Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese.. Şu an moralmen hiç iyi değilim arkadaşlar.. Burun ameliyatı oldum 7 gün önce hala burnum sargılı.. Bu gün sargıyı değiştirirlerken arada aynaya baktım epey.. Hiç beğenmedim... Kocaman olmuş.. Sanki suratı benim suratımdan büyük birininkini alıp bana yapıştırmışlar.. Kendim kendime o kadar acaip geldim ki.. Doktor şişilik var o yüzden diyor. İnecek daha diyor.. İner mi acaba yorum yazın biraz..Bende ameliyat sonrası hiç şişlik morluk olmadı. Suratım az biraz şişti ikinci gün geri indi.. Suratımın hiç şişmemesine paralel olarak burnumda fazla şiş değildir şu an diye düşünüyorum ama.. Dönüşü olmayan bi değişiklik ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Üstelik nefes problememim henüz gitmedi. ERken mi acaba daha..:a015:
Evet şekerim ek yaptı. ıki kaşımın arası çökük durmasın diye destek verdi. Biraz öne getirdi. Haliyle daha içerde başlayan burnum daha dışarda başlıyor..Aslında o eki yapmasaydı da eskisi gibi biraz içerden başlasaydı çok cici olacaktı bence.. napalım. Her halimi sevicem artık. Herkese sevgiler sağolun.
nisan1234 gecmıs olsun, sen nerede oldun kı amelıyatı