burnum çokmu yamuk?(resimli)

bence gayet iyi bir burna sahipsin boşuna kuruntu yapma ameliyat olacak kadar bi sorunun yok. oldukça karekteristik bir burun bence :kahve:

Sağlık problemin yoksa neden bıçak altına yatacaksın ki? Güzel burun sağlıklı burundur yani sana rahat nefes aldıran burundur bence.

diyorum sadece burun ucu estetiği filan mı yaptırsam hatta yeni bi sistem duydum neştersiz burun ucunu kaldırıyorlarmış kötü dururmu biraz eğim var gibi burnumda kemerlenmeye başlamış

evet canim iple burun ataclamayi tavsiye ederim bende düsünüyorum cok arastirdim.hem uygun bana cellestten hesap geldi 1200 euro ve kalici bir bak istersen videolar.15 dk .lik bir islem sadece..

canim yamuk deilde kemerli ve ucu asagiya dusuk benimkide kemerliydi ...genelde bole burunlara estetik yapildigi zaman cok degisime ugruyorsunuz..yinede iyi düsün seni cok rahatsiz ediyorsa ol dwerim...aynalara bakmak kadar guzel bisey yok:D:lepi:

bence de burnunda bi problem yok kötü durmuyor ama çok rahatsız oluyorsan burun ucu kaldırma ameliyatı olman yeterli bence.

meraba arkadaşım estetik gerektircek durumun yok bence gayet hoş çünkü daha sonra başarısız operasyonlar oluyor bence gayet iyi.

canım hafif bir kemerin var yuzunu tamamıyla görseydik daha güzel olurdu cunku bu tarz burunlar butun bakıldıgında kötü olmaktan ziyade karekteristik bi hava bile katıyor:) bence dert edilicek kadar değil bence.yerimseniben

Arkadaşlar okuduklarıma zaman zaman inanamadım. arkadaşın burnu bence oldukça problemli.Estetik yaptırsa gayet hoş olur. Burun ucu baya aşağıda burun yüz ortasında olduğu için fazlasıyla dikkati çekmekte.. insanın güveni gelir güzel bir burunla..Bence hemen yaptır arkadaşım..

burun güzel olur da o burun yüzün diğer kısımlarına yakışır mı o var. ben bişeyi gözlemlediğim dudaklar inceyse yeni burun iyi durmuyor sanki. atıyor mesela yani. bu arkadaş için demiyorum. ama diğer arkadaşlara katılmadan geçemeyeceğim hiç de kötü bir burun değil.

izmirde cemil tugay 24 gün önce oldum çok başarılı burnumdan memnunum;açılmadan bi arkadaşım lazerle yaptrdı br dr.a ama memnun değil bilginize...

Bence yamukluk degilde sen memnun musun yanı bi resım cekıldıgınde ya da bi yan durdugunda gözüne batıyormu? ilk baktıgın yer fotoda burnun mu? resım cekilmeyi seviyormusun? Kendini nasıl hissediyorsun Ben memnun degilim ilk gözüme batan burnum foto cekilmekten pek hoslanmıyorum bu yüzden kendımı geri cekıyorum kısmende olsa diyorsan :) bize laf düsmez bana göre yamuk olmasa nolur olsa ne olur degilmi ? Yaptırmalısın bence ama bunu seklinden ötürü degil ruh halinden ötürü söylüyorum.Yok cok karizmatik gibi yorumları ben pek samimi bulmuyoyerimsenibenrum.

Back
X