Çocuk Hastalıkları burnu tikanik bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.209
14.072
408
İstanbul
Merhabalar bi yasinda bebegim var. Burnu iki gundur cok tikanik gece tikanikliktan uyuyamadi. Tuzlu su koydum burun aspiratoruyle cekiyorum pek faydasi olmadi. Bugun nazal sprey aldim. Odasinda kaloriferin ustune su koydum nemlendirsin diye .. Yok fayydasi olmadi yine.. Pek ilac kullanma taraftari biri de degilim. Siz neler yapiyosunuz bu durumda

Şu konu açılmışken sormak istiyorum. Şu dünya para olan okyanus sularından fayda gören oldu mu?
Daha yeni aldım 40 TL, kendimde denedim zerre açmadı burnumu. Geçen sene çocuklar için olanı almıştım kızıma açmayınca bu sene yetişkin için olanı aldım yine açmadı. Kendim deneme amaçlı kullandım, bir kere çok basınçlı ve çok fazla püskürtüyor. Sanırım sinüslerimi tahriş etti ki sabahında ağzıma kan tadı geldi uykudan uyanınca sinüslerden inen.

Okyanus suyu diyicem ama benden önceki öneriler iyiymiş ilk defa duyuyorum denemek lazım özellikle soğanı en sağlıklı yöntem işe yarıyorsa eğer

Şu konu açılmışken sormak istiyorum. Şu dünya para olan okyanus sularından fayda gören oldu mu?
Daha yeni aldım 40 TL, kendimde denedim zerre açmadı burnumu. Geçen sene çocuklar için olanı almıştım kızıma açmayınca bu sene yetişkin için olanı aldım yine açmadı. Kendim deneme amaçlı kullandım, bir kere çok basınçlı ve çok fazla püskürtüyor. Sanırım sinüslerimi tahriş etti ki sabahında ağzıma kan tadı geldi uykudan uyanınca sinüslerden inen.
oğluşumda işe yarıyordu normalde ama 1 haftadır tık yok, kan tadı mı dedin istemeden işkence mi yaptım oğluma çokta bağırıyor ilk damlatmamda

oğluşumda işe yarıyordu normalde ama 1 haftadır tık yok, kan tadı mı dedin istemeden işkence mi yaptım oğluma çokta bağırıyor ilk damlatmamda
Kendinde dene bak çok basınçlı okyanus suları. bir de çok fazla püskürtüyor.
Ben o kadar verdiğim paraya acıdım resmen.
Hiç yan etkisi olmayan başka bitkisel spreyler yok mu acaba?

Bak sana ne göndereceğim, bana dua edeceksin :)
http://hassasanne.com/wp/2013/01/22/simdi-tikali-burun-sezonu-nasil-acacaksiniz-o-minik-burunlari/

Kendinde dene bak çok basınçlı okyanus suları. bir de çok fazla püskürtüyor.
Ben o kadar verdiğim paraya acıdım resmen.
Hiç yan etkisi olmayan başka bitkisel spreyler yok mu acaba?
şu an vicdan azabı çekiyorum keşke ilk kendimde deneseymişim... çok sağol arkadaşım

Arkadaşlar burun çok hassas bakın. Bence çocuk uyurken rahat etsin diye fizyolojik kullanılmalı.
Akabinde daha ciddi sorunlar çıkabilir.
KBB hastalıkları gibi,sinüslerin açık olması çok önemli.

şu an vicdan azabı çekiyorum keşke ilk kendimde deneseymişim... çok sağol arkadaşım
yani bende o etkiyi yaptı ama seninkinin basıncı azdır belki.
Markası ne?
bir de süt bile versen çocuğa önce sen tadına bak.
Ben kızıma ilk zamanlar AOÇ nin keçi sütünü alıyordum. Açtım pipeti taktım vedim. Çocuk içmek istemiyor tadı kötü faaln diyor. zorluyorum ama iç diye..
Sonra "anne bu bozuk yaa" dedi. baktım gerçekten bozukmuş.
O gün bugün AOÇ almam.
Sonrasında hep tadına bakarak verdim her şeyi.

Evet o zaten. Sizin bahsettiğiniz püskürtülen tuzlu su değil mi, yanlış mı okudum?
Ben illadin tarzı şeyler kullanmadan nasıl açılır burunlar dedim.
İlladin en kesin ve en kısa zamanda açan.
Ama okyanus suyu kesin açmıyor.

Back
X