Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz.20 gün önce ameliyat oldun burnum biraz uzundu ve tümsek vardı brz.onu törpüledi birazda kısalttım dedi ama her gören aynıı hani ameliyat olmuştun o kadar acıyı boşuna çektin diyor .psikolojim bozuldu düzelirmi sizce
ben doktora bıraktım, karışmadım sadece burun deliklerim küçük olsun demiştim onuda az buçuk küçültmüş. senin burnunda mı aynı durumda güzelleşicez derken düştüğümüz durumlara bak. umarım düzelir
arkadaşlar ayın 28 inde 2 ay olacak ameliyat olalı, kıkırdak eklendi. sağ tarafımda göçüklük var. 1.ay kontrolünden sonra gitmedim doktora sizce gidip göstermelimiyim ?
Cnm sanki sol tarafta burun kanadinin ustunde bi deformasyon var gibi geldi..bilmiyorum belkide yaniliyorum belkide isigin gelis yonuylede ilgili olabilir ama ne olursa olsun ihmal etme.. umarim hersey istedigin gibi olur.sevgiyle kal.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Madem doktorum kötü değil diyosun isim verirmisin bizde öğrenelim.Ameliyat olacaklara fikir olur.
Saklamayın arkadaşlar böyle şeyleri ameliyatı düşünenleri gerçekten zor durumda bırakıyosunuz