Selam arkadaslar,
Burdaki burun estetigi olan arkadaslarin resimlerini sürekli olarak takip ediyorum , su ana kadar gördügüm ameliyat öncesi resimleri cogunlukla kemerli ve genis olmayan burunlar. Benim burnumda kemer yok ama genis kemikli bir burnum var yani yüzüme yayilgin sekilde. Yani yüzümün yarisi burun denebilir :) . Benim gibi burnu olupta ameliyat olan arkadaslar varmi? Bu sene icinde güz veya kis a dogru ameliyati düsünüyorum naci celik ve emre ilhanla yazismalarim oldu. Ama böyle iri bir burun oldugu icin tereddüt icindeyim .
Arkadasim sendeki sorun bende de var-bende genis kemigim var burnumda-gerci senin ne kadar genis bilmiyorum ama bendeki sorunda genis olmasi yani kemigimi ve ayni anda burunda genis duruyor-resimlerim var baka bilirsin..
cünki bende teredütlüydüm, genelde kemerli burunlar ameliyatdan sonra güzel oluyor lar fakat benim burun gibi bende cok görmedim... bende resmini göre bilirmiyim?
ben haftaya zühtü demir ameliyat olacagim---
Resimlerim özel albümde var bakmak isteyenler varsa ordada belli zaten
nehiyyim cok sogru söylüyosun emre ilhan gercekten cok iyi bi doktornehiyy .!.:Canım için rahat etmiyosa bi sorun vardır nasıl mutlu olcaksan öyle yap istanbulda emre ilhan çok beğenilen bi doktor
Arkadasim sendeki sorun bende de var-bende genis kemigim var burnumda-gerci senin ne kadar genis bilmiyorum ama bendeki sorunda genis olmasi yani kemigimi ve ayni anda burunda genis duruyor-resimlerim var baka bilirsin..
cünki bende teredütlüydüm, genelde kemerli burunlar ameliyatdan sonra güzel oluyor lar fakat benim burun gibi bende cok görmedim... bende resmini göre bilirmiyim?
Biri bana özelden yada burdan msj atsın kemerli burunmu daha kolay yoksa ikalın burnumu.. bnm kemerli ve ince önden zarif ama yandan sewmyrm
Canım için rahat etmiyosa bi sorun vardır nasıl mutlu olcaksan öyle yap istanbulda emre ilhan çok beğenilen bi doktor
Biri bana özelden yada burdan msj atsın kemerli burunmu daha kolay yoksa ikalın burnumu.. bnm kemerli ve ince önden zarif ama yandan sewmyrm
bence kemerli burnun ameliyatı daha kolay canım çünkü tek oynadıkları yer kemer kısmı bazılarındada uç. ama geniş burunlar (benim gibiler) daha zor küçültmek gerekiyor yani her taraftan kesip biçmek lazım üstten yanlardan falan. anlıycan bence çok şanslısın. kemerli burunların amileyatları hayal krıklına yol açmıyor. ama bizimkilerde istenilen oranda küçülmeyince sıkıntı oluyor. araştırmalardımdan bunu gördüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?