burnum kalın derili!!!!!

ece1983

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
70
2
16
İzmir
Kızlar benim burnum kalın deriliymiş. şuan istanbuldan uzak oldugum ıcın resımlerıme bakarak soyledı doktor.bende az buçuk tahmin ediyordum araştırmalarım sonucu. burnumun ucunda top var gibi. şişko.birde kaş aramdan başlıyor kalınlık. burnumun gözenekleri geniş.yağlanmada çok olur burnumda.sizce iyi sonuç alırmıyım.kalın deride bu işi yapan en iyi doktor hangisi..lütfen tecrübelerinizi payaşırsanız sevinirim..

aynı benim burnumu tarif ettiniz,kalın yağlı ucu tokmak gibi etli,gözeneklerim çok büyük,tonla para döküp de iyi sonuç alamamak var onun için kalın derili burunlarda daha uzman doktorlara gitmek lazım fakat benim de bir bilgim yok

arkadaslar benimde burnum kalin deriliydi. hatta gittigim birkac doktor cok birsey beklemememi; burnumun cok kuculemeyecegini soyledi.en son tevfik sozenle gorustum ve bana son derece detayli bilgiler verdi. ameliyatta derimide biraz inceltmis; su an hala sargilarim var ama burnum minnos bir burun olmus;ustelikte yandan cok guzel bir kavisi var. bugun sargili fotolarimi ve oncesini ekledim. resmen hasmetli burnum gitti yerine findik bir burnum var. ustelik benim icinde de cok problem vardi(konka;c seklinde deviasyon;konka bluoza) onlarda halloldu;super nefes alabiliyorum artik:):49:

arkadaslar benimde burnum kalin deriliydi. hatta gittigim birkac doktor cok birsey beklemememi; burnumun cok kuculemeyecegini soyledi.en son tevfik sozenle gorustum ve bana son derece detayli bilgiler verdi. ameliyatta derimide biraz inceltmis; su an hala sargilarim var ama burnum minnos bir burun olmus;ustelikte yandan cok guzel bir kavisi var. bugun sargili fotolarimi ve oncesini ekledim. resmen hasmetli burnum gitti yerine findik bir burnum var. ustelik benim icinde de cok problem vardi(konka;c seklinde deviasyon;konka bluoza) onlarda halloldu;super nefes alabiliyorum artik:):49:

Piamel canım benim ;senin adına cok sevindim. Fotolarını görmek istiyorum hem de cokkkkk:))))

slm senin icin sevindim piammel gecmis olsun ,bende kalin birazcik sisko burnum var o yüzden cook merak ediyorum sonucu eger kbl edersen beni görmek isterim fotolarini:))

memnun kalmanıza sevindim.resimlerinizi görmemiz mümkünmü?

arkadaslık isteğin için çok tesekkür ederim bu sitede yeni olduğum için pek fazla girmiyorum. anladığım kadarıyla burun ameliyatı olmayı düsünüyorsun.bence burnun cok güzel.ama mutlaka olacam diyorsan bide dr.h.fatih öktemle görüş derim kendisinin ankara ümitköyde muayenehanesi var.

arkadaslık isteğin için çok tesekkür ederim bu sitede yeni olduğum için pek fazla girmiyorum. anladığım kadarıyla burun ameliyatı olmayı düsünüyorsun.bence burnun cok güzel.ama mutlaka olacam diyorsan bide dr.h.fatih öktemle görüş derim kendisinin ankara ümitköyde muayenehanesi var.

ben teşekkür ederim canım, önden bi sıkıntım yok .Çokta güsel çıkıyo ön resimlerde ama benim sıkıntım yan profil ...

hiçte yanndan çekilmiş resmim yok =)))

fatıh öktemi duydum ama çok araştıramadım.hani örnek görmek bakımından

dr.fatih öktemi ben tesadüfen buldum. hiç tanımıyordum muayene etti beni bilgisayarda burnuma calısma yaptı canım.beni ikna etti cokta memnunum simdi dr.fatih ökteme ol diye demiyorum.aslında senin burnun bana güzel göründü ankarada oturuyorsan bi görün bence muayeneden ücret almıyo canım bi fikir edinirsin.

benim burnumda kalın deriliydi doktoruma güvendim elimden başka birşey gelmiyordu zaten :)
ani bir kararlar gittim ameliyat oldum şu an sonuc beklıyorum. hayırlısı artık

ameliyat olanlardan bazıları burunun ameliyat olduktan bir süre sonra tekrar kalınlaştığını söylüyor.bu doğrumu acaba?

ucundan anlaşılır,zaten üst tarafda elinizi sürünce kemiği hissediyorsunuz kalınlık incelik orada pek belli olmaz ama burun deliğinize baş parmağınızı sokun işaret parmakla da dışarıdan tutun gayet anlaşılıyor yani :))

benimde kalın deriliymiş:(( nekadar olumsuz etkiler bilmiyorum. okadar sıkıntıyı çekip de birde hiç bişey değişmezse çok üzülürüm. kalın derili olupta ameliyat olan arkadaşlar bi fikir verin lütfen...

Back
X