Burnum kalkık oldu

ismimuamma

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
20
4
16
26
Merhabalar kızlar sırf bu konu için katıldım buraya yardımınıza ihtiyacım var.21 Aralıkta burun estetiği yaptırdım iki hafta oldu.Burnum çok kalkık,dik Oldu.burun deliklerim görünüyor çok rahatsız oluyorum.Düşük değildi burnum biraz kaldıracağını söylemişti doktor şuan aşırı kalkık ineceğini söylüyor ama ne kadar inebilir ki aynı şeyleri yaşayan var mı ?iniyor mu? o kadar hevesle oldum şuan keşke yaptırmasaydım diyorum

Tarihi yanlış yazdınız sanırım.
Benim estetik tecrübem yok ama buradan okuduğum kadarıyla asla ilk haliyle kalmıyormuş.

Fotoğrafınız var mi sadece burun. Belki sadece size öyle geliyordur

canım şuan çok serttir burnun muhtemelen ödemin ve dikişlerin gerginliği oluyor zamanla yumuşadıkça o kadar kalkık olmayacak. istiyorsan fotoğraf at buraya biz de yorumlayalım belki sana öyle geliyordur. hem kalkık burun iyidir :))

Eklentiler

• 8D692634-BCDF-4A99-A199-03AC8E32540E.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 622
  • 00EA3E05-343B-4020-AC59-525EDA5251DF.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 628
Ben doktora ameliyata girmeden son kez de dedim burun deliklerim görünmesin em son cümlem buyken böyle bir burunla karşılamak ekledim fotoğrafları bakabilirsiniz

bence çok güzel olmuş biraz kalkık tabi ki inecek ve çok güzel olacak bence
ama burun deliklerinin HİÇ gözükmemesi çok zor öyle olması için bildiğin düşük olması lazım cnm kendini alıştır bence biraz ki bence böylesi çoook daha güzel

Belli bir zaman sonra düşüyor burun çok kez ameliyatına girdim bütün hastalar beğenmezse ikinci ameliyatı istiyordu bazıları beğenip daha iyi olduğunu söylüyordu.

Belli bir zaman sonra düşüyor burun çok kez ameliyatına girdim bütün hastalar beğenmezse ikinci ameliyatı istiyordu bazıları beğenip daha iyi olduğunu söylüyordu.
Dayanamayıp bantları kaldırdım İlk hali kadar dik gelmedi gözüme.ilk sefer gördüğümde çok daha dikti korkmuştum demek ki iniyor şuan içim rahatladı aslında çok az daha inse yetecek gibi

Benim de çok kalkıktı ilk ay özellikle. Ama şimdi indiğini farkediyorum. İnecek merak etmeyin. Ödem gidince o kalkıklık öyle kalmıyor

Bence çok güzel olmuş fındık gibi burun hafif bir düşme oluyor 1 sene anca oturuyor zaten şişlikler indikce burnunda farklı gelicek sana nerden biliyorsun filan dersen 2 kuzenim ameliyat oldu süreçlerini yakından takip ettim devamlı yan yanaydık 2 sininde rahat 1 sene sonra tam anlamıyla burnu oturdu formuna ama okadar kibar duruyorki burnun şuan baya doğal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…