Burnum cok düz degisir mi kavis olusur mu?

Nowaybabe

Popüler Üye
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.310
19.793
208
Hepinize merhaba arkadaslar. Ben 10 gün önce burun ameliyati oldum. Cok fazla olmamak sartiyla biraz kavisli bir burun istemistim ama dümdüz. Alci ciktiginda inanilmaz şis ve sekilsizdi hatta korkunc ve eski burnumdan daha kötüydü, biliyorum ödemden ama düz olmasi da ödem kaynakli mi? İleride biraz da olsa kavis olusur mu? Ameliyat fotograflarinda cok minik de olsa bir kavis gorunuyor ama su anda yandan baktigimda burnum dümdüz. Fotograf ekleyecektim ama telefondan eklemeyi beceremedim. Fikri olanlar ya da boyle bir durum yasayanlar yardimci olursa cok mutlu olurum.

Selam , ben ameliyat olalı 20 gün oluyor
Bende ilk alçım çıktığında görüntüden cok rahatsız olmustum. sizinde dediğiniz gibi burnum dümdüz iniyordu ama zamanla şekil almaya başladı suan biraz daha kavisim var çevremde ameliyat olanların dediklerine görede şişlikler indikçe (6 aya) kavis daha da belirginleşecekmiş

Size de cok gecmis olsun Cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz. Her ne kadar sis ve ödem oldugunu bilsem de burnumun dümdüz olmasi üzmüstü.

Size de cok gecmis olsun Cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz. Her ne kadar sis ve ödem oldugunu bilsem de burnumun dümdüz olmasi üzmüstü.
Çok haklısınız bence zaten burun ameliyatı acıdan sızıdan çok psikolojik olarak yoruyor insanı ama hiç canınızı sıkmayın kafamızı rahatlatıp zamana bırakmamız gerek öyle ya da böyle sonucu ancak zamanla göreceğiz

Kesinlikle psikolojik olarak cok daha zor. Onceden daha az takıyordum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…