burn Burun Estetiği Ameliyatı

tumena hay Allah razı olsun senden ya. bi resme bu kadar sevineceğim hiç gelmezdi aklıma. demek ki normalmiş kaydirigubbakcemile5 hakkaten nerden nereye olmuş ya. peki o eğrilik ne kadar zaman sonra düzeldi?

Merhaba herkese.. Şu an moralmen hiç iyi değilim arkadaşlar.. Burun ameliyatı oldum 7 gün önce hala burnum sargılı.. Bu gün sargıyı değiştirirlerken arada aynaya baktım epey.. Hiç beğenmedim... Kocaman olmuş.. Sanki suratı benim suratımdan büyük birininkini alıp bana yapıştırmışlar.. Kendim kendime o kadar acaip geldim ki.. Doktor şişilik var o yüzden diyor. İnecek daha diyor.. İner mi acaba yorum yazın biraz.. :( Bende ameliyat sonrası hiç şişlik morluk olmadı. Suratım az biraz şişti ikinci gün geri indi.. Suratımın hiç şişmemesine paralel olarak burnumda fazla şiş değildir şu an diye düşünüyorum ama.. Dönüşü olmayan bi değişiklik ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Üstelik nefes problememim henüz gitmedi. ERken mi acaba daha..:a015:

Merhaba cnm bence boşuna üzüyosun kendini burnun eskisinden daha büyük olma gibi bir olasılığı olabilirmi =) ne yani dr ek mi yaptı =) çok uğraşmıştır kemiklerle ondan olmuştur geçer merak etmeeeee

Evet şekerim ek yaptı. ıki kaşımın arası çökük durmasın diye destek verdi. Biraz öne getirdi. Haliyle daha içerde başlayan burnum daha dışarda başlıyor..Aslında o eki yapmasaydı da eskisi gibi biraz içerden başlasaydı çok cici olacaktı bence.. napalım. Her halimi sevicem artık. Herkese sevgiler sağolun.

Son düzenleme:
bende ayın 21 ağus.ameliyat oldum cok merak ediyorum cok acı cektim umarım değer cuma alcım alınacak cok şiş cok mor ne yaptım kendime ben allahım

burn aynı srunu bende yaşıyorum burnum kocaman ve eğri kafayı yemek üzereyim başkalarının tamponluyken bile yukrda kalkık kafayı yicem sen ne durumdasın

Evet şekerim ek yaptı. ıki kaşımın arası çökük durmasın diye destek verdi. Biraz öne getirdi. Haliyle daha içerde başlayan burnum daha dışarda başlıyor..Aslında o eki yapmasaydı da eskisi gibi biraz içerden başlasaydı çok cici olacaktı bence.. napalım. Her halimi sevicem artık. Herkese sevgiler sağolun.

merhaba, bende 40 gün önce ameliyat oldum. burnum hala şiş.özellilke de ucu. benimde iki kaşımın arasına ek yaptı ve hiç beğenmedim. önceden kemer vardı ama şimdi esksisinden büyük ve kaba duruyor sanki. özelliklede ek yaptığı yere fena halde takıldım. bende aynı şekilde içeriden başlasaydı daha şirin olacağını düşünüyorum. senin son durumun nedir.alışabildinmi...ben 2. bir ameliyat olmayı düşünmeye başladım. moralim çok bozuk. itici geliyor bana bu burun...:(( şişler inince daha zarif durur mu acaba?

Back
X