ufak biyerleri tercih etmenizi tavsiye ederim... Mesela olimpos...
Olimpos da sakin sessiz biyerdir... Bungalowlarda ağaçlar arasında konaklayıp çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz....

Teyzemin yazlığı var 2 sene gittim denizi çok temiz biraz soğuk ama bi kere girdiniz mi alşıyorsunuz kafa dinlenilcek yer eğlence yerleride var tabi . insanlarıda çok rahat . bi problem yok tavsiye ederim :)

Back
X