Burnum 5. AY (resimli) Nasıl olmuş?

redpinkgril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
14
3
36
35
resim.jpg

Burnum ameliyattan hemen sonraki fotoya hiç benzemiyor sizce şuanki (5.ay) ödemi daha iner mi?

Son düzenleme:
Hemen hemen benziyo senin odemine bu da odem olabilir dayanin bakalim bi 5 ay daha cok zaman var
Konu sahibi Arkadaşın ucu biraz düşmüş ama doktoru söylemiş düzelteceğim diye bende ucu aynı açısı kalkıklığı kendi doktorum hariç kaç dr gittim 😬 hepsi 100-110 derece kalkık dedi ama ödem üstünde olduğu için sabret saha kibarlaşacak dediler inş ya

şimdi bu düşmüş burun ucu mu oluyor? yani herkes uç kısmının en ödemli ve geç inen yer olduğunu söylüyor..Eğer ucu top gibi ödemli ise düşmüş gibi gözükmez mi.Zamanla inmez mi bu bölge

burun sırtı belki ödemdir. gerçi benim bir yıla yaklaştığında kemer oluşmuştu. ödem indikten sonra yani. maalesef burun ucu da düşmüş görünüyor. siz de benim gibi şanssız olanlardansınız. en iyisi doktorunuzla görüşün.

Burun ucu odemi burnu top gibi gosterir assagi cekmez ama en azindan dusukluk ayni kalir odem gider belki , yani sorun olan dusuklukten ziyade bombeli odem

Konu sahibi Arkadaşın ucu biraz düşmüş ama doktoru söylemiş düzelteceğim diye bende ucu aynı açısı kalkıklığı kendi doktorum hariç kaç dr gittim 😬 hepsi 100-110 derece kalkık dedi ama ödem üstünde olduğu için sabret saha kibarlaşacak dediler inş ya
Senin kalkiklikta hicbir sıkıntı yok kuzum hatta caprazdan da efsane :) dur bakalim 5 ay dedigin daha yolun cegregi

Burun ucu odemi burnu top gibi gosterir assagi cekmez ama en azindan dusukluk ayni kalir odem gider belki , yani sorun olan dusuklukten ziyade bombeli odem
yani bu resimde ki burun ucunda ödem olmasından dolayı mı böyle gözüküyor? Zamanla ödem inince yukarı doğru bu bombelik gidiyor mu

yani bu resimde ki burun ucunda ödem olmasından dolayı mı böyle gözüküyor? Zamanla ödem inince yukarı doğru bu bombelik gidiyor mu
Onu bilemeyecegim bu burun kesin bir odem diyemem dr u da dusmus demis eger odemse durum degisir burun ucu odemi en gec inen yerdir genelde

Back
X