Selam kizlar
Cuma gunu amelyat oldum ilk gun sikintim yoktu ama dunden buyana agrim var burnumda daha cok burun ucu bolgesinde..agri kesici almadan duramiyorum..
Amelyat olmadan evvel burada cok arastirma yapmistim ve cogu kisi hic agri sizi cekmedigini yazmislardi..oyle olunca bendeki bu agri ne ozaman demeye basladim ve korkuyorum
Ameliyat olanlar deneyimi olanlar yardimci olursaniz cok sevinirim..
Az evvel agri kesici aldim ona ragmen sizliyor burnum sizdede boylemiydi ??
Açık ameliyatmi oldunuz
Dikisler açıyor olabilir, atel var galiba tamponlarda.. benimde burun ucu ve kanatlar sizliyor 1 ay olmak uzere.
İslem yapılan yer ağrır endise etmeyin daha cok yeni ameliyatınız, antibiyotik vermisti doktor agumentin baya iyi geldi
Gecmis olsun herkeste farkli oluyor süreç.
Açık ameliyatmi oldunuz
Dikisler açıyor olabilir, atel var galiba tamponlarda.. benimde burun ucu ve kanatlar sizliyor 1 ay olmak uzere.
İslem yapılan yer ağrır endise etmeyin daha cok yeni ameliyatınız, antibiyotik vermisti doktor agumentin baya iyi geldi
Gecmis olsun herkeste farkli oluyor süreç.
Evet acik amelyat oldum..alcim yok ama kemik kirilmadi ama yanlardan ve uzerinden torpulendi..baya agrim var su gunleri bi atlatabilsemde normale donsem artik
Evet acik amelyat oldum..alcim yok ama kemik kirilmadi ama yanlardan ve uzerinden torpulendi..baya agrim var su gunleri bi atlatabilsemde normale donsem artik
bende ağrı yada acıma olmadı. tabi tamponları alınınca masaj yaparken dokunma esnasında acıma oluyordu ama durduk yere bır ağrım hiç olmadı. minik minik cızlamalar oluyor saniyelik geçiyordu. farkında olmadan uyurken eliniz falandı çarptı acaba. ki ben normalde ilaçlarımı bile doğrular düzgünün tüketemedım. silikon cıkınca minik olan 1 hapı yutabılıyordum. diğerlerini falan alcı çıktıktan sonra ikiye bölerek cıgneyerek falan yutmuştum. gözümün önüne koymasam hap ıcmem gerektıgını bile hatırlamıyordum yanı. agrımadıgı ıcın
Ilacin etkisi gectigi an titreme geliyor ve usuyorum tahminen atesim de cikiyor ama atea olcerim yok yanimda olcemiyorum su an burun ucunda agrim surekli var hem agri hem aci hem sizi beni perisan ediyor..doktoruma danistim whatsapdan resim istedi gonderdim gayet iyi gorunuyor dedi iki uc gun agri olur sonra gecer dedi ama gececegi yerde dahada cogaliyor sanki..enfeksiyon felan vardir diye cok korkuyorum su an mesela atesim yukseldigini hissediyorum gene
Ilacin etkisi gectigi an titreme geliyor ve usuyorum tahminen atesim de cikiyor ama atea olcerim yok yanimda olcemiyorum su an burun ucunda agrim surekli var hem agri hem aci hem sizi beni perisan ediyor..doktoruma danistim whatsapdan resim istedi gonderdim gayet iyi gorunuyor dedi iki uc gun agri olur sonra gecer dedi ama gececegi yerde dahada cogaliyor sanki..enfeksiyon felan vardir diye cok korkuyorum su an mesela atesim yukseldigini hissediyorum gene
Üşüme hissi ateş olduğunda oluyor ateşide ciddiye almanız lazım çünkü enfeksiyon belirtisi resim yerine doktor bizzat muayene etmeli bence. benimde 2 gün falan kaşlarımın üstü acıyor gibiydi dokunmasın sorun yoktu ama dokununca sanki kaşlarımın dipleri acıyor gibi geliyordu bir ozaman paniklediydim ama geçince anladımki yüzümdeki şişliğin etkisinden. ama ateş ciddiye alınmalı.