burnu düşenler...

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
bende yakın bi zamanda burun estetiği olcam arkadaslar ama en büyük korkum ilerde düşmesi napcam bilmiyorum doktor seçimi şans işi mi bi doktor arastırıyorum hem iyi hem kötü bi sürü yorum var hangisine inanaagımı şaşırdım. instagramdaki resmlere çok guzel ama kafam çok karıstı olumsuz yorumlar yüzünden aşırı kararsızımm

Canm benm burnum düştü ve size tavsiyem yatın uzanın hiçbir şeye elinizi vurmayın çanta poşet asla taşımayın ilk haftalar sadece sıvı tüketin bir şey çiğnemeyin çorba muhallebi meyve püresi meyve suyu süt reçel tarzı şeyler yiyin gerekmedikçe konuşmayın bile yüksek sesle konuşmayın eğilmeyin yere yürürken yavaş yürüyün daha ne diyim

Ameliyattan ne kadar sonra düştü naail duruyo dusunce resmn var mı çok merak ediyorum tekrar ameliyat mı oldn

Valla bendeki düşmenin asıl sebebi burun ucu desteğin zayıf olmasıydı canım bu sebeple iyi bir doktor bulduysan eğer işini Allaha bırak derim dert etme benim ilk ameliyatımda doktorum gereksiz kıkırdak aldı o sebeple böyle oldum

Valla bendeki düşmenin asıl sebebi burun ucu desteğin zayıf olmasıydı canım bu sebeple iyi bir doktor bulduysan eğer işini Allaha bırak derim dert etme benim ilk ameliyatımda doktorum gereksiz kıkırdak aldı o sebeple böyle oldum
Burun dusmesi nasil bisey oluyor acaba. Kalkikligi mi gidio yani ? Cunki ben agir tasidim, snra ise 10 gun snra basladim ama dusmedi sanirim ayni duruo yani. Merak ettim snradan mi oluo

Burun dusmesi nasil bisey oluyor acaba. Kalkikligi mi gidio yani ? Cunki ben agir tasidim, snra ise 10 gun snra basladim ama dusmedi sanirim ayni duruo yani. Merak ettim snradan mi oluo
Evet kalkıklığı gidiyor ama herkesin burnu farklı kemik yapısı farklı herkes benimle aynı şeyi yaşamaz bence

Ameliyattan ne kadar sure sonra dustu. Baslarda guzel miydi yeniden ameliyat dusunuyo musun cok zor bi durum :'(

Back
X