Burnum çok mu kötü olmuş kimse beğenmedi ve doktor yapmasaymis keşke diyorlar

Amilyat olalı 3ay oldu yandan görüntüsüde böyle duruyor herkes ödemdir dio ama çıkıntılı gibi duruyor

Maalesef kötü duruyor, estetik olmamış gibi duruyor.

Açıkçası hiç estetik yapılmış gibi değil. Benim burnum çok çok kötüydü. Oyüzden yaşım küçükken ameliyat oldum ilk birkaç yıl iyiydi sonrasında yaşım ilerledikçe ve yüzün oturdukça burnum bozuldu. Ama sizin daha 3 ay olmuş. Ödem olabilir tabi ama kemerli ve burun ucu düşük duruyor. Öncesi çok mu kötüydü ki. Doktor ne diyor bu duruma

çok doğal olmuş , uzun duruyor önceki hali çokmu uzundu.foto kayarmısısnız

Soldakiyse gayet tatli bi burun nesini beğenmemişler? Yan veya alt açısında mı sıkıntı var
Evet soldaki çok asimetrik var aslında sol yan tarafı sağ tarafına göre şiş duruyor soldan yan bakınca kemer gözükmüyor ama sağdan bakınca kemer gibi gözüküyor

Ince uzun ve estetiğe musait bir burnunuz varmış ama sanki kemiği şu an pek düzgün degil ve burun ucunuz çok büyük topak bi burun olmuş inşallah sisliktendir

bence doğal olmuş , ben kalıp gibi burunları sevmiyorum. bu sanki kendi burnunuz gibi. çok yapma bi burun olacağına böyle çok güzel. ayrıca 1 yılda anca oturyor biliyorum ben

Eskisine kıyasla doğal bir burun olmuş. Ama estetik olmaya değmemiş. Birey onca zahmete girip oluyorsa bence mükemmel olmalı, ayrıca doktorun değil hastanın ‘zevkine’ göre olmalı sonuç.

Back
X