- Konu Sahibi Angelarelation
kemer torpulendi ucu hafif kalkti ama size yakismis boyle kafaniza takmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BöyleAmeliyatsiz hali nasildi cok merak ettim
Eski haline göre iyi evet :)Eski haline gore cokmguzel olmuş evet dogal bi birum olmuş zamanla daha oturur ama kusursuz yani
Normal derilisin dedi masaj önerdi evet doğal Bi burun yaptığını söylediKalın derili misiniz?
Doktorunuz masaj önerdi mi?
Bir de doğal burun mu istediniz ?
Busorulara vereceğiniz cevaplara göre bir yorumum olacak![]()
Bence alışıyorlar zamanla memnun olmasalar bileBenim de bu süreçte araştırdığım ve yorumlardan anladığım kadarıyla doğal burun isteyince böyle hep kalan bişey oluyor.Fazla törpülenmiyor yapay durmasın diye.Benimki de aynı oldu.Buna benzer çok hikaye de duydum okurum,maalesef.Ama bu sitede ve başka sitelerde de 1yıl ya da daha fazla zaman geçip de şikayet yazan yok.Şilayet yazanlar genelde en fazla 6-8 aylık.Belki o kemer görüntüsü iniyorsa bile baya uzun zaman alıyor
eski haline göre cok dogal olmus.. degisiklik oldumu daha? benimde burnum sizinkine benziyor ve ameliyat olmak istiyorum, doktorunuz kimdi acaba?
Evet ben ucu uzun olmus dedim o da ölçtü biz bu dokunmuyoruz normalde bu ölçüdeki burna falan dedi küçültmemişBurun projeksiyonunuz yüksek. Bu sebeple burnunuz yandan uzun duruyor. Bende de aynı şey oldu. Doktorum bunu açıklamasını nedense yapmadı. Ne ameliyattan önce ne de ameliyattan sonra... Başka bir doktorun instagram yorumlarından böyle bir şeyin olabileceğini ve hangi burunlarda olduğunu öğrendim. Bana benzer bir hastası vardı. Fotoğraf altı yorumda yazmıştı. Burnunuz ince derili. Daha fazla küçülmez. Bence güzel ve doğal olmuş. Üzülmenize gerek yok.
Üst dudağım ince o da etkiliyor sanırımA Angelarelation elimle o dudaküstünü kapatıp öyle baktım. O kadar güzel şekli olmuş ki yakışmış. Anatomik olarak o kısa mesafeden dolayı gözünü tırmalıyor bence. Eski halinden çook çook daha iyi şuan. Estetikle mesafeye müdahale yapılabilir mi bilmiyorum da çok kafana takarsan araştırırsın