Burnum fazla kalkık delikler yukarı bakıyor :(

Farillya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
25
6
36
Merhaba arkadaşlar 12 gün önce rinoplasti oldum. Kemik eğriliği ve et büyümesi vardı onlar da düzeltildi. Doktor beyin daha önce ameliyat yaptığı bir hastasının fotoğrafını göstererek bu şekilde olsun istedim. Yalnız o fotoğrafdaki bayanın burnu gayet normal delikler aşağı doğru ama benim delikler karşıdan bakanın direkt dikkatini çekebilecek kadar yukarıda. Çok moralim bozuk doktorum ineceğini söylüyor ancak daha önce yaptığı ve 7.gün olarak atelleri çıkarırken koyduğu fotoğraf ve videolarda bile hiçbir hastasında benim gibi bir sorun yok hepsi çok güzel görünüyor. Başka hastalarıyla da mesajlaştım bana ilk zamanlardaki fotoğraflarını attılar hiçbirinde böyle sorun yok. Evet zamanla çok hafif bir inme söz konusu ama benim normale dönebilmem için en az yarım cm filan inmesi gerek. Çok moralim bozuk ikinci ameliyat hem maddi hem manevi sıkıntı ne yapmalıyım bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Benim de ilk basta çok kalkık gelmişti, şimdi 1 ay oldu ve biraz da olsa indi ucundaki şişlik de yanıltıcı olabiliyor bazen. Fotoğraf atarsan daha ayrıntılı bir şeyler söylenebilir..

Arkadaşlar merhaba cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 3 hafta oldu. Bantların çıktığında bile görüntü çok değişti. Sadece delikler açık olunca tüm dikkatimi oraya vermişim ama tamamen açılınca ve şişlikler azalınca epey farkediyor. Şimdi çok beğeniyorum doktor bey daha da ineceğini söyledi ama böyle kalsa da sıkıntım yok çok şükür gözüm de alıştı herhalde 😊

Back
X