- 3 Eylül 2020
- 20
- 4
- 16
- 26
- Konu Sahibi ismimuamma
-
Pardon ağustos. Evet bir iki milim iniyormuş o da yeterli olur mu ondan korkuyorumTarihi yanlış yazdınız sanırım.
Benim estetik tecrübem yok ama buradan okuduğum kadarıyla asla ilk haliyle kalmıyormuş.
Fotoğrafınız var mi sadece burun. Belki sadece size öyle geliyordurMerhabalar kızlar sırf bu konu için katıldım buraya yardımınıza ihtiyacım var.21 Aralıkta burun estetiği yaptırdım iki hafta oldu.Burnum çok kalkık,dik Oldu.burun deliklerim görünüyor çok rahatsız oluyorum.Düşük değildi burnum biraz kaldıracağını söylemişti doktor şuan aşırı kalkık ineceğini söylüyor ama ne kadar inebilir ki aynı şeyleri yaşayan var mı ?iniyor mu? o kadar hevesle oldum şuan keşke yaptırmasaydım diyorum
Merhabalar kızlar sırf bu konu için katıldım buraya yardımınıza ihtiyacım var.21 Aralıkta burun estetiği yaptırdım iki hafta oldu.Burnum çok kalkık,dik Oldu.burun deliklerim görünüyor çok rahatsız oluyorum.Düşük değildi burnum biraz kaldıracağını söylemişti doktor şuan aşırı kalkık ineceğini söylüyor ama ne kadar inebilir ki aynı şeyleri yaşayan var mı ?iniyor mu? o kadar hevesle oldum şuan keşke yaptırmasaydım diyorum
Fotoğraf ekledim ama etrafimdakilerde öyle söylüyor indek miymiş diyorlar bakıp bakıp moralim çok bozuluyorFotoğrafınız var mi sadece burun. Belki sadece size öyle geliyordur
Ben doktora ameliyata girmeden son kez de dedim burun deliklerim görünmesin em son cümlem buyken böyle bir burunla karşılamak ekledim fotoğrafları bakabilirsinizcanım şuan çok serttir burnun muhtemelen ödemin ve dikişlerin gerginliği oluyor zamanla yumuşadıkça o kadar kalkık olmayacak. istiyorsan fotoğraf at buraya biz de yorumlayalım belki sana öyle geliyordur. hem kalkık burun iyidir :))
Oyu de burnumuzda bantlar var. Belliki cok yeni. Tabiki inecek :))) Bu haliyle bile ne kadar güzel orantılı durmuş.Fotoğraf ekledim ama etrafimdakilerde öyle söylüyor indek miymiş diyorlar bakıp bakıp moralim çok bozuluyor
Dayanamayıp bantları kaldırdım İlk hali kadar dik gelmedi gözüme.ilk sefer gördüğümde çok daha dikti korkmuştum demek ki iniyor şuan içim rahatladı aslında çok az daha inse yetecek gibiBelli bir zaman sonra düşüyor burun çok kez ameliyatına girdim bütün hastalar beğenmezse ikinci ameliyatı istiyordu bazıları beğenip daha iyi olduğunu söylüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?