burnum kalın derili!!!!!

benim burnumda kalin deriliydi.banada doktor resimlerden söyle. ama ben zaten biliyordum öyle oldugunu.doktorum necdet ucar. cok memnunum. tam 1 sene 4ay oldu.hergün burnum bana bi daha güzel geliyor.

arkadaslar benimde burnum kalin deriliydi. hatta gittigim birkac doktor cok birsey beklemememi; burnumun cok kuculemeyecegini soyledi.en son tevfik sozenle gorustum ve bana son derece detayli bilgiler verdi. ameliyatta derimide biraz inceltmis; su an hala sargilarim var ama burnum minnos bir burun olmus;ustelikte yandan cok guzel bir kavisi var. bugun sargili fotolarimi ve oncesini ekledim. resmen hasmetli burnum gitti yerine findik bir burnum var. ustelik benim icinde de cok problem vardi(konka;c seklinde deviasyon;konka bluoza) onlarda halloldu;super nefes alabiliyorum artik:):49:

Senin adına sevindim, ben de kalın derili bir burna sahibim. Moralim bozuluyor açıkçası. Bizimki gibi burunlarda iyi sonuçlar elde etmek zor. Resimlerini görmeyi çok isterim. Morale ihtiyacım var. Arkadaş olarak ekleyebilirsen çok sevinirim.

Back
X