bende aynı durumu yaşıyorum 15 gün oldu ve yamuk bariz sağ daha şiş çok can sıkıcı ne zman düzelir bu durum ya?
hangi doktora oldunuz doktorun yorumu nedir mğdahale yapacaktır mutlaka inş düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı durumu yaşıyorum 15 gün oldu ve yamuk bariz sağ daha şiş çok can sıkıcı ne zman düzelir bu durum ya?
25 mesaj...! Kusura bakmayın..
Benim de yamuk çıktı sağ tarafım şişlik var hani belli ama insanın morali çok bozuluyorne kadar zaman sonra düzelmişti senin canım.
burun ameliyatı olalı 17.günüm alçı çıktıktan sonra burnum sağa doğru yamuk çıktı doktorum yurt dışında olduğu için görüşemedik 22 sinde randevum var telefonla görüştük değerlendirmek için çk erken olduğunu ve dokunmamamı söyledi. Ama ben mafoldum yıkıldım hergün ağlıyorum forumda okumuştum revizyon yaptıracak arkadaşları bitanesi alçı çıktığında yamuktu yazmıştı, asistanları şişlikten kaynaklandığını söyledi ama sadece o kısımdaki kırmızılık gitti dokunamıyorumda doktor görmediği için böyle bi durum yaşayıpta normale dönen varmı hertarafı şiş olsa razıyım nasıl olsa iner ama sanki geçmicekmiş gibi korkuyorum önden çk genişti bide hafif bi kemer vardı benim istediğim önden inceltip hafif kavis vermesi vede ucunu hafif kaldırmasıydı yıkıldım böyle bi durum yaşayan varsa paylaşırsa sevinirm
aynı sorun bende de var. Alçıdan yamuk çıktı burnum şu an bandajlı ve çok korkuyorum yamukluk devam edecek diye.
Senin burnun nasıl oldu cnm çok merak ettim, inşallah okursun bu yazımı.
Benimle aynı durumda olan başka kimler var?
okudum canım malesef düzelmedi çünkü alçıyı çıkaran asistan kanıktıra kanıktıra çıkarmıştı alçımı daha dün gibi malesef istediğim gibi olmadı bi dahada cesaret edebileceğimi zannetmiyorum, sana iyi şeyler söylemek isterdim, bi maceraydı benim için bitti o sayfayı tamamen kapattım, artık aklıma bile gelmiyor :)